2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba hanımlar;
aranızda amerikan hastahanesinde tüp bebek tedavisi gören var mı ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. ben de başlayacağım bu ayın 29 unda ama amerikan brüksel ve memorial arasında kararsızım

canım ben adet olduğum gün gittim yumurtalarıma baktılar ertesi günde gonal f ineye başladım ilk etepta 150 vurdum 2 tüp sonra 1 tüp 250 vurdum sonra 2 tüp 450 vurdum bitaneside elimde kaldı yumıurtamı uygun buldular kan değerimde iyi çıktı hemen toplandı 2 gün sonrada transfer yapıldı canım inşallah Allahım hayırlısıyla başlamanı iyi sonuçlar almanı nasip etsin

bişey dikkatimi çekti.hatser16 ilk tedavi druma gitmiş.gizem80de şimdiki druma gitmiş...ikisinede hayırlısını diliyorum.umarım pozitif olur ve ALLAH TAMAMINA ERDİRİR.

canım benim ben çok memnundum doktorumdan şimdi sonuç itibariyle gebelik mevcut olunca doktor değiştircem

ben hiç negatif beklemiodum senden nedim hayırrlısı böleymiş arkadaşım inşallah birdahakine tutar

hayırlısı nurcanımdoktorum salı bi test daha istedi değer söylemiyorlar.ilacada devam dedi.Bazı arkadaşlar 0 olsa bi test daha istemezdi diyor.sen nedersin nurcan?ve ya bilen var mı kızlar?

hayırlısı nurcanımdoktorum salı bi test daha istedi değer söylemiyorlar.ilacada devam dedi.Bazı arkadaşlar 0 olsa bi test daha istemezdi diyor.sen nedersin nurcan?ve ya bilen var mı kızlar?

istemesi normal çünkü belki bunda belli etmedi daha senin vücudunun saşgılama hormanından dolayı erkendir bir kere daha yap test ondan sonra kesinleşir

negatif arkadaşlar ...:gitme:

Doyasıya 1-2 gün üzül sonra toparlaman kolay olsun canım opuyorumnanaktan üzlme demek anlamsız o yüzden böyle diyorum...ama bu arada umudunu kaybetme. benim 3. denememde tuttu. 5,6,7 deneyip 8. de tutturan arkadaşlar var. dolayısıyla 1. denemede olsa çok güzel olurdu ama çoğumuz için çok süpriz bir sonuç değil bence...

selam Beyaz, yanlış hatırlamıyorsam yazdıklarından brüksel konusunda kararlıydın. ben de önümüzdeki hafta orda başlamayı düşünüyordum. seni tereddüte düşüren nedir aceba. sakıncası yoksa yazar mısın ? teşekkürler

bürüksel e yaptıracam diye kesin bir şey söylemedim aslında ama histereskopiyi brüksel de yaptırdım. ve verdikleri tüm fiyatlar kdv hariçmiş. 3500 dediler histereskopiye iyi ödedik fatura dedik yok bu bizim kdv siz fiyatımız dediler. ama baştan bunu söylemeleri gerekiyor. amerikayı aradım 5150 fiyat verdiler kdv dahil. dedim faturasız yaptırsam kaç lira biz asla faturasız yapmıyoruz dediler çok hoşuma gitti. devlete vergi ödemeleri...brüksel tüp konusunda da 4200 dedi. iyi dedik eve geldik.brükselde tüp deneyen arkadaşlardan öğrendim ki 350 lira kan tahlilleri kdv hariç. beni bu konuda baştan bilgilendirilmedim hem tüp hem histereskopide bende kızıyorum böyle şeylere işte...

canım ben histereskopi yi hastanede yaptırdım ücretsiz birde laporoskopi var onuda hastanede yaptırdım sadece oda parası ödedim ama benim dr o hastanede çalışıyordu ve ona 750 ameliyat parası yaptırdım antlaşması yokmu devletle yaptırdıgın yerin resmen soyuyorlar ben de tüp bebegi hş klinik de ankarad hakan beye yaptırıyorum 2.700 civarı ilaçlar hariç ama normal fiyatı ise 3.700 ama onunda antlaşması yok ve tahlilleri tanıdık buldum devlette yaptırıyorum allah kolaylık versin hiç kolay degil ya

arakaşlar evet bu tedaviler çok pahalı ama bizleri soyduklarıda bir gerçek onun için mutlaka güvenilir merkezler tercih edilmeli
ve en önemlisi dr merkez personel içinize sinmeli
inşş rabbim bi,zlerin bu çabasını karşılıksız bırakmaz
en kısa zamanda meklerimizi gönderir inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

istedigimiz sadece saglıklı sıhhatli evimizi neşelendirecek bir tane yumurcak kızlar valla ben inancımı kaybetmedim hiç ne zaman olur bilmem ama birgün burdan hamileyim diye feryat edecegim

canım benim bildiğimde 2. tsti istemezdi çünkü hemşire bana ilaç yazzmadı testten önce sonuçbi gelsin dedi öle eğer negatifse kullanmıcan deedi daha ilk testte test sonucu 51 çıkınca pozitif ama değerinn düşük şimdilik dedi genede ilacı kullan ama düşşebilir daha dedi sonra bidahas test yapıldı 404 çıkınca tamam dedi artık gebesin dedi yani 51 değer çok düşük dedi düşün belki seninkide öle bişidir ümitlendirmek istemem ama

Selam tüp bebekte tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var transfer öncesi eşimden ve benden birtakım testler istediler antı HIV- HBsAg-antıHBS vs..
siz bunları nerde ve ne kadara yaptırdınız.İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

olumunekankayizsmileümitlenmek pek mümkün değil.Niyeyse olmadığını kanıksadım.bi süpriz olursa de gerçekten büyük bir süpriz olur.Hayırlısı Nurcancım.ne diyeyim.Salıya kadar kullanıyorum bakalım artık.

kızlar benim değerim çok yüksek çıkmasına rağmen çok uzun bi süre gibi geldi bana ultrason için 14.günde değerim 1000 idi normalde kese görünmezmi bu değere göre baya zaman var arada kalp atışı ne zaman başlıyor peki acaba çağırdıklarında kalp atışınadamı bakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…