2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

piştt kızlar herkeşlere bebeklii günlerkaydirigubbakcemile2kızlar haberiniz ola tüp bebekde kaç kişiyis forumundaa liste açtık tedavidekilerr beklemede kilerrr herkeşleri beklerik:)takibimiz kolay olcakk:)hamişlerimis umut vereceekk:):

derinim neyaptın tedavini yazıyosun ne durumdasın

derinim neyaptın tedavini yazıyosun ne durumdasın

Nurcancım ben şimdi kasım adetimi bekliyorum:)iki ay dolsun tüp deneyeyim diyordum doktorum kasımı boş geçmeyip aşılama yapalım dedi:)kasım adetimde aşılama olcam işte canımcımherhalde 20 kasımdan sonra gelcek kırmızılarrrrkaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar ne haber Yeter ciğim hiç sorma bende bir sürü hast. çıktı.Tüp bebege baslıyordum tamda tüh Kansızlık birde rahim duvarında kalınlaşma varmış zaten hipotroıd hastasıyım birde delırecem yahu tedavi olmam gerekıyormuş irde kürtaj oldum kalınlaşma için bana dua edın kızlarrrr 3 4 gun sora merkeze gidecem bakalım ne diyecek:kedi:

inşallah canım :) bende pazartesi yine hastaneye gidicem kontrole bakalım :)))))))

canım seni gördğüme çok sevindim yaaaaaa
ne kadar uzun zaman oldu görüşmeyeli
canım geçmiş olsun çok üzüldüm
rabbimyardımcın olsun

MRB kızlar daha önce bahsetmiştim kendimden ama yine tazeleyeyim...22 yaşındayım iki yıllık evliyim ve bu süre içinde hep çocuk istedik ama nasip olmadı bu ay tüp bebeğe başladık..cumartesi yumurtalar toplandı önümüzdeki günlerde transfer için çağıracaklar..çok heyecanlıyımm..eğer transfer doktorun dediği gün olursa sonuç bayram akşamı açıklanacak yani çifte bayram yaşayacağız tutarsa tabiki..tutmasada bir bayramlada yetinirimAllah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

canım hayırlı olsun
inşşşş her şeygönlünden geçen gibi olsun
bayramın çifte bayram olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah iyi olur herşey

günaydın canlar
Yeni hafta yeni güzel haberle gelsin inş

Allah razı olsun benim dualarımda hep sizlerle inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim

günaydın kızlar bugün sabah başladı maraton anasaglık ocagına gittim ilacı yazdırdım şansa bak ithal ilaç mış 60 lira ya dhea diye ilac

günaydın kızlar bugün sabah başladı maraton anasaglık ocagına gittim ilacı yazdırdım şansa bak ithal ilaç mış 60 lira ya dhea diye ilac

kolay gelsin canım
inşşş bu günlaei unutacaksın yaramaz gelince

iyi akşamlar arkadaşlar bugün aradılar beni yarın transferim varmışş yupii herşey istediğim gibi gidyorr çok şükür çok heyecanlandık eşimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…