2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar benimde cumartesi test günüm dün trasferimin 9. Günüydü dayanamadım kanda test yaptırdım 6.48 çıktı bence çok düşük tutmadı galiba siz nedersiniz

selam
inşallah hayırlı haberleri alırsınız . Bende tüp bebek yöntemiyle 1 ay önce ikizlerimi kucağıma aldım . Aynı olayı bende yaşadım dr um gebelik oluşmuşsa 10. Günden sonra hormonlar salgılamaya başlar demişti inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sakın kendini üzme

nurcann senii cok yoruyorumm ama bişee daha sormak istıyorumm kızmazssan?:kedi:jel kullanıyoruz ya bazen onlar akıntı yapıo ya o jel bazen kahverengı cıkıo bendenn acabaa bu nedr?kafamçokkarıştı

estafurullah canım bende daha önce hiç birşey bilmiyordum sora sora öğrendim ne merak ediyorsan sor jel'e gelince canım bende akıntı olarak geldi ama koyu aakıntımm olmadı yalnız pıhtılaşıyoya bi kısmı o bazen koyu renk gliyordu onun sebebide bildiğim kadarıyla bunlar içerde birikiyo kalyo nekadar uğraşsanda hepsi içinden çıkmıyo uzun süre orda kalanda koyulaşıp çıkıyor birde şöle bişe var canım bazen akıntın koyu gelebilir bunlara takılma doktorum bana kanaman bile olabilir korkma demişti özetle hiç merak etme bu koyu gelenler bişi değil onlar bendende geldi sen içini ferah tut

Son düzenleme:
nurcann senii cok yoruyorumm ama bişee daha sormak istıyorumm kızmazssan?:kedi:jel kullanıyoruz ya bazen onlar akıntı yapıo ya o jel bazen kahverengı cıkıo bendenn acabaa bu nedr?kafamçokkarıştı

Adet gününe yakınsa bir şey diyemem ama değilse o ilacın yan etkileri arasında kanama yapabilir diye yazıyor-yanlış hatırlamıyorsam. Dolayısıyla içteki hafif kanama nedeniyle kahve geliyor olabilir. benim öyle olmuştu canım.

kızlar yarın değerimin kaça katladaığını öğrenicem bakalımm hayırlısı olsun sonucu alınca yazarım

kızlar yarın değerimin kaça katladaığını öğrenicem bakalımm hayırlısı olsun sonucu alınca yazarım

inşş her şey gönlünden geçen gibi olsun:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan cokk tesekkur edrımm bılgılendırdıgın için nurcancımmolumunekankayizsmile

saol canım bılgı verdıgın ıcınn senın bebegın oldumu:ecrin_bebek: dua edınnlutfenn benımkıde tutsunn:Saruboceq:

teşekkürler arkadaşım.bu duyguyu bilirim.bende annemin yanında yaşadım bekleme süresini sürekli dinlendim.vee ananas yedim.tutunmaya yardımcı diye okumuştum.bide progesteron ignesi vuruldum.ozaman.şimdi baştan başlıyoruz.olsun bebegime kavuşacaksam beklerim...önceki tedavimdede 2010 nisan anneleriyle yazışıyodum.şimdide bu topigi takip ediyorum.umarım seninki pozitif olur ve saglıklı bir şekilde devam eder..

slm.benim bebegin sebebi bilinmiyor.kistlerle alakalı degildir.sanmıyorum.bende polikistik sadece kilo,adet düzensizligi ve geç gebe kalma sorunu yaptı.her gün glukofen isimli ilacı kullanıyorum.sen ne kullanıyosun.hepimiz için hayırlısı olsun...

bursa tüp bebek merkezi armağan ulubaş doktorum gözüm kapalım yine giderim mükemmel insanlar

benim drumda oydu.hemşiremde emine hemşire çok mükembel insanlardı...ilkinde hamile kalıp gitdikten sonra bile aradılar.sordular.ben hiç narkoz almadan hem yumurta toplama hemde transferi yaptırdım.o kadar drumun eli hafifti.bebek 13 haftalıkken öldü o ayrı..o başka...tabi kısmet degilmiş.ama klinik olarak süper rahattt...

benimde dr halil bey çok iyi dr ama çok hastası var bu yüzden yoğun

ben bu cmt si rahim filmi çektiriyorum.daha yeni başlıycaz yanii.biraz drun tedavi tarzından bahsedermisin.neler geçirdin ne kadara mal olduuu.ayrıca sevindim seni gördügüme bende sıkıntı yapmıştım.hangi aşamalardan geçicem.ikinci olcak ama herkesin teknigi farklı.bahsedermisin biraz.

canım inşallah sonu hayırlı olur ben de rahim filmi çektirmiştim uyutacaklar filmin amacı tüplerini net görmek ve açmak bana 7000 bine falan mal oldu doktor çok yoğun hiç konuşamıyosun nerdeyse işlemi yapıyo herşeyinle hemşireler ilgileniyo ödemeyi yumurtayı aldıkları gün yapıyosun aklına takılan bişey olursa sor

rahim filminde anestezi yapıyolarmış bu anestesi nasıl bişey hemşireler hafif dediler işlemden sonra kendini nasıl hissetdin.7binin içine dahilmi fiyatı...

CADIARZUCADIARZU
selam canım benım sorum neden rahim fılmı cekıyolar zaten tup bebek deıl mı? tuplerle işi yokkı doktorun bıldıgım kadarıyla varsada benı aydınlatırmısınCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…