yeterr seni hatırlıyorum evet yılmak yok benimde 4. tedavi transferlerim yapıldı hepsi 2010 da oldu.sen suan ne asamadasın
Nurcancıımmm yerinde keyyfim gayet çok şükür Rabbime Allah başka dert vermesin napimm:)çoktan kalktım silktim üstümde ki kumu çakılı yola devam:)aşılamayı ilaçsız deniycem kalibaa ben yaa.çünkümm olmadı aralıkda tüp denemek istiorum:)senin bebeişin haberleri bekliyorumm canımcım:)kendinizee iyi bakın havalara dikkatkaydirigubbakcemile3
Hatser teşekkür ederim
Yetercim Rabbim cümlemize sabır versinsenin ve tüm arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın.veren Allah bekleten Allah tez vakitte kavuştursun hayırlı evlatlara hepimiziii inşallaahhh:Saruboceq:bende ilk denememi yaptım olmadı:2:Nasipten öte köy yok.İnancımı kaybetmeyelim tek sahip olduğumuz o çünkü.Canım bu aşılamada o an acı duyuyomusun?ben transferi bile anestezi ile oldum daohaoldumsmileçünkü panik oluyorum çok fazla:sinifsinif:bu konuda ne dersin nasıl olur?bide bu kürü ne kadar nasıl yapıoruz keçi boynuzu pekmezi alıyorus dimi?ne kadar yeniyoo???
yok canım benim eşimin kinin çok hızlı bi şekilde sürekli azalıyodu o yüzden hiç aratıramadı doktor apar topar hemen yapıldı işlem çok şükür ogünkü verdiğinde canlılık biraz fazlaydı burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz belki işinize yarar bilmem ama eşim kaba boşalmak için semen odasına gönderildi hemen boşalmamış bukez bikaçkez boşalacak gibi olmuş bırakmış bidaha olmuuş bırakmış 3 mü 4 demi ne boşalmış yoksa biz ne ilaç kullanabildik ne bal pekmez kürdü felan öle bişlii yapabildik 2 sen önce 180 milyon olan sper şimdi nerde ise 2 milyondu tabi daha nekadar düştü transfer gününe kadar bilmiyoruz her hafta 1-2 milyon azalmaya başlamıştı son zaman
:
hımmm canım bende esıma solımde ole yapsın herseyı denemek lazım..bı ımtıhanın ıcındeyız butun sebeplere ıyı sarılmalıyızkı rabbım ugrasımıza karsılık versın ve ınsallh onumuzdekı ay yada bayram donusu pozıtıf dıe yazarım burdan..bırde aklıma takıldı kusura bakma baya ozel soruyom ama ılk bebegınızı neden kaybettınız:çok üzgünüm:
nurcancım canım yaa benim de bulantılarım başladı napcaz bunu böle yaaa baya tedirgin oluyorum sürekli bulantı içindeyim baya yaramaz bebek olucak benimki sanırım
8.5 aylıkken ağrımmoldu çok kötü ertesi gün hastaneye gittim doktor üşütmüşsündür dedi bebeğim hareket etmiyodu birkaçgündür onuda söledim sen anlamıyosundur dedi evinegit 2 haftaya kadar suyun sancın gelmezse muayeneye gel dedi 2 hafta sonra gittiğimde sabah 8 den akşam 4' kadar bebeğimide bi gariplik olduğunu anlamalarına rağmen beni doğuma almadılar akşam 4 de kalbi karnımda durdu acilen apar topar doğuma aldılar uyandığımda bebeğimi 5 dakika kalp masajı yaparak hayata döndürmüşler öle dediler ama makineye bağlıydı çünkü kanı boşlalmıştı ve bunun yüzünden ciğerleri böbrekleri tamamen bitmişti beyninde ve kalbindede sorun oluşmuştu doktorlar birsürü test yaptılar başka hastanelere test gönderdiler çapa vs. gibi kimse ne bende ne eşimde nede bebeğimde bi hastalık bulamadı doktorlar belki daha bulunamamış kimsenin bilmediği bi hastalığınız vardır dedi doktorların bile bilmediği yeni yeni hastalıklar keşfediliyo hergün dedi o yüzden birdahaki bebeğininde başına gelebilirdedi yada sadece doğum ditresine girmiştir dedi ondan 2 haftalık süreçte hastalanmıştır dedi bende başka hastanelere gittim olum ölünce özel devlet nereyi bulursam olayı anlattım hepside aynısını dedi 8.5 aylıkken doğum gelmiş ama anlamamışlar bebekte doğamayınca nefessiz kalmış beynindeki damar çatlamış bebeğin kanı başka şekilde boşalmaz dediler damar çatlayıp kan boşalıncada bütün organlar iflas etmiş artık hangisi doğru ben bi karar veremedim sadece birdaha olursa diye çok korkuyorum ama doktorum başımdan böle bi olay geçtiği için her ihtimale karşı erken alıcaz dedi bebeği
