Bende aranıza yeni katıldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. bugün 5. günüm çok heyecanlıyım. sürekli araştırıyorum tutunma belirtileri neler? kaçıncı gün idrar testinde belli olur fikir verirseiz sevinirim.Allah hepimizin yadımcısı olsun
canım herkez farklı bişi yağıyo kimi hazırlanmak için son birkaç ay kendi buldukları şifalı kürleri yiyor yada eşlerine yediriyorlar bel polen vs. benimki apar topar oldu ben aşılama olcam sanıyodum doktor tüp bebek yapcaz dedi adet olunca gel dedi ertesi gün adet oldum bi hazırlık yapamadım ama transfer sonrası 3 gün yattım dinlendim daha sonra yavaş yavaş gezmeye başledım sitres yok bebeğe odaklanmayacaksın bu arada tedavin hayırlı olur inşallah
slm canım benım esımdee azoosperm yanii mıcro tese oldu yaptırdık ama tutmadı... asamalar kolayy yumurtaları buyutuyolarr sonra topluyolar esınden sperm alıp dölleyıp sana enjekte edıyolar bıraz masraflı ama olsun meleklerımız herseye degerr....aklına takılan soru olursa sor tatlımmmopuyorumnanaktan
evet bencede herseye deger sızın kac transferınız oldu ben cok tedırgınım hersey allahtan ama beklemek nolcanı bılmemek ınsanı tedırgın edıyor yaklasık 1 hafta sonraadet olcam ve baslıcaz ınsallh hersey ıyı olur.esımın 1.5 mılyon sperm sayısı yeterlı mı bılmıyorum sızın sonucunuz nasıl oldu paylasırsanız sevınırım sımdıdın cok saolun...
mrb arkadaşlar bende arnızda yeniyim bugün tüp bebek için doktora gittik daha evvel randevu almıştık tabi benim tüpler tıkalı eşiminde sperm sayısı az olduğundan tüp bebek yaptıracağız ilaçlara bugün başlıyorum anlaşıldığı gibi yeniyim ve tecrübelerinize ihtiyacım var görüşmek üzere
mrb arkadaşlar bende arnızda yeniyim bugün tüp bebek için doktora gittik daha evvel randevu almıştık tabi benim tüpler tıkalı eşiminde sperm sayısı az olduğundan tüp bebek yaptıracağız ilaçlara bugün başlıyorum anlaşıldığı gibi yeniyim ve tecrübelerinize ihtiyacım var görüşmek üzere
benım ılk taransferımdı... benım esım azoosperm yani hiç sperm yoktu.... amelıyatla sperm buldular.. yani esımın kanalları tıkalıı o yuzden testıslerden aldılar spermlerı ... ama tutmadı... kısmet sen nerede yaptırmayı dusunuyosun tatlım?opuyorumnanaktan
hımmm ben eskı adı nene hatun yenı adıyla medıcıne hospital asya da yaptırcam sız nerde yaptınız..gecelerı uyuyamıyorum cok streslıyım neden bılmıyorum umıtsız dıılım aslında bu arada yasınız kac kac yıldır evlısınız
canım ben eurofertılde yaptırdım... yasım 23 1 yıllık evlıyız bence hıc stres yapma galıba senınde benım gıbı ılk denemen olucak baslarda bende cok streslıydım amaaa bu olumsuz etkıler akısına bırak bencee... bak benım tutmadı... napımm ölim mi... hayat devam edıo rabbımherseyın hayırlısını versın... böle düsün sımdı ıkıncı defa yaptırmak için ara verdıkk dınlenıyoruz suann rahat ol olacagı varsa kısmetınse gelır bebişin...:ecrin_bebek:
bayanssulusmile
ınsallh hayırlısı olur zaten hersey kısmet beklemek bıraz kasıyo sanırım sabırsızım..bız 15 aylık evlıyız esım 25 ben 24 yasımdayım ınsallh onumuzdekı ay burada guzel seler paylasırım rabbım kımsenın umıdını bosa cıkarmasın
canım ben eurofertılde yaptırdım... yasım 23 1 yıllık evlıyız bence hıc stres yapma galıba senınde benım gıbı ılk denemen olucak baslarda bende cok streslıydım amaaa bu olumsuz etkıler akısına bırak bencee... bak benım tutmadı... napımm ölim mi... hayat devam edıo rabbımherseyın hayırlısını versın... böle düsün sımdı ıkıncı defa yaptırmak için ara verdıkk dınlenıyoruz suann rahat ol olacagı varsa kısmetınse gelır bebişin...:ecrin_bebek:
insallh canım benımmm ızmıtlısın galıbaa bende umuttepede okudumm cok severım orayı.. halkevı belsa n cıty fethıye caddesı seka park.... hepsı gözumde tutuyo... kıymetını bılll cok guzell bi sehırrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Narsudecim bu uzuntulu gunumde beni guldurdunya allah seni de guldursun canim :lepi:2. denemende bebisin seninle cok pozitifsin.
suan mugladayım canım bensengözlerimebaksanabevet ızmıt cok guzel ama bız gebzede oturuyoruz ..sımdı nerdesınız
beraber gülecegiz canımmm ınsalhhh rabbım hangı kulu candan bişe ısterde vermezkı? sadece bızı denıyoo ısyan edrmıyız dıe... edermıyız hiç ?veren de ooo vermeyendee kaderrr :ecrin_bebek::CüvCüv:bi gun içimize cıvcıvler kacacak canımmm unutma bunuuu
canım senın kacıncı denemendı bu ve nerde yaptırdınn memnunmuydun ?? bebiş napıooo iiimii?:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?