bu arada canlar benim elimde 1 adet gonal f ine kaldı açılmamış eczane bize ver birine veririz sevabına dedi ama hiç inanmadım napsam acaba bi tıp merkezine felanmı versem yazık okadar para verdim bari bi insan cağıza yarar 100 150 tl 1 tanesi ucuz bişi değil Allahıma şükür benim tuttu artık ihtiyacım kalmadı
çok teşekkür ederim arkadaşlar, darısı tüm isteyenlere:)
bu arada canlar benim elimde 1 adet gonal f ine kaldı açılmamış eczane bize ver birine veririz sevabına dedi ama hiç inanmadım napsam acaba bi tıp merkezine felanmı versem yazık okadar para verdim bari bi insan cağıza yarar 100 150 tl 1 tanesi ucuz bişi değil allahıma şükür benim tuttu artık ihtiyacım kalmadı
nurcan elinde dursun eger bende aynısını kullanırsam ben alabilirim yarı fiyatına benim ailem karşılıyor bende biliyorsun ellerinde igne kallanları araştırıyorum
bende ilçalrımı topklerden ayarlamaya çalışıyorum
bu arada ben kazen beye mesaj yazdım bir başlık altında toplansı bu ilaçalrını vermek isteyen arkadaşların istekleri herkes kendi topiğine yazıyor dedim bu ilaçlardan yarlanmak isteyenler için kolaylık olsun diye
cevap bekliyorum
canım ben para istemiyorum sonuçta ben aldım oparayıda verdim başkasınında işine yarasın istiyorum yoksa ya çöpe ya eczaneye gidecek zaten ama nasıl alıcan sen ankaradasın
evt canım ankara adresimi özelden veririm acele krgoyla bana ücretli gönderirden sevinirim
canım ganalf alırken başka ilaç aldırmadılarmı çatlatma iğnesi bide ondan önce gonal f ile birlikte 5 tanede başka ine var çatlatma işleminden 1 gün önce bitecek şekilde başlıyosun artı birde vajinal jel kullanıyosun her hafta bitiyo o ilaç tekrar <lıyosun ama gebe kelırsan 10 haftalık olanakadar kullanıyosun vitamin felan sigortan varsa eğer hayatım bi 3.000 tl gidiyor en az
canım 4 gün gonal f kullancam ptesı gıdıp muayene olcam sanırım sonra 5 ıgne ardından catlatma ıgnesı jel falan verılcek vıtamınlerı ve folıbolu kullanıyorum zaten..ılaclar hastane masrafından daha cok ama olsun herseye deger yeterkı bebegım gelsın naz etmesın artık yoksa kızcam yerimseniben nese işte canım cok saol herseyı heyecanla beklıyorum bıkmadann yılmadan ben cok ınanıyorum esımde ole allah herkesın gonlune gore versın ınsallh
canım 4 gün gonal f kullancam ptesı gıdıp muayene olcam sanırım sonra 5 ıgne ardından catlatma ıgnesı jel falan verılcek vıtamınlerı ve folıbolu kullanıyorum zaten..ılaclar hastane masrafından daha cok ama olsun herseye deger yeterkı bebegım gelsın naz etmesın artık yoksa kızcam yerimseniben nese işte canım cok saol herseyı heyecanla beklıyorum bıkmadann yılmadan ben cok ınanıyorum esımde ole allah herkesın gonlune gore versın ınsallh
nurcan tüp bebekte hangi çatlama ignesi kullanılıyor bende aşılamadan kalan prelli (okunuşunu yazdım) var iki tane o mu onlar ucuz günü geçmeden degiştiriyim ne kullanacaksam
canım pregnel veya ovitrella
her ikiside kulanılıyor
fark etmiyor
sizler iğneden bassettikçe çektiğim acılar geldi aklıma allahım dilerim yaşadıklarımın en güzelinide sizlere yaşatır
y süper bu ya iki tane var pregnel elimde oh be eczacı biri vermişti ücretsiz ilaçları da bakalım nasıl yapacagız hayırlısı
canım 2 tane pregnel yetiyor
inşşş seninde son tedavin olsun bebişli olsun
saol canım eskilerden ben kaldım sadece kimsecikler yok valla
KENDİNE HAKSIZLIK ETME BENDE BAYAĞI ESKİYİMbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
BU GİDİŞLEDE EN ESKİ OLACAĞIM SANIRIMmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?