2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

iyi akşamlar arkadaşlar bugün aradılar beni yarın transferim varmışş yupii herşey istediğim gibi gidyorr çok şükür çok heyecanlandık eşimlee

canım haylı olsun şusaatlerde has bebğinle buluşmayı bekliyorsundur
hadi bakalım al ve gel bebğini
sımsıkı tutunsun sana
9 ay göbüşünde ömür boyuda yanında olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi akşamlar arkadaşlar bugün aradılar beni yarın transferim varmışş yupii herşey istediğim gibi gidyorr çok şükür çok heyecanlandık eşimlee

hadi hayırlısı inşallah tutacak stres yapma ilk üç gün önemli diyorlar kalkma yat canım iyi haber ver bize

canım hayırlı olsun bende iğneleri vuruluyorum yakalsık 10 gun sonra falan hersey yolunda gıderse tabı transfer olcak bızımde rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın hayırlı haberlerımızı alırız insallh

canım Allah yardımcın olsun ınsallh hayırla sonuclanır hersey.bende o ılactan kullanıyorum 54tl ye aldım bı kutu bıttı ılaclar pahalı ama napalım bebişlerımız ıcın deger

Son düzenleme:
yeter yalnız kalmışsın canım eşlik ediyim sana benim derdim yetmez gibi birde eşimle küsüz iyimi hemde 4 gün oldu ben şaşırdım ne yapacagım yatagada gelmiyor küsünce öyle işte

yeter yalnız kalmışsın canım eşlik ediyim sana benim derdim yetmez gibi birde eşimle küsüz iyimi hemde 4 gün oldu ben şaşırdım ne yapacagım yatagada gelmiyor küsünce öyle işte
canım yaa bu erkekleri anlamanın bir yolu varmı acaba
bunlar çocuk gibiler hiçbüyümüyorlar galiba

merhaba herkese..ben de şubatta tüp bebek planlıyorum.3 aşılama yapıldı ama tutmadı.ilki klomen ile yapıldı diğerleri iğne ile.her hangi bi sorunumuz yok.sebepsiz infertilite yani.28 ocak 1988 doğumluyum.04 kasım 2007 de evlendim.devletin karşılaması için ne lazım bana yardımcı olurmusunuz rica etsem

boşver canım küserse küssün yataga gelmesse gelmesin umursama sakın umursayınca şımarıyolar böle zor dönmelerde birde bunu yapıyolarsa yazık o eşlere çok şanslıyım valla eşim benim gözümün içine bakıyor

merabaa arkadaşımmmhoşgeldin aramısacanımcım bizdede sperm sayısı sorunu var.ilk denememi geçen ay yaptım.negatifdi ne yazık kiben özelde yaptım ama bildiğim kadarıyla devletin karşılaması için bi dizi tetkikden geçiosun.Rapor çıkarttırıyosun ama sebepsiz infertilitede nasıl olur nedir prosedür ben bilmiyorum.sebepsiz infertiliteler rapor alabiliyor mu onuda bilmiyorum.bence iyi bi araştır.kendi doktorunda bilir aslında

CANIM HOŞ GELDİN ARAMIZA
İNŞŞŞ TEDVAİYE GEREK KALMADAN BEBİŞİN GELİR
CAIM ÖNCELİKLE
24 YAŞINDA OLMAN GEREKİYOR
3 YILIK EVLİLİĞİN OLMASI GEREKİYOR (EVLİK ŞARTI KALKTI DİYORLAR AMA RAPORDA ŞART KOŞULUYOR )
2 KEZ İĞNEYLE AŞILAMA YAPILMIŞ OLMASI GEREKİYOR (klomen vs gibi hap la yapılanlar sayılımıyor )
5 YILIK SİĞORTA GİRİŞİNİZİN OLMASI GEREKİYOR
900 GÜN İŞ PİRİMİNİN DOLMUŞ OLMASI GEREKİYOR
BUNALRIN DIŞINDA TEKİKLERDE VAR
E..EŞİN EN AZ 3 KEZ 1 AY ARAYAL YAPILMIŞ SPRMYOĞRAM
K..SON 1 AY İÇNDE YAPILMIŞ HORMON TAHLİLERİ
K..RAHİM FİLMİ
K..EĞER YAPILMIŞSA LAPAROSKOPİ
HER İKİ EŞİ İÇİNAYRI AYRI VUKATLI NÜFÜS KAYIT ÖRNEĞİ
KİMLİK FOTOKOPİLERİ
ELERİN RESİMLERİ
EVLİK CÜZDANININ FOTOKOPİSİ

RAPOR ÇIKARTACAĞINIZ HAS TÜP EBK VE İNFERTİLİTE BÖLÜMÜNE BAŞ VURACAKSINIZ

herkese merhabalar.... bende istanbulda jinepol selim beyde bu ay ilk tüp bebek denemesine başlayacağım.selim beyde tedavi gören veya görecek olan varmı.

bu raporlada başımız belada sgk hergün birşey çıkarıyor.raporu aldığım hasatane rapora yaşımı bile yazmamış.tekrar uğraşacağız.
muğlada oturuyorum.raporu aydından çıkartıyorum.doktorum istanbulda tam bir işkence ama yüce rabbim umarım yardımcı olur.yüzümüzü güldürür.

fatma canım kolay degil evet rapor işi zor zahmetli biraz önemseler ne olur sil baştan ama bebek gelsin de ne kadar yol alırsak alalım hiç önemli degil herşey onlar için degilmi kolay gelsin cnım
bi umut canım 3 aşılama olmuş zaten hiç ugraşma hemen tüp bebege geç derim ilaçlar bünyeden atılmadan olursa daha iyi oluyor diyorlar hiç yoktan fazla ilaç yükleme yapmıyorlar ben özelde yaptırıyorum devlet karşılamıyor daha başlamadan 400 lira harcadım zaten muayene ve vitamin toplam 2.700 kuruma 1.500 ilaç lara ödiyecegim hiç kolay degil allah güç versin bizlere

canım kolay gesin evet zor iş rapor çıkartmak
ama önce rapor çıkartacağın yeri ara ve sor neler gerekiyor diye
ben bu listeyi 1 ay önce kız kadeşim için ÇUKUR OVA ÜNVRSTSBALCALI HAS
aldım

ay canım nerdesin sen yaaaaaaaa merak ettim hiç yazmıyon nasıl yiğenlerim :)))))))))

kızlar günaydın
hayılı sabahlar
hayırlı cumalar
dualarımız kabul olsun
inşşşşşşşşşşşş
rabbim gönlünüzden geçeni naip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…