2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hatser şimdi araştırdım senin için heyecanlandım ya canım ya 12. günde 200 üstü çıkması çogul gebelikmiş ama tab,ki yüksek doz ilaçlardanda oluyormuş desene ikiz teyzesi olacagız

hatser şimdi araştırdım senin için heyecanlandım ya canım ya 12. günde 200 üstü çıkması çogul gebelikmiş ama tab,ki yüksek doz ilaçlardanda oluyormuş desene ikiz teyzesi olacagız

ayyy kıyamam inşallah canım benim yarında sonuç alayım ona göre tahmin yürüteceğiz

arkadaşlar benimde cumartesi test günüm dün trasferimin 9. günüydü dayanamadım kanda test yaptırdım 6.48 çıktı bence çok düşük tutmadı galiba siz nedersiniz

canım sıkıldııııı anne olmak ne kadar ağır bir sorumlulukmuş birşey olmaması adına bebeğine zarar vermeme adına tıkılıp kalıyosun eve :)

arkadaşlar benimde cumartesi test günüm dün trasferimin 9. günüydü dayanamadım kanda test yaptırdım 6.48 çıktı bence çok düşük tutmadı galiba siz nedersiniz

canım bence 9. gün için degerın guzel daha 3 gunnun var emın ol yukselır keske aklını hiç karıstırmasaydın benımde 7. gunum ama ben son gune kadar hiç bi test yapmıycam ınsallh kanamam olmazda:Saruboceq:

ya arada rahımde ve karın boslugumda agrılar oluyoo cokkk korkuyorumm amammmaaaakannehir

Gizemciim benimde test günüm cmtkaydirigubbakcemile5İnşallahh birlikte güsel haberler vermek nasip olurrolumunekankayizsmileBen yapmadım test ama kızlar haklı son güne dek beklemek gereolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…