canım sende vajinal muayene oluyorsun dimi
doktorum son kez vajinal olarak bakacakmış
yok zaten sakıncası yok ben aşartırdım diğer gebeliğimdede zaten kanamam vardı benim hep alttan bakıyolardı yırtık kısma ben hani kalp atışını görme açısından sordum karından görmesi zor çünkü 6 haftalıkta ay inşallah sende bende duyarızda içimiz bi rahatlar azıcık
sğl tatlım inşallah duyacaz bebeklerimizin kalp atışlarını allah herkese nasip etsin
kızlar son test sonucumu aldım araştırdım biraz kan pıhtılaşması varmış bende r fakxlaım bakalım ne diyecek
canım kan pıhtılaşması bendede var dr um folik asitve aspirin verdi gebe kalmaya engel birdurum yokmuş ama sonrasında düşüğe sebebp olabiliyormuş onun için de klaxsen diye bir iğne verdi transferden sonra onu kulandım başka bir tüp bebk dr konuştum oda aynını söyledi
bana da r üç tane ilaç veri biri aspirin igerleri vitamin kullanacagım sonra adetin 1.günü gel ei bakalım hayırlısı ama kilo almaktan korkuyorum zaten aldım sigarayı bıraktım
bana da r üç tane ilaç veri biri aspirin igerleri vitamin kullanacagım sonra adetin 1.günü gel ei bakalım hayırlısı ama kilo almaktan korkuyorum zaten aldım sigarayı bıraktım
canım ben adetin 2. günü inelere başladım 6 tane gonal f vardı 5 tane kullandım doktorum yeterli buldu herkezde farklı hızda oluyo kimisi bütün inelerini kullanıyo çok yumurta toplanıyo ama sonuç olarak transfere sadece 1 tane bile kalabiliyo yani bunu ne biz ne sen bilemezsin sen dua edicen 1 tanede çıksa iyi kalite çıksın ve tutunsun diye
birde demişsinya bizim ne görceğimiz belli değil işte ben bu yüzden herzaman hayırlıysa isterim allahtan kaç tane anne dua ederki bebeği yaşamasın diye ben ettim çünkü gördüm oğlum acı çekiyodu ve çekecekti eğer yaşasaydı hem akli bozukluğu hemde fiziki bozukluğu olacaktı hiçbirzaman normalbir yaşamı n olmayacağı gibi hastaneden bile çıkamayacaktı belkide oyuzden çok dedim hastanede Allahım ileşmeyecekse acıçektirmeden al yavrumu diye zaten 2 gün yaşadı o süreçtede bişi hissetmedi sanırım zaten bakalım şimdi hamileyim rabbim bunu kucağıma almayı nasip etsin hayırlısıyla ama olurda buda nasip olmazsa oluruna bırakmayı düşünüyorum nasipse zaten zamanı geldiğinde gelir ben 4 yıldır 5. yıla giricem herşeyi denedim nasip
kızlar mehaba folık asıt ve aspırını dr banada verdı pıhtılasma dedınız ne anlayaömadım bana dr duvarın ınce dedı gebelıge engel dııl ama dusuk olur dedı sızındemı ole
canım tanımıyorum senı ama ınanıyorum kı bebegını sagsalım kucagına alacaksın ınsallh..allah kımseye kaldıramayacagı yuku yuklemez demekkı bızlerde o guc varkı rabbım ımtıhan edıyor ama hepımız kazancaz bu ımtıhanı ınsallh..ben bu ay ılk defa bu kadar cok adet olmayı ıstıyor ve beklıyorum ınsallh ondan sonra 9 ay olmıcam cok dua edıyorum
inşallah canım Allah hepimize anne olmayı nasip etsin
inşallah canım Allah hepimize anne olmayı nasip etsin
doktor sana kan pıhtılaşmasından söz etmediyse sen takılma buna herkezde olcak diye birşey yok ayrıca benim rahim duvarım çok kalın olmasına rağmen düşük olmadın diye baştan 3 güne bir daha sonra hafta 1 olmak üzere iğne verdi onlar düşüğü önlüyormuş senind edoktorun böle birşey önermesi ve vermesi lazımdı benim doktorum mükemmel biri hiçbir şehirde asla bulunmıcak bi doktor canını verdi ben hamile kalım tutsun diye 2 tane hemşire vardı ilgilenen ben onlar sayesinde hamileyim şuan onlar sayesinde tuttu burdan okuyorum bir çok arkadaşımın doktorları eksik tedavi uygulamış benim ilk tedavimde tutmamdığı gibi onlarında tutmamış tedavi şeklimiz aynıydı çünkü ama şuan ki harika bi dktor herşeyden önce doktorunu bi gözden geçir caım benim
doktor sana kan pıhtılaşmasından söz etmediyse sen takılma buna herkezde olcak diye birşey yok ayrıca benim rahim duvarım çok kalın olmasına rağmen düşük olmadın diye baştan 3 güne bir daha sonra hafta 1 olmak üzere iğne verdi onlar düşüğü önlüyormuş senind edoktorun böle birşey önermesi ve vermesi lazımdı benim doktorum mükemmel biri hiçbir şehirde asla bulunmıcak bi doktor canını verdi ben hamile kalım tutsun diye 2 tane hemşire vardı ilgilenen ben onlar sayesinde hamileyim şuan onlar sayesinde tuttu burdan okuyorum bir çok arkadaşımın doktorları eksik tedavi uygulamış benim ilk tedavimde tutmamdığı gibi onlarında tutmamış tedavi şeklimiz aynıydı çünkü ama şuan ki harika bi dktor herşeyden önce doktorunu bi gözden geçir caım benim
su anda baya ılac kullanıyorum hepsı farklı farklı seler ıcın ama rahım duvarım ınce dıe estrofem verdı bu aykı adetımın 3.gunu muayene olduktan sonra gerekırse ıgne verıcenı soledı..doktorumdan memnunum hersey kısmet oraya gelen dıger hastalarıyla falan baya gorustum hepsı aynı selerı soledı sans bırazda umarım hersey ıyı gıder.sız nerede tedavı oldunuz problem esınızdemıydı sızdemıydı
mrb hatser canım öncelikle bebğin hayırlı olsun canım allah sağsalım kucağına almayıda nasıp etsin .sanırım sende bursadasın bende bursada oturuyorum hangi tüpbebek merkezinde yaptırdın merat ettim ben koza tüpbebğe fomarada gidiyodum 3kez yumurta takibi 2kez aşılama oldum hepside olumsuz eşimdede bende bisorun yok şimdi ise ara verdim 23yaşıma girmeyi bekkliyrum tüpbebeğe rapor çıkarmak için inş karar veremeiyorum yine aynı yere gitme konusunda bilgilerndirirsen sevinirim canım allaha emanet ol:)))
canım senin gittiğin yer dah aönceden rentıp olması lazımdı ben orayla ilgili asla yorum yapmak istemiyorum bana yakışmaz yapılması gereken yorumlar ben bursa tüp bebek merkezine gittim uluyolda armağan ulubaş doktorum kesinlikle memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?