olumunekankayizsmileümitlenmek pek mümkün değil.Niyeyse olmadığını kanıksadım.bi süpriz olursa de gerçekten büyük bir süpriz olur.Hayırlısı Nurcancım.ne diyeyim.Salıya kadar kullanıyorum bakalım artık.
kızlar benim değerim çok yüksek çıkmasına rağmen çok uzun bi süre gibi geldi bana ultrason için 14.günde değerim 1000 idi normalde kese görünmezmi bu değere göre baya zaman var arada kalp atışı ne zaman başlıyor peki acaba çağırdıklarında kalp atışınadamı bakacaklar
canım gözükmüyo banada bir hafta sonraya randevu verdiler değerim senin yarındı ki senin ikiz olma ihtimali gerçekten çok yüksek ki eğer öyle ise ufaktır daha test gününde belli olmaz biraz sabreet canımın içi değerin düşmesisnde şimdilik önemli olan o daha sonrada kalp atışını beklicez bakalım ben yarın duya bilirsem yarın kalp atışı için gidiyorum doktora duaa edinde görelim kalp atışını
sağol canımm benim inşallah bi sorun yoktur dilerim erkendir inşallah sende yarın duyarsın kalp atışınıda için rahatlar
selam yetercim nerelerdeydin hoş geldin
merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın
bürüksel e yaptıracam diye kesin bir şey söylemedim aslında ama histereskopiyi brüksel de yaptırdım. ve verdikleri tüm fiyatlar kdv hariçmiş. 3500 dediler histereskopiye iyi ödedik fatura dedik yok bu bizim kdv siz fiyatımız dediler. ama baştan bunu söylemeleri gerekiyor. amerikayı aradım 5150 fiyat verdiler kdv dahil. dedim faturasız yaptırsam kaç lira biz asla faturasız yapmıyoruz dediler çok hoşuma gitti. devlete vergi ödemeleri...brüksel tüp konusunda da 4200 dedi. iyi dedik eve geldik.brükselde tüp deneyen arkadaşlardan öğrendim ki 350 lira kan tahlilleri kdv hariç. beni bu konuda baştan bilgilendirilmedim hem tüp hem histereskopide bende kızıyorum böyle şeylere işte...
kızlar benımkı negatıf neyseee kısmet deılmişş 2,seferee busefer asm ye gıdıcemmm ınsallhhh dua edın bana...
kızlar benımkı negatıf neyseee kısmet deılmişş 2,seferee busefer asm ye gıdıcemmm ınsallhhh dua edın bana...
hayırlısı canım inşallah birdahakitedavinde tutar
hayırlısı olsun herşey allahtann
canım nasılsın bi değişikliğin varmı nasıl hissediyosun kendini yiğenimiz yaramazmı :)))))))))))))
çok sağol canım bi şikayetim sık idrara çıkma ve karnımda kasıklarımda gerilme var sadece
hı o gerilme bendede var bide pantalonlarımı giyrmiyorum çok rahatsız ediyolar karnımı tedaviden sonra kalan şişlik inmedi hala en berbatıda bugün aşşırı derece mide bulantısı başladı öldüm öğürmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?