2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım geçmiş olsun
dediğin gibi Allah beterinden esirgesin inşallah seninde herkezinde olacaktır bebişi sadece zamanı nzamana bilmiyoruzbukadar güçlü olman çok güzel

allah razı olsun arkadaşlar dilerim hepimiz allahın izniyle alırız kucağımza bütün iyi dilekleriniz için çok sağolun

kızlar herkese merhaba...

bende tüp bebek tedavisine başladım. bu ilk. o yüzden pek tecrübem yok. sadece kulaktan dolma şeyler.
şu an iğnelerimi oluyorum. doktorum 2 günde bir ultrasona çağarıyor.
yumurta toplama işlemi anestezi ile oluyormuş galiba. bu işlem beni korkutuyor. daha önce yaşayanlar biraz bilgi verebilirlerse sevinirim. bir de lokal anestezi ile yumurta toplama işlemi yaptıran var mı acaba?

korkulcak birşey yok kesinlikle anestezi ile ol acılı bi durum birazcık

kızlar değerimm 514 çıktı

canım çok sevindim. hadi hayırlısı. bende 2. tüp bebek denememde hamile kaldım. şu anda 2 aylık allahın izniyle. Perşembe ultrasona gireceğim tekrar. ALLAH bütün isteyenlere versin yarabbim. bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:CüvCüv:

şu durumda ben kaç haftalık hamileyim onu hesaplayamadım arkadaşlar

kızlar değerimm 514 çıktı
çok sevindim senin adına allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.peki sizdeki sorun neydi?aşılama falan yaptırdın mı hiç?yaşın kaç?ayyy çok sordum ama merak işte.bende bu ay sonunda evraklarımı sağlık kuruluna vericem.darısı başımıza olsun...

spermde şekil bozukluydu sadece sorun değerlerimiz baya yükselmişti bizim 2 denememizde tuttu yaşım 24 canım bize aşılama yapılmadı gerek yoktu yetersizdi bizim için ben kurum ve doktorumu çok iyi seçtim onlar sayesinde böle mutluyum şuan ve hamileyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…