canım eşimin canlı siperm çook azdı ve her hafta dahada azalıyodu bendede polikistik over vardı hem gebe kalmamı engeelliyo hemde kilo almama sebep oluyodu ama bizim 2 yıl önce bi oğlumuz oldu onu kaybettik zaten eşiminde sipermsayısı ondasn sonra düştü üzüntüden yoksa normalinde üzerinde idi doktorlar bana dikkat et eşin ceket atsa hamile kalırsın diyodu diğer bebek benim polikistik over var diye ilaç tedavisi ile kalmıştı
benımde esımın sperm sayısı dusuk bu yuzden gebe kalamıyoruz 1.5 mılyon kadar 14 yasında falan kabakulak olmus ondan kaynaklanıyor ama ınsallh transferımız bsarılı gecer...sız transferden once ne kadar ılac tedavısı gordunuz bırde esınız ılac kullandımı
HOŞ BULDUM CANIM
EVET BEN BAYAĞI ESKİ BİR ÜYEYİM
BEN 5 KEZ TÜP BEBK YAPTIRDIM AMA 2 DEFA TRANSFER YAPILDI
AMA GEBELİK ELDE EDİLEMEMDİmafoldumben[
anlıyorum allah yardımcın olsun ınsallh en kısa zamanda bebısıne kavusursun bu arada problem sızdemı yoksa esınızdemı benım esımın sperm sayısı dusuk bu yuzden gebe kalamıyoruz 1.5 mılyon normalın altında yanı onumuzdekı ay transfer yapılcak ınsallh sabırsızlıkla beklıyorum
CANIM EN BAŞTA İNŞ BEBŞİNİ EN KISA ZAMANDA KUCAKLARSIN İNŞŞŞ
BİZ TEDAVİYE ERKEK İNFERTİLİTESİ DİYE BAŞLADIM AMA İLERLEYEN ZAMANLARDA BENİM YUMURTA KALİTEMİNDE BOZUK OLDUĞUNU ANLADIK ŞİMDİ İKİ TARAFLI İNFERTİLİTEYİZ
TEDAVİLERDE CİVARDINDA YUMURTAM TOPLANIYOR ANCA İÇLERİNDEN VEYA TANESİ İŞLEM GÖRÜYOR BUNLARDA KALİTELİ EMBİRYOLAR OLMUYORLAR
mrb arkadaşlar bende arnızda yeniyim bugün tüp bebek için doktora gittik daha evvel randevu almıştık tabi benim tüpler tıkalı eşiminde sperm sayısı az olduğundan tüp bebek yaptıracağız ilaçlara bugün başlıyorum anlaşıldığı gibi yeniyim ve tecrübelerinize ihtiyacım var görüşmek üzere
benımde esımın sperm sayısı dusuk bu yuzden gebe kalamıyoruz 1.5 mılyon kadar 14 yasında falan kabakulak olmus ondan kaynaklanıyor ama ınsallh transferımız bsarılı gecer...sız transferden once ne kadar ılac tedavısı gordunuz bırde esınız ılac kullandımı
canım yanlış anladın sen sanırım ben 5 haftalık hamileyim tuttu benim ama tabi daha fazla tecrübem var sizlerden normal yolla kaybımda var benim ben onu sizler için yazdım yani tutmayanlar için
kızlarrr günaydııınn:)kız nurcan unutuun beni zalimmm:)kaydirigubbakcemile3nasılsın bakim nasılgidiyorrrkaydirigubbakcemile2keyifler yerinde miii:)
hatserrr nasılsın hayatım:)cici annişlerr siziiii:))))merakla bekliyorummm canım tek miii çift miiii:)olumunekankayizsmilesağlıklı ve hayırlısı neyse öyle olsun canımcımmm:)))
Şimdi kızllaaaaarr ben salı görüştüm dr la.kesin negatifi aldım.oturdum tüm sorularımı sordum tatmin oldumm:)kakr şu dediler ki önümüzde ki ayy aşılama deneyelim.%8 bi ihtimalll yani çok düşük amaaa bi sperm bi yumurtaya bakarr dedi drumm:)kaydirigubbakcemile3hem şansımm az diye daha az paniklerimm bende bakarsın iyi gelirr:)kaydirigubbakcemile3kızlarrr aşılama nasıl oluyoorr acebaa bilenn vaa mııı????bi de merkez ücretsiz yapacak banaaaakaydirigubbakcemile3tekrar tüp denemekteseee biz bunu naappaalımm edeeliimm aşılamaaaylaa yollayalım dediler her halllkaydirigubbakcemile3beni görünce heeehh geldi soru kraliçesi diolar satenn:)hepinizi öpüyorum canlar
