CADIARZUCADIARZU
selam canım benım sorum neden rahim fılmı cekıyolar zaten tup bebek deıl mı? tuplerle işi yokkı doktorun bıldıgım kadarıyla varsada benı aydınlatırmısınCADIARZU
rahim filminde anestezi yapıyolarmış bu anestesi nasıl bişey hemşireler hafif dediler işlemden sonra kendini nasıl hissetdin.7binin içine dahilmi fiyatı...
slm.benim bebegin sebebi bilinmiyor.kistlerle alakalı degildir.sanmıyorum.bende polikistik sadece kilo,adet düzensizligi ve geç gebe kalma sorunu yaptı.her gün glukofen isimli ilacı kullanıyorum.sen ne kullanıyosun.hepimiz için hayırlısı olsun...
ben bursada yaptırdıgımdada öyleydii.hemşireler ilgileniyodu.bu böyle ilerliyo heralde.yumurta toplama ve trasferde anestezi aldınmı.senin problemin neydiii.kaç yumurtan oluştu ne kadar nakletdiler sana..umarım çok soru sormadım.sıkılmadın.belki hastaanede cmtsi karşılaşırız.bende o gün gitcem.
glucophage 850 mg bende bunu kullanıyorum kist bendede kilo ve gebe kalamamaya sebep oluyo
bende onu kullanıyorum.evt aynısı...
yumurta toplamada anestesi aldım ama transferde yok zaten transfer çok kısa sürüyo ben cmtesi testi yapıp sonucu hastneye tlfla bildirecem sen mağusadamısın
hııııııııım peki kilo verebildinmi kaç kilosun
yok be...nerdeee 1 68 boy 75 kilom bayadırda tartılmadım..fazlada olabilir.senin kilo olayın nasıl.
ben hangi doktora gitsem film istediler bendeki problem sebebi belli olmayan kısırlıkmış herşeyim normal ama hiç hamile kalmadım 3 yumurta transfer ettile 8-8 ve 7 hücreli
yok ben akdogandayım.peki transferden sonra ne kadar yattın hastanede...hemen göndermediler heralde...kaç yumurtan oluştu.oluşan emriyolarını gördünmü..yani kıbrısın türkiyeden tedavi olarak neyi var ki insanlar buraya çok daha fazla para döküp geliyor farkı nedir sen çözebildinmi..
ben 1 68 boy 78 kiloydum sonra 72 ye düştüm ama tedaviye başlayınca yine 2 kilo aldım şuan 74 üm bakalım daha kaç olcam acayip fazla acıkıyorum diğer gebeliğimde böle bişi olmamıştı
hayırlı olsun kaç haftalık seninki..
transferden yarım saat sonra gidebilirsin diyolar 15 yumurtam oluştu 14 ü sağlıklıydı 12 si döllendi 3 ünü transfer ettiler 5 ini dondurdular canım kıbrısın farkı burda herşey maddi olarak türkiye nin 2 katı zamanla anlarsın
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşaalah
sen buralımısın.dondurma için ne kadar ödedin bende düşünüyorum çünkü...keşke para degilde işlem kalitesi farkı olsaydı.bide burda yaş sınırı ve yumurta naklinde sınır yok galibaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?