dondurma için ayrı bi ücret almadılar burda yaş sınırı yok herşey serbest canım bende tc liyim
enteresan.türkiyede çok pahalı aslında.şaşırdım.umarım hakkımızda hayırlısı olurr.
kızlar nasılsınız bugünkü değerim 1000 çıktı katlamış 28 ekimde ultrasona çağırdı doktor
maşallahhh ayy ikiz mi neee:)ay tek konmamışmıydı canım yawwww
kızlar nasılsınız bugünkü değerim 1000 çıktı katlamış 28 ekimde ultrasona çağırdı doktor
senin ikiz kesin hatser ay şöle birbirine benzeyen minin mini kızların olurmuş :))))))))))) ay negüzel olur
ayyyyy canım inşallahh allahtan hayırlısıı canım
benım bugun 9. gunumm cok sukur hic bi problem yok bende pazar gunu alcam sonucumu banada dua edın kızlar
saol canım bılgı verdıgın ıcınn senın bebegın oldumu:ecrin_bebek: dua edınnlutfenn benımkıde tutsunn:Saruboceq:
tabiki hayırlısı ama ben çoooooooooook okudum bu topic leri taaaaaaaaaaa ilk günden son güne kadar herkezin yorumunu okuyodum daha hiç seningibi yüksek değer alıpta tek sonuçlanan görmedim yalnız şuda var tüp bebekte 2 dan fazla gebelik olursa iğneyle öldürüyolar canım seni üzmek istemem şimdiden ama inşallah ikizdir çokta olmasın zaten 2 tane yeter sağ salim 2 güzel melek ayyyyyyyyy heycanlandım gerçi benim tek ama olsun senin adınada çok heycanlanıyorum şimdi :))))))
ultrasona gidince hemen yaz bize
dua etmez olurmuyuz oh valla hamileler çogalıyor açılın leyn narsude geliyor hadi canım inşallah senin ilk denememiydi ..ya bende adet bekliyorum bugün olur kesin belim kopuyor ya kaç aydır hiç böyle olmamıştı dhea diye bir ilaç kullanıyorum ından mı acep offf
bende hayırlısıyla birgün saysaydım
kızlar dün 11.günümdü dayanamadım idrar testi yaptım 2.çizgiyi gördüm çok silik değildi hemen kan testi yaptırdım 22.38 çıktı çok düşük değilmi bu değer çıkıp hamileliğini devam ettiren oldumu
Evet hamileyim ama çok korkuyorum olumsuz bir şey olacak diye. biliyorum kötü düşünmemek lazım ama korkularla baş etmek zor...
Darısı arzu eden herkese tez zamanda inş. bize de hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inş
tabiki hayırlısı ama ben çoooooooooook okudum bu topic leri taaaaaaaaaaa ilk günden son güne kadar herkezin yorumunu okuyodum daha hiç seningibi yüksek değer alıpta tek sonuçlanan görmedim yalnız şuda var tüp bebekte 2 dan fazla gebelik olursa iğneyle öldürüyolar canım seni üzmek istemem şimdiden ama inşallah ikizdir çokta olmasın zaten 2 tane yeter sağ salim 2 güzel melek ayyyyyyyyy heycanlandım gerçi benim tek ama olsun senin adınada çok heycanlanıyorum şimdi :))))))
ultrasona gidince hemen yaz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?