2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

deryacım cuma günü transferim hayırlısıyla canım
canım ben aranıza yenı katıldım 4 yıllık evlıyım pcosluyum 2 kere asılama yapıldı 2.si kımyasal gebelık oldu yanı dustu ocakta tup bebek olcak ınsallah allah herkezın gonlune gore versın canım senın sorunun neydı sakıncası yosa yazarmısın sımdıden sagol

merhaba kızlara.s. ne zamandır uğrayamamıştım buraya:kedi: umarım herkez iyidiropuyorumnanaktan

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2010 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

Ahhhhhhh diyerek şoyle bir gecen seneye bakıyorum. SAT 29 aralıktı benim, yılbaşı gecesi sadece bir acaba vardı içimde, bolca eglenim,sigaramı da içim dedim hani olurda bu sefer tutarsa diye. Şimdi kızım yanımda yatagında akşam üstu uykusunu uyuyor bende bundan istifade girdim siteye.
Umarım bir onceki sayfadi listede herkesin adının yanında "O bir Hamiş" yazar 2010 da.
Herkese çok mutlu, çok saglıklı ve tabiiki bol bebişli bir yıl diliyorum

merhaba arkadaşlar bende bugün regl oldum yarın merkeze gidip tedavime başlıcam bana 2 günü gel dediler, ama acaba yarın tatil yapmışlarmıdır çünkü arıyorum açan yok şmdi

2010 'u
sağlıklı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle.İyi seneler...
Hepimize 2010 bebek getirsin inşallah.

benim tüpler kapalı işe yaramayacak şekle gelmişler :)))inş. canım allah hepimizin gönlüne göre veersin

kızlar 2010 yılı inşallah hepimize uğurlu gelir ve bebişlerimizi kucağımıza alırız allah hepimizin yardımcısı olsun

Slm. kızlar inşallah 2010 herkese hayırlı gelir. Bugün benim transferim oldu ve 12 günlük bekleyiş maratonumuz başladı. Rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve Allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi kuçağımıza alırız inşallah.

canim hayirli olsun guzel haberlerini bekliyorummm

Merhaba arkadaslar,ben uzun protokoldeyim suprecur burun spreyi kullaniyorum yarin da ilk igneme basliycam.Insaallah hayirlisiyla su tedavim biterde iyi sonucu alirimmm

selam arkadaşlar bende bugün tedavime başladım ve iğnelerimi vurdum, kısa protokol uygulanıyor, sebepsiz infertiliteyim, hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun inşallah hayırlısıyla emeklerimiz boşa çıkmasın

canlarimmm tedavileriniz umarim en guzel sekilde sonuclanir ve isminizin karsisinda hamisssss yazarrr

ben de 2010 da şubatta yaptıcam ilk tüpbebek denememi siz ler hangi hastanede yaptıcaksınız?
ben yeni üye oldum ve soru soruyorum bazen kim se bana cvp vermiyo neden se lütfen bana biraz bilgi verin ben maya tüpbebek merkezine gitcem sizler nerde yaptırcaksınız ?

günaydın kızlar...

bu topiğe ilkkez yazıyorum umarım hepimiz 2010 annesi oluruz.benim ilk denemem olcak şubat ayında.21 ocakta iğnelere başlayacağım Allah nasip ederse.15 dk önce aradılar ilaç raporlarımın çıktığına dair, çok heyecanlandım.ben de pko sorunu var 3 aşılama yaptırdım olmadı.şimdi tedaviya anatolia da başladık.

Hepimiz için herşey çok güzel olacak..........

Yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar hayırlı olsun Allah güzel sonuçlar almak nasip etsin.

Canım hoşgeldin Hayırlı olsun tedavin bende şu anda şubat yaptıracak gibi gözüküyorum tam karar vermedim memorial yada şifa üstünde duruyorum 2. denemem olucak. Hayırlısıyla bu son olur hepimiz için inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…