2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ben bursada yaptırdıgımdada öyleydii.hemşireler ilgileniyodu.bu böyle ilerliyo heralde.yumurta toplama ve trasferde anestezi aldınmı.senin problemin neydiii.kaç yumurtan oluştu ne kadar nakletdiler sana..umarım çok soru sormadım.sıkılmadın.belki hastaanede cmtsi karşılaşırız.bende o gün gitcem.

rahim filminde anestezi yapıyolarmış bu anestesi nasıl bişey hemşireler hafif dediler işlemden sonra kendini nasıl hissetdin.7binin içine dahilmi fiyatı...

ben filmi 2 sene önce çektirmiştim ama tüp bebek yapmamıştık aynı filme baktı bu sene tekrar gerek duymadı 400 civarı vermiştim oazaman anestesi 10-15 dk falan sürüyo hiç bişey anlamıyosun canım ben 7000 i en yüksek haliyle söyledim sen hastaneye 6000 civarı falan veriyosun ama tahlillerin dışardan aldığın bazı ilaçlarla en fazla o kadar olur belkide daha az

glucophage 850 mg bende bunu kullanıyorum kist bendede kilo ve gebe kalamamaya sebep oluyo

ben hangi doktora gitsem film istediler bendeki problem sebebi belli olmayan kısırlıkmış herşeyim normal ama hiç hamile kalmadım 3 yumurta transfer ettile 8-8 ve 7 hücreli

yumurta toplamada anestesi aldım ama transferde yok zaten transfer çok kısa sürüyo ben cmtesi testi yapıp sonucu hastneye tlfla bildirecem sen mağusadamısın

yumurta toplamada anestesi aldım ama transferde yok zaten transfer çok kısa sürüyo ben cmtesi testi yapıp sonucu hastneye tlfla bildirecem sen mağusadamısın

yok ben akdogandayım.peki transferden sonra ne kadar yattın hastanede...hemen göndermediler heralde...kaç yumurtan oluştu.oluşan emriyolarını gördünmü..yani kıbrısın türkiyeden tedavi olarak neyi var ki insanlar buraya çok daha fazla para döküp geliyor farkı nedir sen çözebildinmi..

yok be...nerdeee 1 68 boy 75 kilom bayadırda tartılmadım..fazlada olabilir.senin kilo olayın nasıl.

ben 1 68 boy 78 kiloydum sonra 72 ye düştüm ama tedaviye başlayınca yine 2 kilo aldım şuan 74 üm bakalım daha kaç olcam acayip fazla acıkıyorum diğer gebeliğimde böle bişi olmamıştı

ben hangi doktora gitsem film istediler bendeki problem sebebi belli olmayan kısırlıkmış herşeyim normal ama hiç hamile kalmadım 3 yumurta transfer ettile 8-8 ve 7 hücreli

arkadaşım umarım tutar.2 günün kalmış.darısı bana.dr halil ilgili gibi.yogun olması normal.adı her yerde adamın.hatta ben kıbrsa tayin olduk dedigimde bana orda cinsiyetini belirleme yapılıyomuş hatta m.ali erbilin oglunu burda ayarlamışlar sende yaptır dediler bende her şeyim normal bi o eksik dedim içimden.ne olursa olsun önemli olan saglıklı olmasııı..dedim.ne farkeder.

transferden yarım saat sonra gidebilirsin diyolar 15 yumurtam oluştu 14 ü sağlıklıydı 12 si döllendi 3 ünü transfer ettiler 5 ini dondurdular canım kıbrısın farkı burda herşey maddi olarak türkiye nin 2 katı zamanla anlarsın

hayırlı olsun kaç haftalık seninki..

sağol canım valla eylül 17 de yumurta toplandı 20 de transfer yapıldı 1 ekimdede kan testinde çıktı bu pazartesi ultrasona girdim tabiki sadece kese göründü önümüzdeki pazartesi kalp atışı için gidicem ama dotor şukadar haftalık felan diye bişi demedi ama tahminen 2-3 haftalık anca

sen buralımısın.dondurma için ne kadar ödedin bende düşünüyorum çünkü...keşke para degilde işlem kalitesi farkı olsaydı.bide burda yaş sınırı ve yumurta naklinde sınır yok galibaa...

sen buralımısın.dondurma için ne kadar ödedin bende düşünüyorum çünkü...keşke para degilde işlem kalitesi farkı olsaydı.bide burda yaş sınırı ve yumurta naklinde sınır yok galibaa...

dondurma için ayrı bi ücret almadılar burda yaş sınırı yok herşey serbest canım bende tc liyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…