ARKADAŞLAR BUNA BİR BAKIN İSTEDİM
sea7985
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Kocaeli Giriş tarihi: Oct 2010
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız
yeter bu ne için ne oldu da bakmamızı istiyorsun anlamadım kusura bakma
bizde ilk denememizi aralikta yapicaz memorialden randevu aldik,simdiden heycenliyim insallah allahtan hayirlisi herkes icin italyada yasiyorum git gel benm icin stes ama insallah deger
canım naptın :...........
ikiz canım kalp atışınıda duydum
hayırlısı olsun çok sevindim dedim ikiz teyzesi olacagız bizleri sakın unutmk yok oh valla :teytey:baba ne durumda ya ailen delikafadulden
Nurcan bende senin gibi esirgemem lafımı:)içimde kalsa çatlarım:)ama bu meselede ilk duygusallığı atmam zor oldu doğrusu:)kız hatta görümceme bile o gün ben kötüydüm anlattım konuyu dedi ki cahil işte ne bekliyosun sen takma kafana dedi:)kendi annesi yani düşün:)bana senin kadar dşünceli fedakar bir insana yapılacak şey değil ama o da o kadar demek ki biri annemde olsa ben hep arkandayım mecburlarr sana anlayışlı davranmaya desteklemeye her işini de yapmaya dedi. düşün kendi annesi neticede ama beni çok iyi tanıyor annesini de tabi.ama çok iğrençler yaaa(ne demek kola sigara tamam ikiside yararlı bişi diilde hamileliği boyu içien akrabalarım var çok kötü ama fosur fosurr devem ettiler sonuçta olacaksa oluyor korumak tabi ki doğru ama ne ayıp şey o yaaa ((çok adice
yeterrr canım benim ne iğrenç bunlar yaaaa
ben yedi kat yabancı olsam bunların yaptıklarını yapamambenim kuzenim geçen sene tüple hamile kaldı sorun sperm sayısıydı onlarında memleketteki k.validesi geldi her işini yaptı.bi sürü torunu var ama buna özel evinde oda hazırladı sorana da nolur kıskanmasınlar üzülmesinler çocuklar az eziyet çekmedi az masraf etmedi olsun o kadar diyo düşünün...böle insanlarda var...
Arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.B-hcg değerim 177 çıktı :) Cumartesi yeniden baktıracağız.Şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).Bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.Bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı.(gerçi olup da tutan da çok var).Umarım sorunsuz devam eder.En büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.Tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.Hiç sakınmadım.Merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.Eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.UMarım katlanarak devam eder.Tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)
arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.b-hcg değerim 177 çıktı :) cumartesi yeniden baktıracağız.şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı.(gerçi olup da tutan da çok var).umarım sorunsuz devam eder.en büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.hiç sakınmadım.merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.umarım katlanarak devam eder.tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)
bırde hanımlar sormayı unuttum basladım bu ılaclar baya pahalı dıerlerıde olemı yanı daha ne kadar ıgne olcak ve tahmını ne kadar malıyetı olyo bebıslerımız ıcın herseye deger ama merak ettım cvp verırsenız sevınırım herkese ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?