negatif arkadaşlar ...:gitme:
evet degilmi nurcan bir hamile haberi daha ay bende hayırlısıyla birgün saysaydım adet olmadım gerçi 20 si ama 3 gündür bel karın agrısı öldüm ya bir olsaydım nurcan adetin kaçıncı günü igneye başlanıyor
bişey dikkatimi çekti.hatser16 ilk tedavi druma gitmiş.gizem80de şimdiki druma gitmiş...ikisinede hayırlısını diliyorum.umarım pozitif olur ve ALLAH TAMAMINA ERDİRİR.
ben hiç negatif beklemiodum senden nedim hayırrlısı böleymiş arkadaşım inşallah birdahakine tutar
hayırlısı nurcanımdoktorum salı bi test daha istedi değer söylemiyorlar.ilacada devam dedi.Bazı arkadaşlar 0 olsa bi test daha istemezdi diyor.sen nedersin nurcan?ve ya bilen var mı kızlar?
merhaba hanımlar;
aranızda amerikan hastahanesinde tüp bebek tedavisi gören var mı ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. ben de başlayacağım bu ayın 29 unda ama amerikan brüksel ve memorial arasında kararsızım
bürüksel e yaptıracam diye kesin bir şey söylemedim aslında ama histereskopiyi brüksel de yaptırdım. ve verdikleri tüm fiyatlar kdv hariçmiş. 3500 dediler histereskopiye iyi ödedik fatura dedik yok bu bizim kdv siz fiyatımız dediler. ama baştan bunu söylemeleri gerekiyor. amerikayı aradım 5150 fiyat verdiler kdv dahil. dedim faturasız yaptırsam kaç lira biz asla faturasız yapmıyoruz dediler çok hoşuma gitti. devlete vergi ödemeleri...brüksel tüp konusunda da 4200 dedi. iyi dedik eve geldik.brükselde tüp deneyen arkadaşlardan öğrendim ki 350 lira kan tahlilleri kdv hariç. beni bu konuda baştan bilgilendirilmedim hem tüp hem histereskopide bende kızıyorum böyle şeylere işte...selam Beyaz, yanlış hatırlamıyorsam yazdıklarından brüksel konusunda kararlıydın. ben de önümüzdeki hafta orda başlamayı düşünüyordum. seni tereddüte düşüren nedir aceba. sakıncası yoksa yazar mısın ? teşekkürler
bürüksel e yaptıracam diye kesin bir şey söylemedim aslında ama histereskopiyi brüksel de yaptırdım. ve verdikleri tüm fiyatlar kdv hariçmiş. 3500 dediler histereskopiye iyi ödedik fatura dedik yok bu bizim kdv siz fiyatımız dediler. ama baştan bunu söylemeleri gerekiyor. amerikayı aradım 5150 fiyat verdiler kdv dahil. dedim faturasız yaptırsam kaç lira biz asla faturasız yapmıyoruz dediler çok hoşuma gitti. devlete vergi ödemeleri...brüksel tüp konusunda da 4200 dedi. iyi dedik eve geldik.brükselde tüp deneyen arkadaşlardan öğrendim ki 350 lira kan tahlilleri kdv hariç. beni bu konuda baştan bilgilendirilmedim hem tüp hem histereskopide bende kızıyorum böyle şeylere işte...
canım ben histereskopi yi hastanede yaptırdım ücretsiz birde laporoskopi var onuda hastanede yaptırdım sadece oda parası ödedim ama benim dr o hastanede çalışıyordu ve ona 750 ameliyat parası yaptırdım antlaşması yokmu devletle yaptırdıgın yerin resmen soyuyorlar ben de tüp bebegi hş klinik de ankarad hakan beye yaptırıyorum 2.700 civarı ilaçlar hariç ama normal fiyatı ise 3.700 ama onunda antlaşması yok ve tahlilleri tanıdık buldum devlette yaptırıyorum allah kolaylık versin hiç kolay degil ya
arakaşlar evet bu tedaviler çok pahalı ama bizleri soyduklarıda bir gerçek onun için mutlaka güvenilir merkezler tercih edilmelibürüksel e yaptıracam diye kesin bir şey söylemedim aslında ama histereskopiyi brüksel de yaptırdım. ve verdikleri tüm fiyatlar kdv hariçmiş. 3500 dediler histereskopiye iyi ödedik fatura dedik yok bu bizim kdv siz fiyatımız dediler. ama baştan bunu söylemeleri gerekiyor. amerikayı aradım 5150 fiyat verdiler kdv dahil. dedim faturasız yaptırsam kaç lira biz asla faturasız yapmıyoruz dediler çok hoşuma gitti. devlete vergi ödemeleri...brüksel tüp konusunda da 4200 dedi. iyi dedik eve geldik.brükselde tüp deneyen arkadaşlardan öğrendim ki 350 lira kan tahlilleri kdv hariç. beni bu konuda baştan bilgilendirilmedim hem tüp hem histereskopide bende kızıyorum böyle şeylere işte...
hayırlısı nurcanımdoktorum salı bi test daha istedi değer söylemiyorlar.ilacada devam dedi.Bazı arkadaşlar 0 olsa bi test daha istemezdi diyor.sen nedersin nurcan?ve ya bilen var mı kızlar?
canım benim bildiğimde 2. tsti istemezdi çünkü hemşire bana ilaç yazzmadı testten önce sonuçbi gelsin dedi öle eğer negatifse kullanmıcan deedi daha ilk testte test sonucu 51 çıkınca pozitif ama değerinn düşük şimdilik dedi genede ilacı kullan ama düşşebilir daha dedi sonra bidahas test yapıldı 404 çıkınca tamam dedi artık gebesin dedi yani 51 değer çok düşük dedi düşün belki seninkide öle bişidir ümitlendirmek istemem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?