Selam tüp bebekte tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var transfer öncesi eşimden ve benden birtakım testler istediler antı HIV- HBsAg-antıHBS vs..
siz bunları nerde ve ne kadara yaptırdınız.İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Kaderdaaşımm...canım benim hakkında hayırlısı bende cmt aldım negatifimi..Şimdiden 2. tedavindee başarılarrne zaman başlıycan canım:)
Kaderdaaşımm...canım benim hakkında hayırlısı bende cmt aldım negatifimi..Şimdiden 2. tedavindee başarılarrne zaman başlıycan canım:)
hayırlısı canım inşallah birdahakitedavinde tutar
ben daha birşey hissetmiyorum yoğun bi belirti yok şimdilik ama aksi ben hiç hissetmiyorum onun varlığınıhala korku tedirginlik var sanırım görene kadarda geçmicek bu tedirginlik
Bende bu ay İstanbul Tüp Bebek'te ilk denememi yaptırdım.12 gün boyunca ne bir kanamam ne bir rahatsızlığım oldu fakat sonuç olumsuz.
12 tane yumurta toplandı benden kala kala 2 tane orta kalitede embryom kaldı, çok ta ümidim yoktu ama insan çok yıkılıyor herşeye rağmen..
2. denememi nisanda düşünüyorum raporum olmadığı için ilaçlar tedavi derken baya masrafımız oldu..yaşım da 38 zaman da geçiyor..
Allah inşallah hepimize kendi çocuğumuzun sahibi olmayı nasip eder.
slm bende normal yoldan çocuk sahıbı olamadım test yaptık ve eşimde dusuk sperm cıktı onumuzdekı ay tup bebek yontemını denıcez 1 aydır ılac kullanmaya basladım ama cok endıselıyom neler yapmam gerektını bılmıyorum tecrubelerınızı paylasmanızı rıca edıyorum rabbım herkesın gonlundekını nasıp etsın ınsllh
Bende bu ay İstanbul Tüp Bebek'te ilk denememi yaptırdım.12 gün boyunca ne bir kanamam ne bir rahatsızlığım oldu fakat sonuç olumsuz.
12 tane yumurta toplandı benden kala kala 2 tane orta kalitede embryom kaldı, çok ta ümidim yoktu ama insan çok yıkılıyor herşeye rağmen..
2. denememi nisanda düşünüyorum raporum olmadığı için ilaçlar tedavi derken baya masrafımız oldu..yaşım da 38 zaman da geçiyor..
Allah inşallah hepimize kendi çocuğumuzun sahibi olmayı nasip eder.
slm bende normal yoldan çocuk sahıbı olamadım test yaptık ve eşimde dusuk sperm cıktı onumuzdekı ay tup bebek yontemını denıcez 1 aydır ılac kullanmaya basladım ama cok endıselıyom neler yapmam gerektını bılmıyorum tecrubelerınızı paylasmanızı rıca edıyorum rabbım herkesın gonlundekını nasıp etsın ınsllh
gecmıs olsun canım... bende pazartesı aldım negatıfımıı ama olsunn hayatta hersey kısmett ınsallh 2. denememızde alırız bebişlerımızı kolumuzaa benımde hiç kanamam olmamıstııı halada yok ama sonuc negatıf... sıkma canınıııboshayallersmile
slm canim gecmis olsun benimde bugun transferimin 13. gunu bu gun kan verdim negatif ama kanamam yok hala ilaclarima devam etsem mi acaba? yoksa biraksam mi ?
canım herkez farklı bişi yağıyo kimi hazırlanmak için son birkaç ay kendi buldukları şifalı kürleri yiyor yada eşlerine yediriyorlar bel polen vs. benimki apar topar oldu ben aşılama olcam sanıyodum doktor tüp bebek yapcaz dedi adet olunca gel dedi ertesi gün adet oldum bi hazırlık yapamadım ama transfer sonrası 3 gün yattım dinlendim daha sonra yavaş yavaş gezmeye başledım sitres yok bebeğe odaklanmayacaksın bu arada tedavin hayırlı olur inşallah
canım benım sen bılırsın ama sanmam bundan sonra pozıtıf cıksın... ben bıraktımm zatenn kıloo yapıyolarr anlamsızz yanii ama ıstersenn yanı aklıma takılır dersen doktorunu ara bı sor ama ben kullanmıyorum vucudum kendıne gelsınkıı ıkıncı denemememe ilaclardan arınmıs olımm senınkacıncı denemendıı canım??CADIARZU
canim burada ole doktoru arama sorma diye bir luksun yok yurtdisinda yasayan arkadaslar beni bilir bu benim 4. denememdi artik burada sayfayi kapattim turkiyede yaptircam insallah turk doktorlari yuzumu guldurur. :ecrin_bebek:
canım benım vazgecmek yok!!!!! tamam mıı ınsallh bızde bebeklerımızı kucagımıza alıcazz bende ıyı bı merkez arıyorum ıstanbulda... asm ye cok ıyı dıolar bı kac yer daha var sende arastır ıstersenn sor arkadaslara ama sunu unutma allhtan asla umıt kesılmez ve herseyde bı hayır vardır....a.s
]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
saol canim su an cok kotuyum yoruldum artik cok guclu olmaya calissamda olamiyorum
Bende aranıza yeni katıldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. bugün 5. günüm çok heyecanlıyım. sürekli araştırıyorum tutunma belirtileri neler? kaçıncı gün idrar testinde belli olur fikir verirseiz sevinirim.Allah hepimizin yadımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?