arkadaşlar benimde cumartesi test günüm dün trasferimin 9. Günüydü dayanamadım kanda test yaptırdım 6.48 çıktı bence çok düşük tutmadı galiba siz nedersiniz
takma kafana onlar hiç bişi değil canım
nurcann senii cok yoruyorumm ama bişee daha sormak istıyorumm kızmazssan?:kedi:jel kullanıyoruz ya bazen onlar akıntı yapıo ya o jel bazen kahverengı cıkıo bendenn acabaa bu nedr?kafamçokkarıştı
nurcann senii cok yoruyorumm ama bişee daha sormak istıyorumm kızmazssan?:kedi:jel kullanıyoruz ya bazen onlar akıntı yapıo ya o jel bazen kahverengı cıkıo bendenn acabaa bu nedr?kafamçokkarıştı
kızlar yarın değerimin kaça katladaığını öğrenicem bakalımm hayırlısı olsun sonucu alınca yazarım
inşş her şey gönlünden geçen gibi olsun:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
estafurullah canım bende daha önce hiç birşey bilmiyordum sora sora öğrendim ne merak ediyorsan sor jel'e gelince canım bende akıntı olarak geldi ama koyu aakıntımm olmadı yalnız pıhtılaşıyoya bi kısmı o bazen koyu renk gliyordu onun sebebide bildiğim kadarıyla bunlar içerde birikiyo kalyo nekadar uğraşsanda hepsi içinden çıkmıyo uzun süre orda kalanda koyulaşıp çıkıyor birde şöle bişe var canım bazen akıntın koyu gelebilir bunlara takılma doktorum bana kanaman bile olabilir korkma demişti özetle hiç merak etme bu koyu gelenler bişi değil onlar bendende geldi sen içini ferah tut
Adet gününe yakınsa bir şey diyemem ama değilse o ilacın yan etkileri arasında kanama yapabilir diye yazıyor-yanlış hatırlamıyorsam. Dolayısıyla içteki hafif kanama nedeniyle kahve geliyor olabilir. benim öyle olmuştu canım.
çok sağolun arkadaşlar sayenizde kafam biraz dağılıyor Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah
Canım hoşgeldiinnnkaydirigubbakcemile5Haydi hayırlısııı olsun hakkındaaa gelişmeleri bekliyorumm canımm:)kaydirigubbakcemile2bende test günümü bekliorum canım cmt test günümm çok heyecanlıyııımmmmeyvahedigeldismile
AMİN...arkadaşım sen kıbrısdamı yaptırdın drun kim. ben yaşam hastanesinde HALİL İBRAHİM TEKİN ne gidiyorum...
Gizemciim benimde test günüm cmtkaydirigubbakcemile5İnşallahh birlikte güsel haberler vermek nasip olurrolumunekankayizsmileBen yapmadım test ama kızlar haklı son güne dek beklemek gereolumunekankayizsmile
çok geçmiş olsun canım çoğumuzun böle üzücü hikayeleri var zaten hepimizde burda kader arkadaşıyız herkezde burda birbiri için aynı değerde hiçkimse birbirini tanımıyo ama herkez birbirine dua ediyor inşallah seninlede aynı olacak biz sana sen bize duacı olacaksın bu arada bendede polikistik over var daha önceki bebğim benimde öldü ama o sağlamdı 9 aylık doğdu doktor hatasından öldü şimdi tüp bebekle gebe kaldım ama senin bebeğinin ölümü polikistik overle alakalı değildir sanırım bu hastallık sadece gebe kalmayı zorlaştırıyor kiminde tüylenmeye rahim veya göğüs kanserine yol açıyo ama bebeklere bir zararı yok sanırım değilmi gerçi ben ilaç kullanıyorum sende kullanıyorsundur sanırım çünkü sürekli kullanmak gerekiyor
bursa tüp bebek merkezi armağan ulubaş doktorum gözüm kapalım yine giderim mükemmel insanlar
benimde dr halil bey çok iyi dr ama çok hastası var bu yüzden yoğun
ben bu cmt si rahim filmi çektiriyorum.daha yeni başlıycaz yanii.biraz drun tedavi tarzından bahsedermisin.neler geçirdin ne kadara mal olduuu.ayrıca sevindim seni gördügüme bende sıkıntı yapmıştım.hangi aşamalardan geçicem.ikinci olcak ama herkesin teknigi farklı.bahsedermisin biraz.
canım inşallah sonu hayırlı olur ben de rahim filmi çektirmiştim uyutacaklar filmin amacı tüplerini net görmek ve açmak bana 7000 bine falan mal oldu doktor çok yoğun hiç konuşamıyosun nerdeyse işlemi yapıyo herşeyinle hemşireler ilgileniyo ödemeyi yumurtayı aldıkları gün yapıyosun aklına takılan bişey olursa sor
canım inşallah sonu hayırlı olur ben de rahim filmi çektirmiştim uyutacaklar filmin amacı tüplerini net görmek ve açmak bana 7000 bine falan mal oldu doktor çok yoğun hiç konuşamıyosun nerdeyse işlemi yapıyo herşeyinle hemşireler ilgileniyo ödemeyi yumurtayı aldıkları gün yapıyosun aklına takılan bişey olursa sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?