2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

enteresan.türkiyede çok pahalı aslında.şaşırdım.umarım hakkımızda hayırlısı olurr.

sizin adınıza sevindim keşke benimde imkanım olsada orda yaptırsam ya herşey maddiyat of ya bende yeni başlıyacagım bakalım bugün herhalde adet olacagım hormon testi yapılacak ya birşey ögrenmek istiyorum ignelere adetin kaçıncı günü başlanıyor kaçgün igne vuruluyor sonraki işlem adımı

ayyyyy canım inşallahh allahtan hayırlısıı canım

tabiki hayırlısı ama ben çoooooooooook okudum bu topic leri taaaaaaaaaaa ilk günden son güne kadar herkezin yorumunu okuyodum daha hiç seningibi yüksek değer alıpta tek sonuçlanan görmedim yalnız şuda var tüp bebekte 2 dan fazla gebelik olursa iğneyle öldürüyolar canım seni üzmek istemem şimdiden ama inşallah ikizdir çokta olmasın zaten 2 tane yeter sağ salim 2 güzel melek ayyyyyyyyy heycanlandım gerçi benim tek ama olsun senin adınada çok heycanlanıyorum şimdi :))))))
ultrasona gidince hemen yaz bize

bu arada ben nderindende çok ümitliyim inşallah tutar daha bi sorunu yokmuş adet veya lekelenme felan bakalım cumartesi test günü ondanda iyi haber alalım inşallah bu ay bayağı annelik adayımız varr 19-20-21 ekimdede 3 arkadaş test yaptıracak kelebek _bejan felan inşallah herkezin tutar da hep beraber doğururuz

benım bugun 9. gunumm cok sukur hic bi problem yok bende pazar gunu alcam sonucumu banada dua edın kızlar

dua etmez olurmuyuz oh valla hamileler çogalıyor açılın leyn narsude geliyor hadi canım inşallah senin ilk denememiydi ..ya bende adet bekliyorum bugün olur kesin belim kopuyor ya kaç aydır hiç böyle olmamıştı dhea diye bir ilaç kullanıyorum ından mı acep offf
bende hayırlısıyla birgün saysaydım

saol canım bılgı verdıgın ıcınn senın bebegın oldumu:ecrin_bebek: dua edınnlutfenn benımkıde tutsunn:Saruboceq:

Evet hamileyim ama çok korkuyorum olumsuz bir şey olacak diye. biliyorum kötü düşünmemek lazım ama korkularla baş etmek zor...
Darısı arzu eden herkese tez zamanda inş. bize de hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inş

kızlar dün 11.günümdü dayanamadım idrar testi yaptım 2.çizgiyi gördüm çok silik değildi hemen kan testi yaptırdım 22.38 çıktı çok düşük değilmi bu değer çıkıp hamileliğini devam ettiren oldumu

hayatım zaten 2 tane dışında olma ihtimali asla yok doktorum 1 tanesi süpriz olucak dedi kesin birşey yok zaten 1 tane konuldu üreme yaparsa diye ama canım benim en baştan beri bütün değerleirm çok yüksek çıktı 32 tane yumurta gelişti en başta bu bir mucizeydi sonunda da bir mucize olabilme ihtimali var

cok saol canımınsallh hepımız hayırlısıyla hamiş oluruz insallhh:CüvCüv:

canım benim doktor niye 12 gün yaptırıyor böle düşün 9 gün değerini sakın kale alma yavrum önemli olan 12 gün tatlım

korkma canımm rabbım korur nasibi varsaa dualarım tum ıstıyenlerle ve hamişlerle....Şeniz

canım benim ikim olma ihtimalide kesin değil dokorum üreme yaparsa dedi kanuna göre 1 tane koydular zaten o da çok sağlıklı gelişti dedi hem 32 tanede yumurtam gelişti herşey allahın izniyle çok güzel gelişti mucize oldu diyebilrim hatta en baştan beri çok güzel gelişti herşey ama ben çok direndim allahın izniyle 3 tane asla düşünmüyorum ama 2 tane olabilir canım inşallah hayırlısı ben 5 çocuga kadar istiyorum zaten maddiyatım allahın izniyle güzel giderse devamını getircez bakalım :)

hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı kabul et6sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…