hilalcim anlatamam ağrılarımı çok şiddetli.
sel nasıl yapıyon sumaklı sulu yaz bakim
saol zuhale........zuhale semra kahraman ve güvenç karlıkaya doktorum.ameliyatımı semra hanım ve müstecep bey yaptı.evet pahalıydı.yapay rahim uygulamasıyla birlikte 4700 tl verdik.ben çider üyesiyim o yüzden ilkmuayene semra hanımda 300 tl idi ödemedik.birde ıvf ücreti normalde 1900 euro çider üyesine 1650 euro.eger birde raporun varsa biraz daha düşüyorlar.bu tam bir paket ıvf fiatıymış.ameliyattan sonra gelmeden sordum .ilaçlarımada rapor çıkarttırıyorum yüzde 20 sini ödeyecegim inşallah.para denkleştiriyoruz şimdi.kayseriden istanbula zor yol parası yeme içme otel ooooooooo...............ama artık beni iyice inceleyip sebebini bulmasıydı.çünkü hep boşu boşuna para verdim zannedersem.şimdilik memnunum inşallah sonucunu.bebeklerimi kucagıma alırım ....................çok uğraştım çünkü inşallah yolun sonuna gelmişimdir.
hilalcim anlatamam ağrılarımı çok şiddetli.
sel nasıl yapıyon sumaklı sulu yaz bakim
nohuttan az büyük mantıları yaparız.bol suda haşlarız suyun hepsini dökmeyip içine evyapımı salçalı yag dökeriz.tabaga alır üzerine arzuya göre sarımsaklı yogurt üzerinede sumak NOT bagevimde sumak agacım var sumagıda biz yaparız.AFİYET OLSUN
amin canım bende araştırılıp öyle yapılmasını isterdim ama malesef maddi yön bizi etkiliyor üç ay düşüneceğiz yinede bakalım belki allah yardım ederde bizde oralara gideriz.
sen başladın mı şimdi tedaviye?
ÖYLE CANIM.ÇEKTİGİN ACILAR bir tarafa bu verdigim paralar beni yıktı geçti.senin içinde hayırlısı olsun
slm kızlar nasılsınız nasılsın sel neler yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?