iyi akşamlar arkadaşlar bugün aradılar beni yarın transferim varmışş yupii herşey istediğim gibi gidyorr çok şükür çok heyecanlandık eşimlee
iyi akşamlar arkadaşlar bugün aradılar beni yarın transferim varmışş yupii herşey istediğim gibi gidyorr çok şükür çok heyecanlandık eşimlee
MRB kızlar daha önce bahsetmiştim kendimden ama yine tazeleyeyim...22 yaşındayım iki yıllık evliyim ve bu süre içinde hep çocuk istedik ama nasip olmadı bu ay tüp bebeğe başladık..cumartesi yumurtalar toplandı önümüzdeki günlerde transfer için çağıracaklar..çok heyecanlıyımm..eğer transfer doktorun dediği gün olursa sonuç bayram akşamı açıklanacak yani çifte bayram yaşayacağız tutarsa tabiki..tutmasada bir bayramlada yetinirim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..
canım yaa bu erkekleri anlamanın bir yolu varmı acabayeter yalnız kalmışsın canım eşlik ediyim sana benim derdim yetmez gibi birde eşimle küsüz iyimi hemde 4 gün oldu ben şaşırdım ne yapacagım yatagada gelmiyor küsünce öyle işte
yeter yalnız kalmışsın canım eşlik ediyim sana benim derdim yetmez gibi birde eşimle küsüz iyimi hemde 4 gün oldu ben şaşırdım ne yapacagım yatagada gelmiyor küsünce öyle işte
merhaba herkese..ben de şubatta tüp bebek planlıyorum.3 aşılama yapıldı ama tutmadı.ilki klomen ile yapıldı diğerleri iğne ile.her hangi bi sorunumuz yok.sebepsiz infertilite yani.28 ocak 1988 doğumluyum.04 kasım 2007 de evlendim.devletin karşılaması için ne lazım bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
merhaba herkese..ben de şubatta tüp bebek planlıyorum.3 aşılama yapıldı ama tutmadı.ilki klomen ile yapıldı diğerleri iğne ile.her hangi bi sorunumuz yok.sebepsiz infertilite yani.28 ocak 1988 doğumluyum.04 kasım 2007 de evlendim.devletin karşılaması için ne lazım bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
CANIM HOŞ GELDİN ARAMIZA
İNŞŞŞ TEDVAİYE GEREK KALMADAN BEBİŞİN GELİR
CAIM ÖNCELİKLE
24 YAŞINDA OLMAN GEREKİYOR
3 YILIK EVLİLİĞİN OLMASI GEREKİYOR (EVLİK ŞARTI KALKTI DİYORLAR AMA RAPORDA ŞART KOŞULUYOR )
2 KEZ İĞNEYLE AŞILAMA YAPILMIŞ OLMASI GEREKİYOR (klomen vs gibi hap la yapılanlar sayılımıyor )
5 YILIK SİĞORTA GİRİŞİNİZİN OLMASI GEREKİYOR
900 GÜN İŞ PİRİMİNİN DOLMUŞ OLMASI GEREKİYOR
BUNALRIN DIŞINDA TEKİKLERDE VAR
E..EŞİN EN AZ 3 KEZ 1 AY ARAYAL YAPILMIŞ SPRMYOĞRAM
K..SON 1 AY İÇNDE YAPILMIŞ HORMON TAHLİLERİ
K..RAHİM FİLMİ
K..EĞER YAPILMIŞSA LAPAROSKOPİ
HER İKİ EŞİ İÇİNAYRI AYRI VUKATLI NÜFÜS KAYIT ÖRNEĞİ
KİMLİK FOTOKOPİLERİ
ELERİN RESİMLERİ
EVLİK CÜZDANININ FOTOKOPİSİ
RAPOR ÇIKARTACAĞINIZ HAS TÜP EBK VE İNFERTİLİTE BÖLÜMÜNE BAŞ VURACAKSINIZ
bu raporlada başımız belada sgk hergün birşey çıkarıyor.raporu aldığım hasatane rapora yaşımı bile yazmamış.tekrar uğraşacağız.
muğlada oturuyorum.raporu aydından çıkartıyorum.doktorum istanbulda tam bir işkence ama yüce rabbim umarım yardımcı olur.yüzümüzü güldürür.
boşver canım küserse küssün yataga gelmesse gelmesin umursama sakın umursayınca şımarıyolar böle zor dönmelerde birde bunu yapıyolarsa yazık o eşlere çok şanslıyım valla eşim benim gözümün içine bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?