2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba kızlar ben şuan 3.aşılama hazırlığındayım igne vurduruyorum dr fakultede prf.ilk aşılamam özelde oldu sonra dr gittim 2 aşılama şart dedi umudu ve umudumuz yokken aşılama yaptırdık 18 ekimde ...tekrar 03 kasımda iğnelere başladık dr umudu yok rapor verip tüp bebek yaptırın diyor ben medicana da yaptırmak istiyorum dr suha beye tek şansımız var ve bunu iyi kullanmamız lazım dr araştırmaktan beynim çatladı ...aşılama fiyatları hakkında yada hangi hastanelerde anlaşmalı bilen varsa bana yardımcı olabilirmi

Serencim merhabalar canım.hayatım ben pek anlamadım tüp bebek raporu almak için mi 3. aşılamayı yaptırmak durumundasın?şimdi benden sana bi tavsiye anadolu yakasındaysan eğer ben geçen ay erdem hastanesinde tüp bebek denedim 3.500-4.000 arası fiyatı tüp bebebğin.aşılama çok çok daha ucuzdur.mesela benim geçen ay tutması tüp bebekim 2 ay beklemek gerekli bi daha ki deneme için.merkezim bu ayı pas geçmemek için ücretsiz aşılama yapacaklar.yani ekonomik olarak düşünüyorsan muhakkak ümraniye erdemi aramanı tavsiye ederim.tüm ekibi bayan ve hepside çok tatlı insanlar.ya tatlım ben sana bi soru sorsam aşılama nasıl oluyo bana anlatabilir misin?tüp yaptım ama aşılamayı hiç bilmioruumm

merhaba...yok hayır rapor almak için 2 aşılama yapmak gerekiyor ben 1. aşılamamı özelde yaptırdığım için araştırma hastanesinde prf gittim..2 aşılama yapmamız lazım dedi olmazsa tüp bebek yaparız dedi yani 3.aşılama yaptırmak zorunda kaldım bana kalsa hemen tüp bebek istiyordum ...ablamın görümcesinin kızı medicanada yaptırdı 2 kez hamile kaldı ordaki dr tavsiye ediyorlar anadolu yakası uzak avrupada olması ve ablama yakın olması lazım araştırıyoruz bakalım ...bu arada aşılama kolay sadece 2 veya 3 adet gününde muayene oluyorsun dr igne veriyor menegon ..sonra bir hafta igneleri vurduruyorsun ben 3 kasımda gittim iğnelere başladım hergun 1 tane 10 kasımda gel dedi yumurutaların olgunlaşmasına bakıyor ve çatlama iğnesi veriyor göbekten deri altına yaptırıyorsun ...sonra aşılama yapıyor ve yarım saat yatıyorsun ve normal hayatına devam ediyorsun ağrısız ben hissetmedim hiç ağrı ilkkez... sonrası kötü beklemek mahvediyor insanı allah yarımcımız olsun...çok uzun yazdım galiba.).)

derin aşılama daha basit ve tüp bebege oranla ucuz bir işlem aşılama bana 1 milyara maal oldu tabi rappor çıkarttım birde özele 360 verdim bu içerinde ilaçlar falan işte aşılama normal ilşki gibi eşinden sperm alıyorlar yıkıyorlar senin yumurtalar ignelerle oluşunca çatlatıp sonra ufak şırıngayla o spermleri vajinadaya akıtıyorlar biraz açık oldu ama aman olsun .
SRENGL canım tüp bebek ben 1 aşılama oldu sonra devlet beni direk tüp bebege yolladı çünkü fsh yüksekti yani 2 3 olmadı fakat ben özel yaptırıyorum rapor çıkartmadım yani eger bu tutmazsa devletteki şansım ı kullanacagım özelde indirimle 2.700 kuruma 1.500 veya 2000 ilaçlar çok zor valla ailem saolsun onlar karşılıyor

evet canım sana katılyorm
aşılama daha doğla ve kolay bir yöntem
ayrıca daha ucuz

Saol SERENİİMMM:)))hiçde uzun olmamış yafne güzel anlatmışın saolasın.anladım canımcım avrupa yakasında benim kuzen ist.tüp bebekte geçen sene yaptırdı tabi o zaman tek emriyo yasası yoktuuu3 emriyo transfer edildi şimdi cici bi kızımız varrrama sen yinede git bizzet görüş doktorlarla şahsen önemli olan senin kaafana yatması güvenmen.ben kuzenimin gittiiği yere gitmedim ilk görüştüğüm yerde gerçekten güvendim ve kendime uygun buldumgit bizzat görüş aralarından seç hayatım

GİİZZZZ acımas dimi kız idrara sıkışık mıkışkda olmaycaaazz:)ya ben transferi bileee anestezi altında oldum daa aşırı heyecandan

derin erdm berbat bi hastanedir tüp bebek bölümü gerçekten iyimi ben orası kuruldu kurulalı hiç iyi bi methini dymadım hatta bundan 3-4 senekadar önce ölmek üzere bi bebekle gittik arkadaşın bebeğiydi bitek orda boş küvez vardı fiyat vermiyim mecburuz diye geceliğine fenapara istemişti ben ümraniyede doğdum büyüdüm erdmi oralı herkez bilir nekadar para göz olduğunu ama şu bikaç yıldır değiştise helal olsun

heyecan yapma ne heyecanı biraz utanma vardı bende o kadar ben aşılamada sıkışık oldum çünkü rahiim o zaman dışarı çıkıyormuş tüp bebegi bilmiyorum yaşaki neler göresiniz hiç aklıma gelirmiydi böyle şeyler ama hayırlısı korkma ve heyecan yapma

inşallah tutarda bu kez tüp bebeğe gerek kalmaz

sperm kalitesi düşük dr bile umut vermedi bu aşılamada son şansım umudum yok hiç heyecen bile yok ...ben tüp bebek merkezi araştırmaya başladım bu ayı bir atlasam herşey netliğe kavuşsa tecrübeli bir dr bulsam

rica ederim canım....gidemiyorum şehir uzak anca telefonla netten araştırıyorum saolsunlar ablamlarda yardımcı oluyo kafama bir yatsa .....inşallah dualarımız kabul olur...korkma aşılama hiç zor değil rahim filmi çektirdiysen beni anlarsınkabustu benim için hiç ağrı hissetmiyorsun tüp bebekten çok kolay allah hayırlısın nasip etsin hakkımızda hayırlısı olsun :13::13:

Pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler
yeni bir topic açtık gebe kalan arkadaşları bekliyoruz birbirimize orda sorularımızı ve merak ettiklerimizi sorabiliriz

pozitif sonuç alıp bebeğiyle bekleyenler
yeni bir topic açtık gebe kalan arkadaşları bekliyoruz birbirimize orda sorularımızı ve merak ettiklerimizi sorabiliriz

hyayırlı olsun tpiğiniz
hamş dolsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

birgün bizde inşallah o topige geçeriz hayırlı olsun ne mutlu siz anne adayları

allahın izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benimde ilk denemem 5 sene sonunda inş. hayırlı sonuçlar alırız da allah yüzümüzü güldürürü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…