2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Geçen cmts olmuştu canım. 8. günüm oluyor. Dr. u arıyorum açmıyor.

hımm benim 10 günüm hiçbir kanama olmadı ama iyimi kötümü yorum yapamıcam belkide tutunma kanamasıdır tatlım sıkma canını elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış doktorun sana daha iyi bilgi verir

Yarın gel testini yapalım dedi. Belli olmaz adet de olabilir dedi. Kısmet. Bu durumda idrar testi yapmayayım değil mi. Çok dua edin bana çok ihtiyacım var. Sinirlerim gevşedi, ağlıyorum yine..

Yarın gel testini yapalım dedi. Belli olmaz adet de olabilir dedi. Kısmet. Bu durumda idrar testi yapmayayım değil mi. Çok dua edin bana çok ihtiyacım var. Sinirlerim gevşedi, ağlıyorum yine..

hayırlısı canım allahtan dilerim ki kalbinin güzelliği kadar güzellikler nasip eyler rabbim dilerim ki sadece ufak bi üzüntü olur dilerim bebeğini kucağına aldığında ağladığın günlere gülersin

Canımmm sabret işallahh yerleşme kanamasıdırr...Allay yardımcın olsun....haber bekliyorum senden canım dualarım seninle..

majesteleri çok fazla kanaman yoksa sadece akıntının rengi değiştiyse sorun dereğil benim gebe olduğum halde arada akıntım koyu renkte geliyo

kızlar benden kan da geldi. Sanırım kanamaya dönüşecek. Normalde adetim 2-3 gün kahve akıntıyla başlar. Bakalım ne olacak ama ümidimin tükendiği andayım. Yarında formaliteden kan vermiş olacağım.

Kızlarr günaydınnn:)majestem naptın canım senden haber beklioruuusssolumunekankayizsmile

günaydın canım bende ona bakmak için girdim ama daha erken sonuç için benimde son günüm derin heyecanlıyım bugün

ayyyy yaa:)yarın mı yaptırıcannnn ayyyy çok heyecanlı yaaaaaeyvahedigeldismileAllahım sabır ve güç ver...Kaçıncı gün olacak hatsercim yarın?

kızlar nasılsınız inş iyi haberle vadır

kızlar yeni birşey öğrendim aktarlarda katı taneli sahlep satılıyormuş bu da sperm arttırıcı özelliği varmış aldığınız zaman tarifini aktara sorun muhakkak bence ne varsa bitkilerde var ben eşimin sperm değerlerini nohut suyu ve keçiboynuzu ile yükselttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…