2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ARKADAŞLAR BUNA BİR BAKIN İSTEDİM

sea7985
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Kocaeli Giriş tarihi: Oct 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

yeter bu ne için ne oldu da bakmamızı istiyorsun anlamadım kusura bakma

yeter bu ne için ne oldu da bakmamızı istiyorsun anlamadım kusura bakma

canım bir dernek elimizdeki işe yaramadığını düşündüğümüz eşyalrımızı değelendirip tüp bebk tedavisdeki arkadaşrar yardımcıolmayı hedefliyorlar

bizde ilk denememizi aralikta yapicaz memorialden randevu aldik,simdiden heycenliyim insallah allahtan hayirlisi herkes icin italyada yasiyorum git gel benm icin stes ama insallah deger

hayırlısı olsun çok sevindim dedim ikiz teyzesi olacagız bizleri sakın unutmk yok oh valla :teytey:baba ne durumda ya ailen delikafadulden

sağol canım benim unuturmuyum asla dualarım sizler içinde baba baya şokta aslında bende şoktayım alışmak zaman alıcak sanırım 3 ayı bi tamamlıyalım sonra herşey yoluna girer alışırım

Arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.B-hcg değerim 177 çıktı :) Cumartesi yeniden baktıracağız.Şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).Bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.Bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı.(gerçi olup da tutan da çok var).Umarım sorunsuz devam eder.En büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.Tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.Hiç sakınmadım.Merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.Eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.UMarım katlanarak devam eder.Tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)

Son düzenleme:

:)))))))) napıcaz tınlamıcaz kıslar :)))))))))))

hayatım önemli olan stres yapmamak bende dinlenmedim gezip tozdum moralin yüksek olsun düşük olabilir felandiyede hiç düşünme boşver allahım ne derse o olur

canım çok sevindim sonuna kadar böyle
devam etsin
inşşşşşşşşşşş
sağlıcakla kucağına al mucizeni
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar sonunda adet oldum bugunde muaneye gıttım tedavımız baslamıs durumda gonal f kullanıyorum daha sonra dıer ıgnele baslıcaz cok heyecanlıyım ınsallh hersey guzel olcak

bırde hanımlar sormayı unuttum basladım bu ılaclar baya pahalı dıerlerıde olemı yanı daha ne kadar ıgne olcak ve tahmını ne kadar malıyetı olyo bebıslerımız ıcın herseye deger ama merak ettım cvp verırsenız sevınırım herkese ıyı geceler

canım ganalf alırken başka ilaç aldırmadılarmı çatlatma iğnesi bide ondan önce gonal f ile birlikte 5 tanede başka ine var çatlatma işleminden 1 gün önce bitecek şekilde başlıyosun artı birde vajinal jel kullanıyosun her hafta bitiyo o ilaç tekrar <lıyosun ama gebe kelırsan 10 haftalık olanakadar kullanıyosun vitamin felan sigortan varsa eğer hayatım bi 3.000 tl gidiyor en az

bu arada canlar benim elimde 1 adet gonal f ine kaldı açılmamış eczane bize ver birine veririz sevabına dedi ama hiç inanmadım napsam acaba bi tıp merkezine felanmı versem yazık okadar para verdim bari bi insan cağıza yarar 100 150 tl 1 tanesi ucuz bişi değil Allahıma şükür benim tuttu artık ihtiyacım kalmadı

GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HAYILI CUMALAR
RABBİM DULARIMIZI KABUL ETSİN:Saruboceq:
EN ÇOK İSTENENİ NASİP ETSİN:Saruboceq:
EŞLERİMİZLE SAĞLIKLI HUZURLU ÖMÜRLER NASİP ETSİN:Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CUMUHİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN :lepi::lepi::lepi:
NİCE 87..100..1000YILARARI KUTLAMAK NASİP OLSUN BU BAYRAĞIN ALTINDAturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…