piştt kızlar herkeşlere bebeklii günlerkaydirigubbakcemile2kızlar haberiniz ola tüp bebekde kaç kişiyis forumundaa liste açtık tedavidekilerr beklemede kilerrr herkeşleri beklerik:)takibimiz kolay olcakk:)hamişlerimis umut vereceekk:):
canım ben hastane masraflarıyla birlikte dedim sadece ilaçlar 1000-1500 tl felan tutar tedavin hayırlı olsun
inşallah hayırlı güzel haberlerini alacagız bakalım
derinim neyaptın tedavini yazıyosun ne durumdasın
Nurcancım ben şimdi kasım adetimi bekliyorum:)iki ay dolsun tüp deneyeyim diyordum doktorum kasımı boş geçmeyip aşılama yapalım dedi:)kasım adetimde aşılama olcam işte canımcımherhalde 20 kasımdan sonra gelcek kırmızılarrrrkaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar ne haber yeter ciğim hiç sorma bende bir sürü hast. çıktı.tüp bebege baslıyordum tamda tühkansızlık birde rahim duvarında kalınlaşma varmış zaten hipotroıd hastasıyım birde delırecem yahu tedavi olmam gerekıyormuş irde kürtaj oldum kalınlaşma için bana dua edın kızlarrrr 3 4 gun sora merkeze gidecem bakalım ne diyecek:kedi:
canım hayırlı olsunmrb kızlar daha önce bahsetmiştim kendimden ama yine tazeleyeyim...22 yaşındayım iki yıllık evliyim ve bu süre içinde hep çocuk istedik ama nasip olmadı bu ay tüp bebeğe başladık..cumartesi yumurtalar toplandı önümüzdeki günlerde transfer için çağıracaklar..çok heyecanlıyımm..eğer transfer doktorun dediği gün olursa sonuç bayram akşamı açıklanacak yani çifte bayram yaşayacağız tutarsa tabiki..tutmasada bir bayramlada yetinirim allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
MRB kızlar daha önce bahsetmiştim kendimden ama yine tazeleyeyim...22 yaşındayım iki yıllık evliyim ve bu süre içinde hep çocuk istedik ama nasip olmadı bu ay tüp bebeğe başladık..cumartesi yumurtalar toplandı önümüzdeki günlerde transfer için çağıracaklar..çok heyecanlıyımm..eğer transfer doktorun dediği gün olursa sonuç bayram akşamı açıklanacak yani çifte bayram yaşayacağız tutarsa tabiki..tutmasada bir bayramlada yetinirim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
günaydın canlar
Yeni hafta yeni güzel haberle gelsin inş
Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah iyi olur herşey
canım hayırlı olsun
inşşşş her şeygönlünden geçen gibi olsun
bayramın çifte bayram olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günydın aminn inşallah yüzümüz gğler
Allah razı olsun benim dualarımda hep sizlerle inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim
günaydın kızlar bugün sabah başladı maraton anasaglık ocagına gittim ilacı yazdırdım şansa bak ithal ilaç mış 60 lira ya dhea diye ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?