2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

geçmiş olsun canım benim pozitif canım 6 ,5 haftalık Allahıma şükür rabbim sanada nasip etsim canım tek dikkat etceğin kafana takma bak hatsert var burda arkadaşımız o hep tutacak ben biliyorum hiç takılmıyorum diyodu ne belirti aradı ne kendini bunalttı kafasına hiç takmadı oda benim gibi onunda pozitif çok şükür bu iş biraz pisikolojik anlıcağın birazda şans

kesinlikle nurcan çok haklısın canım herşey kafanın içinde bitiyor

Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...

ben seni hep taktir ediyorum hayatım senin bebeğin senin sayende tuttu eminim ben sen bukadar rahat olmasan tutmazdı belkide allahım inşallah kucağınada almayı nasip etsin

canım benim çok sağoll aslında saece benim sayemde değil sizlerinde desteği çok oldu ama ben çok merak ediyorum artık görmek istiyorum tek mi çift mi?

bişi yok canım daha çoooooooook gelecek o jel öle telaş lanma

allah diğer denemende nasip eder inşallah canım hayırlısı herşeyin

İnşallah canım ya , biz kadınlar öyle güçlü bir varlığız ki her hayal kırıklığından sonra yeniden ayağa kalkıp mücadeleye devam edebiliyoruz .
Nisan gibi kendimi her yönden toplayıp ikincisine başlayacağım
Herşey Allahın nasip etmesine bakıyor..

İnşallah narsudecim ,sen de benimle aynı durumu yaşamışsın .Bende de ne ağrı ne kanama hiç bir olumsuzluk olmadı ama embiryolar orta kalite diye fazla ümit etmek istemedim.Ama demekki gizli de olsa içimde bir ümit varmış..
İnşallah 2. denemede ikimiz de hayırlı sonuçlar alırız

allahtan herşey dememkki yiyecek lokması yokmuş canım herşey kısmetle olur kısmeti yokmuş demekki

Herşey kısmet inşallah diğer denemende hamile kalırsın,Allah yardımcın olsun
Seninle aynı zamanlarda tedavi görmüşüz benim de negatif , İlk günlerde yıkılıyor ama sonra diğer deneme için ümitleniyor insan.. yaşama gücümüzü ümit etmekten alıyoruz hepimiz..

:
evet haklısın esımde ole dusunuyor sureklı olcak bak gor hemde ıkız dıo: bende pozıtıf dusunuyorum ama 2 ay oldu tedavıye baslıyalı ve daha transfere var ben bu yuzden streslıyım aslında..umarım bekledımıze degcek..sızınkıde hayırlı olsun ınsallh dogumunuda rabbım nasıp eder..bırde esınızdemıydı problem sızdemı

kesinlikle nurcan çok haklısın canım herşey kafanın içinde bitiyor

merhaba sanırım sızınkıde pozıtıf hayırlı olsun canım ınsallh hayırlısıyla kucagınada alırsın..sız hangı hastanede tedavı oldunuz.bızım onumuzdekı ay olcakınsallh trasferımız dua edın banada opuyorum coook

merhaba hosgeldınız gercı ben yenı sayılırım sız daha once uye olmusunuz sanırım..sızın transfer oldumu nasılsınız su anda

HOŞ BULDUM CANIM
EVET BEN BAYAĞI ESKİ BİR ÜYEYİM
BEN 5 KEZ TÜP BEBK YAPTIRDIM AMA 2 DEFA TRANSFER YAPILDI
AMA GEBELİK ELDE EDİLEMEMDİmafoldumben

canım yanlış anladın sen sanırım ben 5 haftalık hamileyim tuttu benim ama tabi daha fazla tecrübem var sizlerden normal yolla kaybımda var benim ben onu sizler için yazdım yani tutmayanlar için

canım eşimin canlı siperm çook azdı ve her hafta dahada azalıyodu bendede polikistik over vardı hem gebe kalmamı engeelliyo hemde kilo almama sebep oluyodu ama bizim 2 yıl önce bi oğlumuz oldu onu kaybettik zaten eşiminde sipermsayısı ondasn sonra düştü üzüntüden yoksa normalinde üzerinde idi doktorlar bana dikkat et eşin ceket atsa hamile kalırsın diyodu diğer bebek benim polikistik over var diye ilaç tedavisi ile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…