cok sağolun ınsallh hayırlısı olur..bızımde apar topar sayılır aslında asılama dıe gıttık sonra doktor tüp bebek dedı ben 2 ay cesaret edemedım baktım olmuyo denemeye karar verdık gecen baslıcaktık ancak rahım duvarım ınce cıktı doktor olsada dusuk olur dedı ılaca basladım sımdı normal hersey bı kac gun sonra adet olcam sonra hemen baslıcaz ınsallh hayırlısı olur...bu arada sızınkı pozıtıf mı negatıf mı allah gonlunuze gore versın ınsallh..
geçmiş olsun canım benim pozitif canım 6 ,5 haftalık Allahıma şükür rabbim sanada nasip etsim canım tek dikkat etceğin kafana takma bak hatsert var burda arkadaşımız o hep tutacak ben biliyorum hiç takılmıyorum diyodu ne belirti aradı ne kendini bunalttı kafasına hiç takmadı oda benim gibi onunda pozitif çok şükür bu iş biraz pisikolojik anlıcağın birazda şans
kesinlikle nurcan çok haklısın canım herşey kafanın içinde bitiyor
ben seni hep taktir ediyorum hayatım senin bebeğin senin sayende tuttu eminim ben sen bukadar rahat olmasan tutmazdı belkide allahım inşallah kucağınada almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...
canım benim çok sağoll aslında saece benim sayemde değil sizlerinde desteği çok oldu ama ben çok merak ediyorum artık görmek istiyorum tek mi çift mi?
allah diğer denemende nasip eder inşallah canım hayırlısı herşeyin
gecmıs olsun canım... bende pazartesı aldım negatıfımıı ama olsunn hayatta hersey kısmett ınsallh 2. denememızde alırız bebişlerımızı kolumuzaa benımde hiç kanamam olmamıstııı halada yok ama sonuc negatıf... sıkma canınıııboshayallersmile
allahtan herşey dememkki yiyecek lokması yokmuş canım herşey kısmetle olur kısmeti yokmuş demekki
slm kızlar nasılsınız
selamlar hoşgeldin
geçmiş olsun :canım benim pozitif canım 6 ,5 haftalık Allahıma şükür rabbim sanada nasip etsim canım tek dikkat etceğin kafana takma bak hatsert var burda arkadaşımız o hep tutacak ben biliyorum hiç takılmıyorum diyodu ne belirti aradı ne kendini bunalttı kafasına hiç takmadı oda benim gibi onunda pozitif çok şükür bu iş biraz pisikolojik anlıcağın birazda şans
kesinlikle nurcan çok haklısın canım herşey kafanın içinde bitiyor
merhaba hosgeldınız gercı ben yenı sayılırım sız daha once uye olmusunuz sanırım..sızın transfer oldumu nasılsınız su andaslm kızlar nasılsınız
merhaba hosgeldınız gercı ben yenı sayılırım sız daha once uye olmusunuz sanırım..sızın transfer oldumu nasılsınız su anda
Herşey kısmet inşallah diğer denemende hamile kalırsın,Allah yardımcın olsun
Seninle aynı zamanlarda tedavi görmüşüz benim de negatif , İlk günlerde yıkılıyor ama sonra diğer deneme için ümitleniyor insan.. yaşama gücümüzü ümit etmekten alıyoruz hepimiz..
:
evet haklısın esımde ole dusunuyor sureklı olcak bak gor hemde ıkız dıo: bende pozıtıf dusunuyorum ama 2 ay oldu tedavıye baslıyalı ve daha transfere var ben bu yuzden streslıyım aslında..umarım bekledımıze degcek..sızınkıde hayırlı olsun ınsallh dogumunuda rabbım nasıp eder..bırde esınızdemıydı problem sızdemı
HOŞ BULDUM CANIM
EVET BEN BAYAĞI ESKİ BİR ÜYEYİM
BEN 5 KEZ TÜP BEBK YAPTIRDIM AMA 2 DEFA TRANSFER YAPILDI
AMA GEBELİK ELDE EDİLEMEMDİmafoldumben[
anlıyorum allah yardımcın olsun ınsallh en kısa zamanda bebısıne kavusursun bu arada problem sızdemı yoksa esınızdemı benım esımın sperm sayısı dusuk bu yuzden gebe kalamıyoruz 1.5 mılyon normalın altında yanı onumuzdekı ay transfer yapılcak ınsallh sabırsızlıkla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?