çok sağol tatlım aslında ben beklemiyorum yarını benim için çok sıradan bigün olucak hiç olmamam gerektiği kadar rahatım
ohhh maşallahhhhhböyle ol maşallahhh
arkadaşlar bende heyecan başladı her yarım saatte bi saate bakıyorum zaman geçmiyor sanki yarın sonuç çıkana kadar çatlarım herhalde :)
e gündüz bööle demişsin hatserrkaydirigubbakcemile2geçti kalbi heyecan olumunekankayizsmile
devamlı oaln bişi değil ki arada bi gelip gidiyor
:sm_cool:hiç kolay değil insanız neticede sabretmekde kolay değil sonuc göğüslemkede.Rabbim sabır versin...
kızlar günaydın dün dr a gittim hemen tüp bebek dedi yumurta rezervi azalıyor muş yani erken menepoz dün tahliller yapıldı pazarteside genetik testi benim gittigim yerle devlet antlaşması yok 3.750 işlemler için ama ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum artık başladım bende araanızda genetik testi yaptıran varmı ve ilaçlar konusıunda bilgi sahibi herhalde gonal kullanılacak birde elinde ilaç kalan arkadaşlar benim bu son şansım çok çok duaya ihtiyacım var dhea ilacı kullanacagım eşimde vitamin
kötü düşünmüyorum asla ama her ihtimaledi açık bırakıyorum hayırlısıcanım sakın negatif düşünme
mutlu haberlerle geleceksin inanıyorum
arkadaşlar eğer yarın olumsuz bir sonuç alırsam sanırım uzun bi süre giremem vermiş olduğun tüm iyi dilekleirniz için çok teşşekür ederim
inşallah pozitif sonuç alırsın ve 9 ay sonrada sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
streslisindir eminim ama inşallah sonucun güzel olur
teşekkür ederim canım stresli değilim sadece iyi ya da kötü bişi düşünemiyorum yarın öğrenicez bakalım
bende başladım kızlar 4. denemem memorialde daha önce başka şehirde yaptırmıştım 2. de hamilelik oldu ama sonra kaybettim daha önce bir de doğal bir düşüğüm var yumurta rezervimde azalma vardı ama son aylarda çok şükür testlerim daha iyi genetik kanda pıhtılaşma problemim var hipotirodim var ama şimdilik testlerim iyi sadece prolactinim yüksek onada ilaç kullanıyorum
4. denemem son olur ve inşallah bebeğimle dönerim evime ve sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma
allah tüm tedavide olanlara başlayacaklara sonuç bekleyenlere evladını verir inşallah
herkese dua ediyorum
Kızlar bugün testle de kanıtlanmış oldu, koca bir eksi alıp oturdum yerime. :gitme: Ne yapalım ağlasak da sızlasak da denemeye devam, her zaman daha beter durumda olabileceğimizi düşünüp teselli olmalı, şükretmeliyiz. Kanser olabiliriz, eşimiz ölebilir, aile desteği olmadan yapayalnız kalabiliriz...vb. Allah hepimize hayırlı bir şekilde hayırlısıysa bu duyguyu tattırsın.olumunekankayizsmile
Yarın hatser dualarım seninle, Allah müjdeni almayı nasip etsin. Sonra derin e ve diğer tüm arkadaşlara..
Bense 3 aylık bir tatilden sonra tekrar deneyeceğim. 3. denemede mi olur, 5. denemede mi bilemem. Belki de hiç olmaz.. Yaşamaya devam sağlıkla ve şükrederek ... guclubacismile
Kızlar bugün testle de kanıtlanmış oldu, koca bir eksi alıp oturdum yerime. :gitme: Ne yapalım ağlasak da sızlasak da denemeye devam, her zaman daha beter durumda olabileceğimizi düşünüp teselli olmalı, şükretmeliyiz. Kanser olabiliriz, eşimiz ölebilir, aile desteği olmadan yapayalnız kalabiliriz...vb. Allah hepimize hayırlı bir şekilde hayırlısıysa bu duyguyu tattırsın.olumunekankayizsmile
Yarın hatser dualarım seninle, Allah müjdeni almayı nasip etsin. Sonra derin e ve diğer tüm arkadaşlara..
Bense 3 aylık bir tatilden sonra tekrar deneyeceğim. 3. denemede mi olur, 5. denemede mi bilemem. Belki de hiç olmaz.. Yaşamaya devam sağlıkla ve şükrederek ... guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?