2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar bende heyecan başladı her yarım saatte bi saate bakıyorum zaman geçmiyor sanki yarın sonuç çıkana kadar çatlarım herhalde :)

e gündüz bööle demişsin hatserrkaydirigubbakcemile2geçti kalbi heyecan olumunekankayizsmile

arkadaşlar eğer yarın olumsuz bir sonuç alırsam sanırım uzun bi süre giremem vermiş olduğun tüm iyi dilekleirniz için çok teşşekür ederim

Canım Allah rast getirsin inş.
Benim doktorum şunu anlatmıştı. bir doktor öğrencisi menapoza girmek üzereymiş, tam tüp bebek tedavisine başlayacaklarmış, ortalıkta yumurta falan yokken kadın hamileyim diye gelmiş. kadının daha önceki aydan görünmeyen bir yumurtası kalmış..Yani olacak olduktan sonra oluyor. Dilerim Allah'tan fazla bekletmeden bebişler gelir canım!

arkadaşlar eğer yarın olumsuz bir sonuç alırsam sanırım uzun bi süre giremem vermiş olduğun tüm iyi dilekleirniz için çok teşşekür ederim

inşallah pozitif sonuç alırsın ve 9 ay sonrada sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
streslisindir eminim ama inşallah sonucun güzel olur

inşallah pozitif sonuç alırsın ve 9 ay sonrada sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
streslisindir eminim ama inşallah sonucun güzel olur

teşekkür ederim canım stresli değilim sadece iyi ya da kötü bişi düşünemiyorum yarın öğrenicez bakalım

bende başladım kızlar 4. denemem memorialde daha önce başka şehirde yaptırmıştım 2. de hamilelik oldu ama sonra kaybettim daha önce bir de doğal bir düşüğüm var yumurta rezervimde azalma vardı ama son aylarda çok şükür testlerim daha iyi genetik kanda pıhtılaşma problemim var hipotirodim var ama şimdilik testlerim iyi sadece prolactinim yüksek onada ilaç kullanıyorum
4. denemem son olur ve inşallah bebeğimle dönerim evime ve sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma
allah tüm tedavide olanlara başlayacaklara sonuç bekleyenlere evladını verir inşallah
herkese dua ediyorum

teşekkür ederim canım stresli değilim sadece iyi ya da kötü bişi düşünemiyorum yarın öğrenicez bakalım

inşallah yarın güzel sonucunu alırsın
hiç idrar testi yaptın mı
ben dayanamayıp çok çok erken yapmıştım
kaçıncı denemendi

çok geçmiş olsun canım hayırlısın inşallahh olur senindee

Kızlar bugün testle de kanıtlanmış oldu, koca bir eksi alıp oturdum yerime. :gitme: Ne yapalım ağlasak da sızlasak da denemeye devam, her zaman daha beter durumda olabileceğimizi düşünüp teselli olmalı, şükretmeliyiz. Kanser olabiliriz, eşimiz ölebilir, aile desteği olmadan yapayalnız kalabiliriz...vb. Allah hepimize hayırlı bir şekilde hayırlısıysa bu duyguyu tattırsın.olumunekankayizsmile
Yarın hatser dualarım seninle, Allah müjdeni almayı nasip etsin. Sonra derin e ve diğer tüm arkadaşlara..
Bense 3 aylık bir tatilden sonra tekrar deneyeceğim. 3. denemede mi olur, 5. denemede mi bilemem. Belki de hiç olmaz.. Yaşamaya devam sağlıkla ve şükrederek ... guclubacismile

hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok canım dilerim son kez üzülmüş olursun nedim ki canım hayırlısı artık hepimizin için

Canım benim...Maşallahh ne mutlu sana Allahh sana en güzelini tevekkülü vermiş İnşallah sıradada gönlünün muradını verecek.O kadar güsel anlatmışsın ki.Hakkkımızda hayırlısı.Dualarım seninle canım benim.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…