2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar iyi günler bende yeni geldim kan verdim genetik testi için bakalım başladık nasıl olacak korkuyor ve heyecanlanıyorum ne olacak acaba hatser kesin hamilesin eger tutmasaydı 9 veya 10 günde kanaman başlardı hadi inşallah

hatser16 hadi son günün tadını çıkart bakalımm :)))))))))) inşallah yarın iyi haberlerini bekliyorum ben bugün gittim hastaneye çarşamba günüydü randevu ama ben erken gittim keseyi gördüm :)))))))) haftayada kalp atışını görcez inşallah

çok sağol giz moral oldun bana son günümde bekliyorum bakalım yarın olsun allah hayırlısını nasip etsin biz elimizden geleni yaptık yapıyoruzda allah bunu görüyor canım ben bu sefer çok acı çektim herşeyimi kendim yaptım allah görmüştür dilerim kalbimize göre nasip eyler

canım çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun için birazcık rahatlamıştır dilerim bende o günü görürüm

nurcan inşallah arkasından da bizimkiler gelir ya acayip bir durumdayım heyecan gitti benden hayırlısı artıkignelere başlasaydık ama daha var adet gününü bekliyorum

kızlar inşş abbim hepimize anne olmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar bende heyecan başladı her yarım saatte bi saate bakıyorum zaman geçmiyor sanki yarın sonuç çıkana kadar çatlarım herhalde :)

arkadaşlar bende heyecan başladı her yarım saatte bi saate bakıyorum zaman geçmiyor sanki yarın sonuç çıkana kadar çatlarım herhalde :)

BU HEYCAN YARIN GÜZEL BİR SÜPRİZLE:CüvCüv: TAÇLANSIN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah yarında yokum çatlarım ben valla o anki halini görmek isterdim senin ve eşinin inan çok sevinecegiz bir kişi daha içimizden mutlu olacak diye kaydirigubbakcemile

canım çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun için birazcık rahatlamıştır dilerim bende o günü görürüm

evet canım b iraz rahatladım bide kalp atışını görsem inşallah sende yarın iyi haberlerle dönersin bu arada matmazelden haber yok değilmi o adet oldu galiba

tutmayunca öyle mi oluyo canım???kesn adet kanaması mı başlıo?

aslında derin herkezin vücut yapısına göre değişir bu arkadaş sağolsun iyi dileklerini yansıtmaya çalışmış sonuç itibariyle hepimiz günü gelince tahlili yaptırıp sonucu alıcaz

Anladım canım...yarın kulağım gözüm sendeee:lepi:haberlerini bekliyorummmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…