tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirir inşallah kalp atışlarını duyar bir an önce kucağına alırsın inşallah. nereye ve kime yaptırdın canım embriyon kaçıncı gün embriyosuydu merak ettim açıkçası tekrar tebrik ederim:teytey:spermde şekil bozukluydu sadece sorun değerlerimiz baya yükselmişti bizim 2 denememizde tuttu yaşım 24 canım bize aşılama yapılmadı gerek yoktu yetersizdi bizim için ben kurum ve doktorumu çok iyi seçtim onlar sayesinde böle mutluyum şuan ve hamileyim canım
spermde şekil bozukluydu sadece sorun değerlerimiz baya yükselmişti bizim 2 denememizde tuttu yaşım 24 canım bize aşılama yapılmadı gerek yoktu yetersizdi bizim için ben kurum ve doktorumu çok iyi seçtim onlar sayesinde böle mutluyum şuan ve hamileyim canım
hayırlı olsun tedavin canım inşallah sonu iyi olur!!! sen nerede yaptırmıştın tedavini?kızlar 8. 9. gunlerde neler yasadınız yarın 8. gunummm cokmerak edıyorum...
kızlar 8. 9. gunlerde neler yasadınız yarın 8. gunummm cokmerak edıyorum...
çok geçmiş olsun canım çoğumuzun böle üzücü hikayeleri var zaten hepimizde burda kader arkadaşıyız herkezde burda birbiri için aynı değerde hiçkimse birbirini tanımıyo ama herkez birbirine dua ediyor inşallah seninlede aynı olacak biz sana sen bize duacı olacaksın bu arada bendede polikistik over var daha önceki bebğim benimde öldü ama o sağlamdı 9 aylık doğdu doktor hatasından öldü şimdi tüp bebekle gebe kaldım ama senin bebeğinin ölümü polikistik overle alakalı değildir sanırım bu hastallık sadece gebe kalmayı zorlaştırıyor kiminde tüylenmeye rahim veya göğüs kanserine yol açıyo ama bebeklere bir zararı yok sanırım değilmi gerçi ben ilaç kullanıyorum sende kullanıyorsundur sanırım çünkü sürekli kullanmak gerekiyoriyi geceler arkadaşlar..ben bu siteye çok yabancı degilim.geçen yıl yazın bende mikroenjeksiyon yaptırdım.bursada bursa tüp bebekde drum armagan beydi.çok memnum kaldım ortamdan.drumdanda.bebegim tutdu ama 13 haftalıkken karnımda öldü.ben bursada tedavimi oldum iki ay sonunda kendi yaşadıgım şehre dönmüştüm.oradaki drum bebegime daum sendomu var dedi.zaten iki gün sonrada öldü.genetik testide yaptırmamıştık.benim ilk tedavimdi.tutmuştu.neyse bende polikistik over var.ve 35 yaşındayım 4 yıldır ugraşıyoruz.çok kötü bi kürtaj oldum.ve buaya kadar dinlendim.şimdi tayinimiz kıbrısa çıktı.ordayız.ve sizde biliyosunuzki burası bu işin piri olan kişilerle doludur
.hemen doktor araştırdık.ve halil ibrahim tekin ismine ulaştık.yani adam isim yapmış hem burda hem türkiyede.şimdi 2. tüp bebege başlıycam.cumartesi günü rahim filmi çektircem ve çok korkuyorum.daha önce hiç bir drum istememişti.burda tedavi 7bin lira.biraz tuzlu.ama insanlar türkiyeden yatma ve yemek parasıda veriyor.hatta dünyanın her yerinden geliyorlar.işte benim hikayemde böyle.yeniden başlıyoruz.benide aranıza kabul ederseniz bende burdan kıbrıstan sizlere tedavi sürecimi paylaşabilirim...bende sizin tecrübelerinizden faydalanabilirim...
tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirir inşallah kalp atışlarını duyar bir an önce kucağına alırsın inşallah. nereye ve kime yaptırdın canım embriyon kaçıncı gün embriyosuydu merak ettim açıkçası tekrar tebrik ederim:teytey:
tebrık aderım canım allh tamamına erdırsın ınsallhh hayırlısıyla benımde 7.günüm bendede pek belırtı yok bende pazartesını beklıomm ınsallhh bende hayırlı haberler alırımm banada dua edrmısın canım hamılenın duası tutarmıs.. senın bariz bı belırtın varmıydı 7. 8. günlerinde? öptpm canımmopuyorumnanaktan
hiçbir belirtim yoktu sık idrar göğüslerde acı dokunamıyordum ama herkez farklı olur 10 gününe kadar kanaman olmassa eğer yüksek oranda tutuyor
canım herkezde farklı bu işler kiminde hiç bi fark olmuyor kimindede birsürü gebelik belirtisi oluyor ama sonuç negatif çıkabiliyor belirti dediğiniz değişiklikler kullandığımız ilaçların yan etkileri bu yüzden herkezin bünyesine göre değişiyor bende hiç belirti olmadı bildiğim kadarı ile hatser16 dada bi belirti yoktu ama çok şükür sonuç pozitif ikimizdede
canım benım cok acı tecrübeler yasamassın allah sabır versınnn ve saglık basta bu tabıkı...ama ınanıyorum kı rabbım hıç bi emegi boşa cıkarmaz sende emeklerının karsılıgını alırsın ınsallh dualarımzda sende varsın canımm rabbımm hepımıze bu duyguyu yasatsınn ınsallhh....:Saruboceq:iyi geceler arkadaşlar..ben bu siteye çok yabancı degilim.geçen yıl yazın bende mikroenjeksiyon yaptırdım.bursada bursa tüp bebekde drum armagan beydi.çok memnum kaldım ortamdan.drumdanda.bebegim tutdu ama 13 haftalıkken karnımda öldü.ben bursada tedavimi oldum iki ay sonunda kendi yaşadıgım şehre dönmüştüm.oradaki drum bebegime daum sendomu var dedi.zaten iki gün sonrada öldü.genetik testide yaptırmamıştık.benim ilk tedavimdi.tutmuştu.neyse bende polikistik over var.ve 35 yaşındayım 4 yıldır ugraşıyoruz.çok kötü bi kürtaj oldum.ve buaya kadar dinlendim.şimdi tayinimiz kıbrısa çıktı.ordayız.ve sizde biliyosunuzki burası bu işin piri olan kişilerle doludur
.hemen doktor araştırdık.ve halil ibrahim tekin ismine ulaştık.yani adam isim yapmış hem burda hem türkiyede.şimdi 2. tüp bebege başlıycam.cumartesi günü rahim filmi çektircem ve çok korkuyorum.daha önce hiç bir drum istememişti.burda tedavi 7bin lira.biraz tuzlu.ama insanlar türkiyeden yatma ve yemek parasıda veriyor.hatta dünyanın her yerinden geliyorlar.işte benim hikayemde böyle.yeniden başlıyoruz.benide aranıza kabul ederseniz bende burdan kıbrıstan sizlere tedavi sürecimi paylaşabilirim...bende sizin tecrübelerinizden faydalanabilirim...
canım bişe daha sorcam sana ben vajına jel kullanıyorum bazen akıyo tekrar bazende bı sonrakı gun tekraruygulayacagım zaman bırıkıntı oldugunu görüyorum sende kullanmıstın galıba sendede oluyomuydu? eyvahedigeldismile
arkadaşlar tek gebelik için 514 değer yüksek gibi geldi bana gerçi kese görünce belli olucak herşey ama sadece mantık yürüttüm siz nediyosunuz
Hatser çoook sevindim. Allah tamamına erdirsin.. Evladının güzel günlerini göstersin..
Dualarında bizi de unutma..
Sırada Derin var. Hadi canım bekliyoruz seni de.. opuyorumnanaktan
arkadaşlar tek gebelik için 514 değer yüksek gibi geldi bana gerçi kese görünce belli olucak herşey ama sadece mantık yürüttüm siz nediyosunuz
iyi geceler arkadaşlar..ben bu siteye çok yabancı degilim.geçen yıl yazın bende mikroenjeksiyon yaptırdım.bursada bursa tüp bebekde drum armagan beydi.çok memnum kaldım ortamdan.drumdanda.bebegim tutdu ama 13 haftalıkken karnımda öldü.ben bursada tedavimi oldum iki ay sonunda kendi yaşadıgım şehre dönmüştüm.oradaki drum bebegime daum sendomu var dedi.zaten iki gün sonrada öldü.genetik testide yaptırmamıştık.benim ilk tedavimdi.tutmuştu.neyse bende polikistik over var.ve 35 yaşındayım 4 yıldır ugraşıyoruz.çok kötü bi kürtaj oldum.ve buaya kadar dinlendim.şimdi tayinimiz kıbrısa çıktı.ordayız.ve sizde biliyosunuzki burası bu işin piri olan kişilerle doludur
Canım hoşgeldiinnnkaydirigubbakcemile5Haydi hayırlısııı olsun hakkındaaa gelişmeleri bekliyorumm canımm:)kaydirigubbakcemile2bende test günümü bekliorum canım cmt test günümm çok heyecanlıyııımmmmeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?