canım ben aranıza yenı katıldım 4 yıllık evlıyım pcosluyum 2 kere asılama yapıldı 2.si kımyasal gebelık oldu yanı dustu ocakta tup bebek olcak ınsallah allah herkezın gonlune gore versın canım senın sorunun neydı sakıncası yosa yazarmısın sımdıden sagolderyacım cuma günü transferim hayırlısıyla canım
canım ben aranıza yenı katıldım 4 yıllık evlıyım pcosluyum 2 kere asılama yapıldı 2.si kımyasal gebelık oldu yanı dustu ocakta tup bebek olcak ınsallah allah herkezın gonlune gore versın canım senın sorunun neydı sakıncası yosa yazarmısın sımdıden sagol
canim hayirli olsun guzel haberlerini bekliyorummmSlm. kızlar inşallah 2010 herkese hayırlı gelir. Bugün benim transferim oldu ve 12 günlük bekleyiş maratonumuz başladı. Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi kuçağımıza alırız inşallah.
ben de 2010 da şubatta yaptıcam ilk tüpbebek denememi siz ler hangi hastanede yaptıcaksınız?
ben yeni üye oldum ve soru soruyorum bazen kim se bana cvp vermiyo neden se lütfen bana biraz bilgi verin ben maya tüpbebek merkezine gitcem sizler nerde yaptırcaksınız ?
slm dusunmene bıle gerek yok agrı sızı hıc bısey olmuyor AKKAH gonlumuze gore verırı ınINSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?