2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Selam .. bakırköy capacitynin karşısında büyük bir sağlık ocağı gibi bir yer var, orada yaptırabilirsin sanırım.. Belki normal sağlık ocaklarında da yapılıyordur..Yani bence devlette yaptır boş yere özelde para ödeme

Kaderdaaşımm...canım benim hakkında hayırlısı bende cmt aldım negatifimi..Şimdiden 2. tedavindee başarılarrne zaman başlıycan canım:)

Canımcok uzuldummmm güç ve sabır diliyorum hemen bir ay ara ile başlayabilirsin tedaviye Muğla'da nerde yaptırmıştınız

Kaderdaaşımm...canım benim hakkında hayırlısı bende cmt aldım negatifimi..Şimdiden 2. tedavindee başarılarrne zaman başlıycan canım:)

2 ay sonra ınsalhh ara vermeyı dusunmuyozz sen nerde yaptıracan tatlımm haberleselım burdann sendee ılkınıı tuturamadınnn bendeee amaaa ıkıncılerrr kacamaz elımızdennn...:):lepi:

ben daha birşey hissetmiyorum yoğun bi belirti yok şimdilik ama aksi ben hiç hissetmiyorum onun varlığınıhala korku tedirginlik var sanırım görene kadarda geçmicek bu tedirginlik

varlığını bende hiç hissetmiyodum biliyosun ama bu sabah yataktan kalktım kalkalı her kokuda midem azıma geliyor diğerr bebeğimde hiiiiiiiiiiiiiiiiç anlamamışım ben hamilelik nedir bu bir günde anlattı abisinin 9 ayda anlatamadığını :))))))))))

slm bende normal yoldan çocuk sahıbı olamadım test yaptık ve eşimde dusuk sperm cıktı onumuzdekı ay tup bebek yontemını denıcez 1 aydır ılac kullanmaya basladım ama cok endıselıyom neler yapmam gerektını bılmıyorum tecrubelerınızı paylasmanızı rıca edıyorum rabbım herkesın gonlundekını nasıp etsın ınsllh

Bende bu ay İstanbul Tüp Bebek'te ilk denememi yaptırdım.12 gün boyunca ne bir kanamam ne bir rahatsızlığım oldu fakat sonuç olumsuz.
12 tane yumurta toplandı benden kala kala 2 tane orta kalitede embryom kaldı, çok ta ümidim yoktu ama insan çok yıkılıyor herşeye rağmen..
2. denememi nisanda düşünüyorum raporum olmadığı için ilaçlar tedavi derken baya masrafımız oldu..yaşım da 38 zaman da geçiyor..
Allah inşallah hepimize kendi çocuğumuzun sahibi olmayı nasip eder.

allah diğer denemende nasip eder inşallah canım hayırlısı herşeyin

canım herkez farklı bişi yağıyo kimi hazırlanmak için son birkaç ay kendi buldukları şifalı kürleri yiyor yada eşlerine yediriyorlar bel polen vs. benimki apar topar oldu ben aşılama olcam sanıyodum doktor tüp bebek yapcaz dedi adet olunca gel dedi ertesi gün adet oldum bi hazırlık yapamadım ama transfer sonrası 3 gün yattım dinlendim daha sonra yavaş yavaş gezmeye başledım sitres yok bebeğe odaklanmayacaksın bu arada tedavin hayırlı olur inşallah

gecmıs olsun canım... bende pazartesı aldım negatıfımıı ama olsunn hayatta hersey kısmett ınsallh 2. denememızde alırız bebişlerımızı kolumuzaa benımde hiç kanamam olmamıstııı halada yok ama sonuc negatıf... sıkma canınıııboshayallersmile

slm canım benım esımdee azoosperm yanii mıcro tese oldu yaptırdık ama tutmadı... asamalar kolayy yumurtaları buyutuyolarr sonra topluyolar esınden sperm alıp dölleyıp sana enjekte edıyolar bıraz masraflı ama olsun meleklerımız herseye degerr....aklına takılan soru olursa sor tatlımmmopuyorumnanaktan

slm canim gecmis olsun benimde bugun transferimin 13. gunu bu gun kan verdim negatif ama kanamam yok hala ilaclarima devam etsem mi acaba? yoksa biraksam mi ?

slm canim gecmis olsun benimde bugun transferimin 13. gunu bu gun kan verdim negatif ama kanamam yok hala ilaclarima devam etsem mi acaba? yoksa biraksam mi ?

canım benım sen bılırsın ama sanmam bundan sonra pozıtıf cıksın... ben bıraktımm zatenn kıloo yapıyolarr anlamsızz yanii ama ıstersenn yanı aklıma takılır dersen doktorunu ara bı sor ama ben kullanmıyorum vucudum kendıne gelsınkıı ıkıncı denemememe ilaclardan arınmıs olımm senınkacıncı denemendıı canım??CADIARZU

canım senın kacıncı denemendı bu ve nerde yaptırdınn memnunmuydun ?? bebiş napıooo iiimii?:ecrin_bebek:

canim burada ole doktoru arama sorma diye bir luksun yok yurtdisinda yasayan arkadaslar beni bilir bu benim 4. denememdi artik burada sayfayi kapattim turkiyede yaptircam insallah turk doktorlari yuzumu guldurur. :ecrin_bebek:

canim burada ole doktoru arama sorma diye bir luksun yok yurtdisinda yasayan arkadaslar beni bilir bu benim 4. denememdi artik burada sayfayi kapattim turkiyede yaptircam insallah turk doktorlari yuzumu guldurur. :ecrin_bebek:

canım benım vazgecmek yok!!!!! tamam mıı ınsallh bızde bebeklerımızı kucagımıza alıcazz bende ıyı bı merkez arıyorum ıstanbulda... asm ye cok ıyı dıolar bı kac yer daha var sende arastır ıstersenn sor arkadaslara ama sunu unutma allhtan asla umıt kesılmez ve herseyde bı hayır vardır....a.s

saol canim su an cok kotuyum yoruldum artik cok guclu olmaya calissamda olamiyorum

]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM

Bende aranıza yeni katıldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. bugün 5. günüm çok heyecanlıyım. sürekli araştırıyorum tutunma belirtileri neler? kaçıncı gün idrar testinde belli olur fikir verirseiz sevinirim.Allah hepimizin yadımcısı olsun

saol canim su an cok kotuyum yoruldum artik cok guclu olmaya calissamda olamiyorum

canım benımmm öle demeee lütfenn cok üzülürümm bak benımde olmadı bakalım kacıncı sefere olacak allh bılırr hersey kısmett hayatın tadını cıkar fazla takılmaa hayata bıkere gelıyoruz...olumunekankayizsmile

slm canımmm bence bı belırtı yokkk bence ıdrar testı yapma yanıltıcıı ınsallhhh tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…