2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

siz nasıl yapıyorsunuz mantıyı.biz minik minik sulu sumaklı..yogurtlu....... yoksa hamurun başına mı geçtin.şaka ağrıların azaldımı.bende yumurta toplandığı gün ben iptal oluyorum........nasıl 2 gün yatıyorum bide onun üstüne transfer nedense benimkiler bayagı sancılı ğeçiyor.aman allah kimseye acı vermesin herkesinki kolay geçsin

merhaba kızlarrrr deryamm ben iyiyim sen nasılsınn????benimde c.tesii yumurtalarım toplandıı transferi bekliyorum ya yarın yada cuma günü olurmuşş transferrr.....inşş yaniiiii....
kızz neviin ne bu ağrılarr ben çok rahatımm ve senin dediğin gibide ağrım felan olmadıı.....bendende 16 tane yumurta toplandıı amaa çokk iyiyimm...neysee seninkidee geçerr en yakınn zamandaaa.....

hilalcim anlatamam ağrılarımı çok şiddetli.
sel nasıl yapıyon sumaklı sulu yaz bakim

Nevincim yumurtalarımın toplandığı gün benimde çok ağrım sancım oldu,tuvalete bile zor gittim.sıcak su torbası koydum ağrı kesici aldım,yat dinlen kendini sıcak tut....

amin canım bende araştırılıp öyle yapılmasını isterdim ama malesef maddi yön bizi etkiliyor üç ay düşüneceğiz yinede bakalım belki allah yardım ederde bizde oralara gideriz.
sen başladın mı şimdi tedaviye?

nohuttan az büyük mantıları yaparız.bol suda haşlarız suyun hepsini dökmeyip içine evyapımı salçalı yag dökeriz.tabaga alır üzerine arzuya göre sarımsaklı yogurt üzerinede sumak NOT bagevimde sumak agacım var sumagıda biz yaparız.AFİYET OLSUN

ooo kızlar maşallah yemek tariflerine başlamışsınız nevin canım bırak sen yapma yav şimdi bu halinle söyle sana yapıp getirsinler biraz naz yap ama dimi:)

ÖYLE CANIM.ÇEKTİGİN ACILAR bir tarafa bu verdigim paralar beni yıktı geçti.senin içinde hayırlısı olsun

ÖYLE CANIM.ÇEKTİGİN ACILAR bir tarafa bu verdigim paralar beni yıktı geçti.senin içinde hayırlısı olsun

öyle valla hem maddi hem manevi çöküntü ne yapcan allah bizede yazmıştır sonunda bi bebek ne zaman olacak bilmiyoruz ama olacak bir gün elbet.

bende öyle yapıyom sel ama sumak dökmedim hiç deneyecem bende öyle.
zuhale he he naz yapayım annem istediğimi yapar :)) ama şimdi yapmıcam bi tutsun ozman :)))
ay valla canım çok çekti sel minik minik canım isteyince bende mini kyapıyom sıkılınca büyük büyük yapıyom :)))

sumak bizim köyümüzdede var gidip toplasak en doğalı sağlıklısı kimse gitmiyor işte

zuhale evet başladım sayılır.muhtemelen bir aksilik olmazsa ocak27 gibi istanbulda olacagım.almanyadan bir samimi komşumuz evinin anahtarını verdi.annemle kalacagım.valla eşim lazım olmasa hiç yanımda istemem.oda lazım oldugu zamanda()gelir tamam işte.ben daha öncede gittim istanbula.çider üyesiyim türkiye hastanesinden bedava ıvf kazanmıştım.sonuç negatifti.1 yıl sonrada dondurulmuşlarım için gittim oda negatif.bu sefer son olur inş. zuhale

nevin gerçekten kargoyla göndereyimmi.yaz sonu gibi bu sene bursa oylat kaplıcalarına gitmiştik orda bir teyze taş düşürüyordu.bizde taş düşürmeye yagilaburu suyu içeriz.yardımcı alternetif tıp.gilaburu suyu içeriz.o teyzede bulamamış.ben kayseriye gelince aldım suyunu sıktım kargoyla hemen termele gönderdin.canım arkadaşım istersen sanada gerçekten samimiyim gönderebilirim.

sağol canım düşünmen yeterli :))
yemekten önce daha öenmli işlerimiz var dimi :))
onları bi halledelim olmazsa bebiş olursa doğum hediyesi mantı yollarsın canım :))))))))))))

slm kızlar nasılsınız nasılsın sel neler yaptın canım

tok iyiyim saol.mutfaga girip çıkıp birşeyler yiyip duruyorum allahım bir kilo aldım nasıl. sabah endokrine gidecegim inş.dün regl oldum başkada birşey yok.senden ne haber.kusura bakma biraz herkesi karıştırıyorum kim tedaviye başladı kim başlayacak deryam bir liste yaparmısın ...................kim ne aşamada..................

merhaba arkadaşlar.bizimde 2010 nisan ayında 3 yılımız doluyor.ilk denememizi yapıcaz inşaallah.3 kez aşılama yaptırdık ama maalesef .hepimiz 2010 da gebe kalırız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…