derin sıra sendemi ya bune ne kadar güzel arka arkaya hadiiiii inşallah agrın sancın yok degilmi birde bana süreci anlatın ne olur
arkadaşlar tek gebelik için 514 değer yüksek gibi geldi bana gerçi kese görünce belli olucak herşey ama sadece mantık yürüttüm siz nediyosunuz
bencede yüksek genelde çoğul gebelikler böle çıkıyo
hatser şimdi araştırdım senin için heyecanlandım ya canım ya 12. günde 200 üstü çıkması çogul gebelikmiş ama tab,ki yüksek doz ilaçlardanda oluyormuş desene ikiz teyzesi olacagız
arkadaşlar tek gebelik için 514 değer yüksek gibi geldi bana gerçi kese görünce belli olucak herşey ama sadece mantık yürüttüm siz nediyosunuz
hadi bakalım insallh ikiz annsesi olursunnopuyorumnanaktan
arkadaşlar benimde cumartesi test günüm dün trasferimin 9. günüydü dayanamadım kanda test yaptırdım 6.48 çıktı bence çok düşük tutmadı galiba siz nedersiniz
arkadaşlar benimde cumartesi test günüm dün trasferimin 9. günüydü dayanamadım kanda test yaptırdım 6.48 çıktı bence çok düşük tutmadı galiba siz nedersiniz
çok sağol canım inşallah ama herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olması dileğim
canım herkezde farklı bu işler kiminde hiç bi fark olmuyor kimindede birsürü gebelik belirtisi oluyor ama sonuç negatif çıkabiliyor belirti dediğiniz değişiklikler kullandığımız ilaçların yan etkileri bu yüzden herkezin bünyesine göre değişiyor bende hiç belirti olmadı bildiğim kadarı ile hatser16 dada bi belirti yoktu ama çok şükür sonuç pozitif ikimizdede
ınsallhh bebesin saglıkla gelısırr :CüvCüv:
ya arada rahımde ve karın boslugumda agrılar oluyoo cokkk korkuyorumm amammmaaaakannehir
ya arada rahımde ve karın boslugumda agrılar oluyoo cokkk korkuyorumm amammmaaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?