mrb umarım hersey yolun da gıder hersey guzel olur.....]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
bizde tek sorun spermde şekil bozukluğu idi bende hiçbir sorun çıkmadı canım
canım evet önceden rentıptı ama ben doktorun normal muaynanesine gidiyodum sonra doktorum kozaya geçince oraya devam ettim nuray kitapçıoğlu tanıyomusun bilmiyorum bende endişeliyim zaten..olumsuz bişeymi yaşadın nolur anlatırmısın kafam çok karışık canım özeldende yazabilirsin...
bızdede esımın sperm sayısı dusuk bende bıse yok sadece rahım duvarım normalınden daha ınceydı dr trasnferden bır ay once baslansa daha ıyı olcanı soledı cokta takmıyorum gercı hersey kısmet bız elımızden gelenı yapıyoruz zaten olacana varır hersey..
selam arkadaşlar.
pure...ve meneg...kullandım.6.gün(salı) e2 horomonum1200, 9.gün(cuma) 3300 çıktı.ultrasondada gayet iyi göründü yumurtalarım,dün 23.30da çatlatma iğnemi vurundum.yarın inşaallah hayırlısıyla 11.30da yumurta toplamam var.anestezi yok.biraz korkuyorum ama hayırlı bi iş için olacak sonunda inşallahh
heralde 1hafta sora da transferim olacak çok heyecanlıyım Allah herkesin yardımcısı olsun.
selam arkadaşlar.
Pure...ve meneg...kullandım.6.gün(salı) e2 horomonum1200, 9.gün(cuma) 3300 çıktı.ultrasondada gayet iyi göründü yumurtalarım,dün 23.30da çatlatma iğnemi vurundum.yarın inşaallah hayırlısıyla 11.30da yumurta toplamam var.anestezi yok.biraz korkuyorum ama hayırlı bi iş için olacak sonunda inşallahh
heralde 1hafta sora da transferim olacak çok heyecanlıyım allah herkesin yardımcısı olsun.
selam arkadaşlar.
pure...ve meneg...kullandım.6.gün(salı) e2 horomonum1200, 9.gün(cuma) 3300 çıktı.ultrasondada gayet iyi göründü yumurtalarım,dün 23.30da çatlatma iğnemi vurundum.yarın inşaallah hayırlısıyla 11.30da yumurta toplamam var.anestezi yok.biraz korkuyorum ama hayırlı bi iş için olacak sonunda inşallahh
heralde 1hafta sora da transferim olacak çok heyecanlıyım Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba hayırlı geceler
Bir şey soracaktım donrulumuş emiyo trasferi öncesi kaç gün sürüyor ilaç trasfer falan merak ediyorum
benim yaptığım bitkiseller den sonra baya değerler yükselmiş onlar sayesinde bir nevi mutluyuz şimdi
selam arkadaşlar.
canım ben hiç dondurulmuş kulanmadım
19 gün sonra lucrin iğnesine başlıcakmışım aralığın 10-12 trasfer olabilirmiş bakalım ne olacak ilkinde hiç heyecan yoktu merak vardı şimdi heyecan var CADIARZU
kızlar bende aşırı sinir stres var alllahın gücüne gitmesinde kız kardeşimin haftaya dogumu var ve ona ben bakmak zorundayım bu arada eltiyiz çok zorlanıyorum sürekli aglıyorum gelme diyemiyorum o kucagında minik le allah uzun ömür versin ama çok zor aklıma geldikçe çıldıracagım bana akıl verin kızlar ya sadece size anlatıyorum yoksa ne derler kıskanç bencil ama öyle degil ya
arkadaşlar hiç üzülmeyin herkes benzer şeyleri hissediyor ve yaşıyor bu çok doğal ve kıskançlık değil bunu sakın unutmayın. sadece hormonal bir durum ve çevre baskısı diyelim. ben 6 kere tüp bebek denemiş 3.de hamile kalabilmiş ama 21 haftalık kaybetmiş biriyim. ama yılmadım sonuna kadar devam edeceğim yılmak yok... benden bir yıl sonra evlenen görümcemin kızı 2.ye 7 aylık hamile bende aynı şeyleri hissediyorum. gerçekten insanın kendi kardeşi bile anlamıyor yeri geldiğinde benim kardeşim bebeğimi kaybettiğimde bana "ne yapalım sende öğrencilerinle kendini avutur evlat özlemini giderirsin" dedi inanabiliyormusunuz bunu kardeşim bana yekten gayet açıksözlülükle söyleyebildi. anlayamadı beni çünkü kendi çocuğu var ve ben 1 yıldır bu yüzden konuşmuyorum onunla ne yapayım çok incindim ve kırıldım....Allah hepimize yardım etsin bu günlerin aydınlığıda var unutmayın sevgiyle ve sağlıcakla kalın arkadaşlar...Ahh canım yaaa:gitme:seni bizden iyi kim anlar arkadaşımömrümde kimseyi kıskanmış insan değilim bebekkken çocukken bile kardeşlerimi dahi kıskanmamışım ama :gitme:bu konu da insan çok hassas oluyor.benim görümcem 1 temmuzda evlendi 2.5 aylık hamile.çok sevindim onun yaşıda benden baya büyük ama insanın içi burulmuyo değil.hatta o inilterede buraya gelecek dört gözle bekliyorum.orda yiyemio hiçbişi türk yemekleri yapan da yok çok üzülüorum ona.ama bazen çok yakınıo hamilelikten ben mide hastasıyım hamile diil.resmen hastalıklı oldum.balayına çıkacaktım vs. dediğinde içim eziliyo Allah biliyo ya hatta bedava bebek baldan tatlıdır bırak da o kadar olsun ben hamile kalamadım bi sürüde eziyet çektim diye örnekler veriyorum.Sırf içinde bulunduğu duruma üzülmesin diye düşünesene onun üzüntüsü bizim en büyük hayalimiz ben kıskanç mıyım bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?