hayırlı olsun canım dicek pek bişi yok bu noktada umudunu kaybetme sakın belli olmaz canım bi şans belki tutar her yolu denemekten başka yolumuz yok bizlerin canım
saol canımm:)canım sen sayı yükseltmek için naptın bana bi yardım et:)Aşılama öncesi yapayım.başka bilen varsa canlaaarrr bekleriimkaydirigubbakcemile3
kızlarrr günaydııınn:)kız nurcan unutuun beni zalimmm:)kaydirigubbakcemile3nasılsın bakim nasılgidiyorrrkaydirigubbakcemile2keyifler yerinde miii:)
hatserrr nasılsın hayatım:)cici annişlerr siziiii:))))merakla bekliyorummm canım tek miii çift miiii:)olumunekankayizsmilesağlıklı ve hayırlısı neyse öyle olsun canımcımmm:)))
şimdi kızllaaaaarr ben salı görüştüm dr la.kesin negatifi aldım.oturdum tüm sorularımı sordum tatmin oldumm:)kakr şu dediler ki önümüzde ki ayy aşılama deneyelim.%8 bi ihtimalll yani çok düşük amaaa bi sperm bi yumurtaya bakarr dedi drumm:)kaydirigubbakcemile3hem şansımm az diye daha az paniklerimm bende bakarsın iyi gelirr:)kaydirigubbakcemile3kızlarrr aşılama nasıl oluyoorr acebaa bilenn vaa mııı????bi de merkez ücretsiz yapacak banaaaakaydirigubbakcemile3tekrar tüp denemekteseee biz bunu naappaalımm edeeliimm aşılamaaaylaa yollayalım dediler her halll:dkaydirigubbakcemile3beni görünce heeehh geldi soru kraliçesi diolar satenn:)hepinizi öpüyorum canlar
Şimdi kızllaaaaarr ben salı görüştüm dr la.kesin negatifi aldım.oturdum tüm sorularımı sordum tatmin oldumm:)kakr şu dediler ki önümüzde ki ayy aşılama deneyelim.%8 bi ihtimalll yani çok düşük amaaa bi sperm bi yumurtaya bakarr dedi drumm:)kaydirigubbakcemile3hem şansımm az diye daha az paniklerimm bende bakarsın iyi gelirr:)kaydirigubbakcemile3kızlarrr aşılama nasıl oluyoorr acebaa bilenn vaa mııı????bi de merkez ücretsiz yapacak banaaaakaydirigubbakcemile3tekrar tüp denemekteseee biz bunu naappaalımm edeeliimm aşılamaaaylaa yollayalım dediler her halllkaydirigubbakcemile3beni görünce heeehh geldi soru kraliçesi diolar satenn:)hepinizi öpüyorum canlar
saol canımm:)canım sen sayı yükseltmek için naptın bana bi yardım et:)Aşılama öncesi yapayım.başka bilen varsa canlaaarrr bekleriimkaydirigubbakcemile3
[kızlar ben bu topiğe geçen yıl girmeye başladığımda
inşş 2010 yılı benim için güzel olacak diye başlamıştım 2010 yılında 3 defa tüp bebek denedim ama malesef hepsindede sonuç olumsuzdu
inşşşş bundan sonra hayatımda güzelikler olur
anne olurum belkide hiç olamam bilmiyorum ama umudumu kaybetmek olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum duygularımın aklınım önüne geçmesine izin vermiyorum
inşşş rabbim bu yolda emek harcan herkese anne aile olmayı nasip etsin
inşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?