2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

nurcan elinde dursun eger bende aynısını kullanırsam ben alabilirim yarı fiyatına benim ailem karşılıyor bende biliyorsun ellerinde igne kallanları araştırıyorum

bende ilçalrımı topklerden ayarlamaya çalışıyorum

bu arada ben kazen beye mesaj yazdım bir başlık altında toplansı bu ilaçalrını vermek isteyen arkadaşların istekleri herkes kendi topiğine yazıyor dedim bu ilaçlardan yarlanmak isteyenler için kolaylık olsun diye
cevap bekliyorum

nurcan elinde dursun eger bende aynısını kullanırsam ben alabilirim yarı fiyatına benim ailem karşılıyor bende biliyorsun ellerinde igne kallanları araştırıyorum

canım ben para istemiyorum sonuçta ben aldım oparayıda verdim başkasınında işine yarasın istiyorum yoksa ya çöpe ya eczaneye gidecek zaten ama nasıl alıcan sen ankaradasın

kime msj attığını anlamadım canım amadediğin gibi bişi iyi olur çöpe gideceğine birilerinin işine yarar animişin kötü tarafı bu ineler buzla taşınıyor çok uzun süre dışarıda tutulmuyor

canım ben para istemiyorum sonuçta ben aldım oparayıda verdim başkasınında işine yarasın istiyorum yoksa ya çöpe ya eczaneye gidecek zaten ama nasıl alıcan sen ankaradasın

evt canım ankara adresimi özelden veririm acele krgoyla bana ücretli gönderirden sevinirim

canım 4 gün gonal f kullancam ptesı gıdıp muayene olcam sanırım sonra 5 ıgne ardından catlatma ıgnesı jel falan verılcek vıtamınlerı ve folıbolu kullanıyorum zaten..ılaclar hastane masrafından daha cok ama olsun herseye deger yeterkı bebegım gelsın naz etmesın artık yoksa kızcam yerimseniben nese işte canım cok saol herseyı heyecanla beklıyorum bıkmadann yılmadan ben cok ınanıyorum esımde ole allah herkesın gonlune gore versın ınsallh

inşallah hayırlı güzel haberlerini alacagız bakalım

canım ben hastane masraflarıyla birlikte dedim sadece ilaçlar 1000-1500 tl felan tutar tedavin hayırlı olsun

nurcan tüp bebekte hangi çatlama ignesi kullanılıyor bende aşılamadan kalan prelli (okunuşunu yazdım) var iki tane o mu onlar ucuz günü geçmeden degiştiriyim ne kullanacaksam

nurcan tüp bebekte hangi çatlama ignesi kullanılıyor bende aşılamadan kalan prelli (okunuşunu yazdım) var iki tane o mu onlar ucuz günü geçmeden degiştiriyim ne kullanacaksam

canım pregnel veya ovitrella
her ikiside kulanılıyor
fark etmiyor

sizler iğneden bassettikçe çektiğim acılar geldi aklıma allahım dilerim yaşadıklarımın en güzelinide sizlere yaşatır

sizler iğneden bassettikçe çektiğim acılar geldi aklıma allahım dilerim yaşadıklarımın en güzelinide sizlere yaşatır

EVET YAAAA NE ZOR GÜNLERDİR O GÜNLERmafoldumbenmafoldumben
BENDE KAN PIHTILAŞMASI VAR BİZ TRANSFERDEN SONRADA GÖBEKTEN İĞNE KULANIYORUZ lmaz:lmaz:
ÇOK FENA OLUYORbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
AMA NE DİYORUZhihoyyythihoyyyt

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN:lepi::lepi::lepi::lepi:

y süper bu ya iki tane var pregnel elimde oh be eczacı biri vermişti ücretsiz ilaçları da bakalım nasıl yapacagız hayırlısı

canım 2 tane pregnel yetiyor
inşşş seninde son tedavin olsun bebişli olsun

saol canım eskilerden ben kaldım sadece kimsecikler yok valla

KENDİNE HAKSIZLIK ETME BENDE BAYAĞI ESKİYİMbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
BU GİDİŞLEDE EN ESKİ OLACAĞIM SANIRIMmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…