2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

benımde esımın sperm sayısı dusuk bu yuzden gebe kalamıyoruz 1.5 mılyon kadar 14 yasında falan kabakulak olmus ondan kaynaklanıyor ama ınsallh transferımız bsarılı gecer...sız transferden once ne kadar ılac tedavısı gordunuz bırde esınız ılac kullandımı

benimde eşimin sperminde sorun vardı şekil bozukluğu mevcuttu ama bitkisel bir kaç birşeyle baya yükselttim ve düzelttim gayet normal ilerliyor şimdilik herşey ve her uğraşın sayesinde 5 haftalık hamileyim

hosgeldın canım bende yenıyım aslında tedavın hayırlı olur ınsallh..nerde basladınız tedavıye bız bu ay transfer yapcaz ınsallh buyukbı umıtle beklıyoruz..benımde esımın sperm sayısı az bende bıse yok rahım duvarım ınce bıraz oda dusuge neden oluyomus onun ıcın sımdıden ılaca basladım.esımın 1.5 mılyon sayısı sızın kactı

yok canım benim eşimin kinin çok hızlı bi şekilde sürekli azalıyodu o yüzden hiç aratıramadı doktor apar topar hemen yapıldı işlem çok şükür ogünkü verdiğinde canlılık biraz fazlaydı burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz belki işinize yarar bilmem ama eşim kaba boşalmak için semen odasına gönderildi hemen boşalmamış bukez bikaçkez boşalacak gibi olmuş bırakmış bidaha olmuuş bırakmış 3 mü 4 demi ne boşalmış yoksa biz ne ilaç kullanabildik ne bal pekmez kürdü felan öle bişlii yapabildik 2 sen önce 180 milyon olan sper şimdi nerde ise 2 milyondu tabi daha nekadar düştü transfer gününe kadar bilmiyoruz her hafta 1-2 milyon azalmaya başlamıştı son zaman

günaydın kızlar ben geldim yavaş yavaş ilerliyorum fsh yüksekti onua yaptırdım 16 olan deger 9.42 düşmüş dr iyi dedi şimdi genetik testi kaldı oda pazartesi sonra ne işlem yapacak bakalım stres çokönemli ben bu sefer biraz rahatım

kızlarrr günaydııınn:)kız nurcan unutuun beni zalimmm:)kaydirigubbakcemile3nasılsın bakim nasılgidiyorrrkaydirigubbakcemile2keyifler yerinde miii:)

hatserrr nasılsın hayatım:)cici annişlerr siziiii:))))merakla bekliyorummm canım tek miii çift miiii:)olumunekankayizsmilesağlıklı ve hayırlısı neyse öyle olsun canımcımmm:)))

Şimdi kızllaaaaarr ben salı görüştüm dr la.kesin negatifi aldım.oturdum tüm sorularımı sordum tatmin oldumm:)kakr şu dediler ki önümüzde ki ayy aşılama deneyelim.%8 bi ihtimalll yani çok düşük amaaa bi sperm bi yumurtaya bakarr dedi drumm:)kaydirigubbakcemile3hem şansımm az diye daha az paniklerimm bende bakarsın iyi gelirr:)kaydirigubbakcemile3kızlarrr aşılama nasıl oluyoorr acebaa bilenn vaa mııı????bi de merkez ücretsiz yapacak banaaaakaydirigubbakcemile3tekrar tüp denemekteseee biz bunu naappaalımm edeeliimm aşılamaaaylaa yollayalım dediler her halllkaydirigubbakcemile3beni görünce heeehh geldi soru kraliçesi diolar satenn:)hepinizi öpüyorum canlar

hayırlı olsun canım dicek pek bişi yok bu noktada umudunu kaybetme sakın belli olmaz canım bi şans belki tutar her yolu denemekten başka yolumuz yok bizlerin canım

hayırlı olsun canım dicek pek bişi yok bu noktada umudunu kaybetme sakın belli olmaz canım bi şans belki tutar her yolu denemekten başka yolumuz yok bizlerin canım

saol canımm:)canım sen sayı yükseltmek için naptın bana bi yardım et:)Aşılama öncesi yapayım.başka bilen varsa canlaaarrr bekleriimkaydirigubbakcemile3

saol canımm:)canım sen sayı yükseltmek için naptın bana bi yardım et:)Aşılama öncesi yapayım.başka bilen varsa canlaaarrr bekleriimkaydirigubbakcemile3

canım benim daha önce gittiğm bir merkez keçi boynuzzu kürü önemişti

canım tüpbebekte ki gibi adetiyin 2.3 günü muayeneye gidiyorsun dr verdiği ilaçları kalçadan yada göbekten (ilaca göre değişiyor )yapıyorsun 12..15 gün gibi (yumuşlarıyın gelişimine göre )çatlatma iğnesi yapılıyor ikinci gün merkze gidiyorsun sabahtan eşinin spermleri ayıklanıp yıkanıp sana enjekte ediliyor bir saat kadar yatıyorsun sonra evine dönüp adet günün bekliyorsun

canım unuturmuyuz hiç ayıp ediyosun biraz toparlan diye pek ses ççıkarmadım ben böle kötü haber alınca çok üzülüyorum bişide diyemiyorum fazla ama şuan keyfin yerinde gibi geldi bana inşallah Allah bozmasın keyfini diğer konuya gelince bence bi dene madem ücretsiz yapacaklar en fazla 1-2 ay daha kaybın olur

[kızlar ben bu topiğe geçen yıl girmeye başladığımda
inşş 2010 yılı benim için güzel olacak diye başlamıştım 2010 yılında 3 defa tüp bebek denedim ama malesef hepsindede sonuç olumsuzdu
inşşşş bundan sonra hayatımda güzelikler olur
anne olurum belkide hiç olamam bilmiyorum ama umudumu kaybetmek olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum duygularımın aklınım önüne geçmesine izin vermiyorum
inşşş rabbim bu yolda emek harcan herkese anne aile olmayı nasip etsin
inşşşşşşş

yeterr seni hatırlıyorum evet yılmak yok benimde 4. tedavi transferlerim yapıldı hepsi 2010 da oldu.sen suan ne asamadasın

Nurcancıımmm yerinde keyyfim gayet çok şükür Rabbime Allah başka dert vermesin napimm:)çoktan kalktım silktim üstümde ki kumu çakılı yola devam:)aşılamayı ilaçsız deniycem kalibaa ben yaa.çünkümm olmadı aralıkda tüp denemek istiorum:)senin bebeişin haberleri bekliyorumm canımcım:)kendinizee iyi bakın havalara dikkatkaydirigubbakcemile3

Hatser teşekkür ederim

Yetercim Rabbim cümlemize sabır versinsenin ve tüm arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın.veren Allah bekleten Allah tez vakitte kavuştursun hayırlı evlatlara hepimiziii inşallaahhh:Saruboceq:bende ilk denememi yaptım olmadı:2:Nasipten öte köy yok.İnancımı kaybetmeyelim tek sahip olduğumuz o çünkü.Canım bu aşılamada o an acı duyuyomusun?ben transferi bile anestezi ile oldum daohaoldumsmileçünkü panik oluyorum çok fazla:sinifsinif:bu konuda ne dersin nasıl olur?bide bu kürü ne kadar nasıl yapıoruz keçi boynuzu pekmezi alıyorus dimi?ne kadar yeniyoo???

canım hepsi internette yazıyor bak ordan net bilgi alırsın tatlım hepsi için detaylı bilgi var ben ibrahim saraçoğlunun kürlerini uyguladım hepsi ordaki bilgilerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…