2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ben devletin vermiş olduğu hakkı kullanıcam.olmazsa eğer özelde yaptırıcam.sonuçta yazıosa alnımızda olur her türlü.inşallah ii sonuçlar alırsın .yarın daha erken girerim konuşuruz daha detaylı kendine ii bak...

tamam canım ama özel kadar sağlıklı bi yer yok sırf bu işi yapan yerleri tercih ederseniz daha sağlıklı olur

Günaydın bayanlar.. Dün gece progestanım bitmiş içemedim. Bugün almam lazım. Ayrıca canım sıkkın bugün 8. günüm belirti olmadığı gibi sanki akıntımın rengi de koyulaşıp kahverengiye dönecek gibi. (reglim hep böyle başlar da) Erken olunabilir mi acaba ??? eyvahedigeldismile

Canım günaydınnn:))))İnşallahh yerleşme lekeleridir onlarr sen pozitif düşünde pozitif olsunnn))opuyorumnanaktanCanım test falan yaptın mı hiç bazı yhapanlar var 7. gün çıkmış(sempatiksalakcinnioff beklemek ne zor yahu Allah hepimizee sabıır versinnnolumunekankayizsmileHatser 10 sen 8 ben 7. gündeyizzz çok heyecanlıı yaaakaydirigubbakcemile2eyvahedigeldismile

Evet derincim heyecanlı ama bazen heyecanım sönüyor, olumsuz sonuçlanmasından korkuyorum. Bazen de diyorum ki 8-10 kere deneyeceğim başka yolu yok diyorum. Sence idrar testi yapayım mı bugün. Sen yapacak mısın bakayım. bilmiyorumkismile

sende durumlar nasıl? belirtiler var mı ? Akıntın var mı, ağrın var mı, acı-sızı, aşerme :)

Son düzenleme:
Majestecim ben yapmak istiodun evde bi tane vardıı bulamadım şimdi aldırmakta istemiorumoff baksan bi dert bakmasan bi dertt:)bi diorum ki bakmıcam son güne kadarr:)offffffff of:)valla benim akıntım yok.ama hafif bi hassasiyet kaşıntı gibii bişi oluyo bazen.bir de kasıklarıma ağrılar girio bazen o kadar:)

Bende eşime aldırdım şimdi progestanla birlikte acaba yapsam mı test bilemiyorum. Test bana bakıyor ben teste.. Genelde belirti yaşayanlarda çıkıyor, bende tık yok.. Ne yapsam acaba. Ayy yaa uyutulsakta pozitif çıkınca uyandırsalar olmaz mı kaydirigubbakcemile3

Bir de bu idrar testleri kaç birime duyarlı acaba? yani mesela hcg 10 falan mı sınır, o zaman mı çıkıyor.
Aaa şimdi gördüm kutunun üstünde hcg 25 mIU ya duyarlıymış. Altında çıkarsa negatif sayıyor demekki.

Son düzenleme:
offff aynen yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanuyutun beniiiiiii:Saruboceq:

offff aynen yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanuyutun beniiiiiii:Saruboceq:

arkadaşlar bu derece sitres yapmak etkilecektir biliyorsunuz değilmi yapsanızda yapmasanızda o gün gelicek sonuçta o zamana kendinizi hazırlamanız önemli herkezin vücut oranı teste olumlu ya da olumsuz sonuç çıkartabiliyor bu da büyük bir yanılmadır

hayır canım daha yapmadım. Bu arada benden resmen kahverengi akıntı geldi. Yine mi hüsran olacak yaa.. Ayrıca idrarın vücutta beklemesi daha iyiymiş. tuvalete yeni çıktım biraz bekleyeceğim 2 saat sonra falan yaparım herhalde. Maksat muhabbet eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile

Valla ben yapmıycam kaliba yok zatenhatser nası gidio?

kasıklarımda gerilme bulantı var şiddetli şekilde kaşıntım var bunlar ne belirtisi bilmiyorum ama son 2 gün kalıd öğrenicem o zaman bakalım hayırlısı bi sorun yok adet belirtiside yok ufak ufak kasık ağrılarım var batma şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…