kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Kızlar bugün testle de kanıtlanmış oldu, koca bir eksi alıp oturdum yerime. :gitme: Ne yapalım ağlasak da sızlasak da denemeye devam, her zaman daha beter durumda olabileceğimizi düşünüp teselli olmalı, şükretmeliyiz. Kanser olabiliriz, eşimiz ölebilir, aile desteği olmadan yapayalnız kalabiliriz...vb. Allah hepimize hayırlı bir şekilde hayırlısıysa bu duyguyu tattırsın.olumunekankayizsmile
Yarın hatser dualarım seninle, Allah müjdeni almayı nasip etsin. Sonra derin e ve diğer tüm arkadaşlara..
Bense 3 aylık bir tatilden sonra tekrar deneyeceğim. 3. denemede mi olur, 5. denemede mi bilemem. Belki de hiç olmaz.. Yaşamaya devam sağlıkla ve şükrederek ... guclubacismile
kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
hatserden haber yok hala acaba gittimi hastaneye ay çok merak ediyorum
kızlar doktora gittim sonuçları bekliyorum 2 den sonra yazarım sizlere
aayyyyy seni bekliyoduukkkkkkk:lepi:Haydi hayırlısı canım benimmsositosositokaç saatte çıkıyo acaba testtolumunekankayizsmile
kızlar değerimm 514 çıktı
kızlar herkese merhaba...
bende tüp bebek tedavisine başladım. bu ilk. o yüzden pek tecrübem yok. sadece kulaktan dolma şeyler.
şu an iğnelerimi oluyorum. doktorum 2 günde bir ultrasona çağarıyor.
yumurta toplama işlemi anestezi ile oluyormuş galiba. bu işlem beni korkutuyor. daha önce yaşayanlar biraz bilgi verebilirlerse sevinirim. bir de lokal anestezi ile yumurta toplama işlemi yaptıran var mı acaba?
canım çok sevindim. hadi hayırlısı. bende 2. tüp bebek denememde hamile kaldım. şu anda 2 aylık allahın izniyle. Perşembe ultrasona gireceğim tekrar. ALLAH bütün isteyenlere versin yarabbim. bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:CüvCüv:
çok sevindim senin adına allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.peki sizdeki sorun neydi?aşılama falan yaptırdın mı hiç?yaşın kaç?ayyy çok sordum ama merak işte.bende bu ay sonunda evraklarımı sağlık kuruluna vericem.darısı başımıza olsun...kızlar değerimm 514 çıktı
çok sevindim senin adına allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.peki sizdeki sorun neydi?aşılama falan yaptırdın mı hiç?yaşın kaç?ayyy çok sordum ama merak işte.bende bu ay sonunda evraklarımı sağlık kuruluna vericem.darısı başımıza olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?