kızlar günayın yavaş yavaş başlıyorum bakalım bugün genetik test sonucunu alacagım eger ondaa sorun yoksa başlıyacagız tüpe herhalde zaman geçmek bilmiyor of ya saat 2 de alacagım
ay canımın içi yaaaaaaaaaa benim 2 gündür bütün belirtilerim kesildi Allah hayırlısını versin ama hiiiç hoşuma gitmiyo bu olay bakalım pazartesi bi kalp atışını görseydim acaba burlarda bi doktora gitsen göbekten bakarak görürmü kalp atışını bugün benim doktor geçen pazartesi alttan baktı görmedi bu pazartesiye attı bi fikrin varmı acaba
canım ya sen baya cekmıssın ınsallh rabbım tum sıkıntılarına karsılık bu sefer senı guldurur bebegını sag salım kucagına alıp buyutmek nasıp olur..duyunca bole seler cok ısrar etmek gelmıyor ıcımden allah hakkımda hayırlıysa nasıp etsın dıyorum yoksa neler var demı bakalım bız neler yasıcaz daha..ptesı adet olmam lazım sonra maraton baslıcak ınsallh.bırde seyı sorcaktım tup bebek tedavısınde ıgne faln ne zaman baslanıyo ne kadar yumurta olması beklenıyo bılıyomusun..gecen bana ıgne yapılmadı ama 3 yumurtam vardı normalde kac oluyokı acaba bı bılgın varmı sadece rahım kalınlastırıcı kullanmıstım
eger içinde bi şüphe varsa canım git doktora baksın göbekten en mantıklı yolu bu olucak ama sana öle geliyor olabilirde canım
bakalım birazz başladı yarım saattir tekrar mide bulantım arkadaşlarımda takılma diyo arada gider gelir diyo ben diğer gebelikte hiç böle sıkıntılar yaşamadım oğlumun varlığı yokluğu birdi tekmelerkenbile yavaş yavaş süzülerek tekmelerdi bu biraz üzecek herealde :))))))))ama arkadaşlarım 9 ay mide bulantısı çekmiş insanlar daha iyi günlerin diyolar devam ederse yandın diyolar bide çoooooook aşırı uyuyorum işte yaptırmıyo eşim bütün gün uyuyorum sen uyuyomusun nerde işe 15-16 saat uyuyorumdur heralde :)))))))
eklemeyi unuttum ben normal hayatımda çok az uyuyan bir insanım gece 2-3 gibi yatar sabah 6-7 gibi kalkardım hep o bile bazen fazla gelirdi arada bazı geceler hiç uyumam sabaha kadar film izlerdim o yüzden merak ettim sendede oluyomu diye
sevindim canım kötü bişi olmadığına uyku hali bende de var ama uyumuyorum sonra gece uyuyamıyorum sersen sersem dolaşıyorum gerçi geceleri uyuyamıyorum karnımda ki gerilmelerden dolayı dönerken falan hissediyorum perşembe günü belli olucak benimde bakalım ne var ne yok
benimde karnım bi acayip ya sanki mide bulantımı tetikleyende o gibime geliyo acaba tedaviden nileri gelen sorunlarmı bunlar çünkü daha bebekler çok küçük bi belirti yaratıcağını sanmıyorum bi çoğu insan kalp atışından sonra yani 7-8 haftalıktan sonra yavaş yavaş belirtileri görüyo ya Allahım hayırlısını versin inşallah ya sen daha keseyi görcen dimi kalp atışı değil
bunun için hemşiremle konuştum sorun edecek bi durum yok keseler geliştiği için yapıyor dedi ben hem keseyi görecem hemde kalp atışını duyacam gittiğimde 6 hafta 3 günlük olacak
bunun için hemşiremle konuştum sorun edecek bi durum yok keseler geliştiği için yapıyor dedi ben hem keseyi görecem hemde kalp atışını duyacam gittiğimde 6 hafta 3 günlük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?