2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ya dr arasan yada ne biliyim yakınlarda özellere sorsan ya inşallah ne diyelim ama normelde 5 üzeri hamile diyorlar snin ki iyi
bence hadi bakalım haber ver umutsuz olma

canım zaten bu iş başlı başına bir mucize veeeeeeeeeeee bence MUCİZEN SENİNLE
ÖNEMLİ OLAN DEĞER DEĞİL DEĞERİNİN KATLIYOR OLMASI TEKRAR TEST YAPTIR VE BAK EĞER DEĞRLERİN KATIYORSA SORUN YOKTUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
DEĞERLERİN KATLANMAYA DEVAM EDER

zaten ilk değerim çok yüksek tekrar baktırdım 14 gündede o zamanda katlamış benim sıkıntım katlaması değil canım çok yüksek değerler başkasının 14 günde çıkan değeri benim 12 günde çıktı

oh ne güzel işte kız 32 nedemek yani benim anaca 8 di :))) bikerede iki bebişin olur valla ben çok istedim 2 olsun ama bende tek kese var bunada şükür ama olsun yeterki sağ sağlim doğsunlar :))))

oh ne güzel işte kız 32 nedemek yani benim anaca 8 di :))) bikerede iki bebişin olur valla ben çok istedim 2 olsun ama bende tek kese var bunada şükür ama olsun yeterki sağ sağlim doğsunlar :))))

hayırlısı canım bakalım inşallahhh hayırlı sağlıklı olsunda 1 taneyede şükür

hayırlısı canım bakalım inşallahhh hayırlı sağlıklı olsunda 1 taneyede şükür

tabikide çok şükür ama benim doktorum demişti bana eğer yumurtalar iyiyse çoğul gebelik olma olasılığı yüksek diye ay Allah yüzünü güldürsünya inşallah bundan sonra belki kendiliğinden gebe kalırsın 5 tane doğurursun istediğin gibi benim eşimde 20 tane istiyo biraz çok uçuyo sanki kendi büyütecek :)))))))))))) ama şansına küssün benim sezeryan ilk doğum :)))))))))))) en fazla 2 doğum daha yaparım gerisi sakıncalı

hayırlısı canım allahtan herşey

derincim canım benim hayırlısı olsun bakalım yarına az kaldı sabırsızlıkla bekliyoruzz

canım bu gün minik bi koyu akıntım oldu.Takip ediorum başka bişi yok ama.regli olacak gibiyim.sırtım ve karnım ağrıyo.moralim bozuldu biras ama tamamaya çalışıorum.sabah 9 da gidicem hayırlısı bakalım canım.Yüzümde sivilce çıktı bi sürü...ne biliym

canım sakın üzülme hayırlısı bendede ağrı ve sivilceler oldu çok çirkinleştim valla :) bunları takma sakın kafana

ay yaaaaaaaaaa inşallah olmazsın yarın sonucu alır almaz haber ver bize

intdende bakabilirsin.referans aralıklarına.bende idrar testi yapmıştım ilkinde bendede silik çıkmıştı.sanki bu ikiye katlar gibi geliyor 12.günde.inşallahhh...

bişey dikkatimi çekti.hatser16 ilk tedavi druma gitmiş.gizem80de şimdiki druma gitmiş...ikisinede hayırlısını diliyorum.umarım pozitif olur ve ALLAH TAMAMINA ERDİRİR.

slm arkadaslar dün aksam 9. günümdü ıdrar testi yaptım negetif cıktı sılık cızgı bile yokk bu gece 3 te tekrar yaptım yıne negatıf sabaha kadar agladım test gunumpazartesiii ama cok mutsuzumm olmadı galıba ılk denememdıı husranlala sonuclandı sanırsammm....

deriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn nerdesin kıssssssssss seni bekliyoruz

deriiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn nerdesin kıssssssssss seni bekliyoruz

evet degilmi nurcan bir hamile haberi daha ay bende hayırlısıyla birgün saysaydım adet olmadım gerçi 20 si ama 3 gündür bel karın agrısı öldüm ya bir olsaydım nurcan adetin kaçıncı günü igneye başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…