tok iyiyim saol.mutfaga girip çıkıp birşeyler yiyip duruyorum allahım bir kilo aldım nasıl. sabah endokrine gidecegim inş.dün regl oldum başkada birşey yok.senden ne haber.kusura bakma biraz herkesi karıştırıyorum kim tedaviye başladı kim başlayacak deryam bir liste yaparmısın ...................kim ne aşamada..................
deryammmm nerdesin. sen tedaviye başladınmı tok.ben bir dahaki regl de başlıyorum ......................
slm kızlar benıde alın aranıza ben pcosluyum 4yıllık evlıyım 25 yasındayım 2 asılamam oldu 2.tuttu ama kımyasal gebelık oldu dustu ben asımı kayserı tup bebek merkezınde yaptırdım amam onumuzdekı ay fakultede tup yaptırmayı dusunuyorum fıyatıda cok uygun 1.ve 2. ayda tup yaptıranlar o zor gunlerı beraber atlatalım herkeze sevgıler pcoslu olan varmı bu arada
arkadaşlar lucrin acıtıyormu pazar günü başlicam bilgi verirmisiniz yardımcı olun lütfen
canim hayirli olsun mubarek cuma gunu dualarim seninlederyacım cuma günü transferim hayırlısıyla canım
tedavin hayirli olsun guzel haberlerini bekliyorum bol bol yumoslarin olur insallahhhhmerhaba canım ben hülya tüp bebek yaptırıyoruz ben 3 ocakta lucrine başlıyorum inşallah tutar şimdiden çok heyecanlıyım gelişmeleri yazarım canımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?