CANIM İNŞŞŞben inanıyorum olacak dedim heyyyyyyyyyyyyy
benimde ilk denemem 5 sene sonunda inş. hayırlı sonuçlar alırız da allah yüzümüzü güldürürü...
sagol yeteeeerrrr
canımben bu yolu iyi bilenlerdenim
inşşş senin tedavin güzel geçsin ve
güzel bitsin
inş canım senin nasıl sonuçlandı peki bu yollarıın sonu
malesef canım hala
hayatımıza yeni bir üye katmadık
allah ın izniyle olucak iste zamanı var onları beklemmeiz gerekiyor.....allah çok bekletmesin ve çok aratmasın (amin )
ben de kasım adetimi bekliyorum adetin 21. günü lucrin başlayacağım.biraz karamsarım bu 2. deneme
1.üçüzdü düştü bu sefer embriyolara genetik tanı yapılacak.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızdan beni de esirgemeyin.
ben de kasım adetimi bekliyorum adetin 21. günü lucrin başlayacağım.biraz karamsarım bu 2. deneme
1.üçüzdü düştü bu sefer embriyolara genetik tanı yapılacak.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızdan beni de esirgemeyin.
yumurtalarım döllenmiş ama doktor öyle dedi ama kesin bilgiyi 1 saaat sonra vericekmiş....
günaydın kızlarrrrrrrr
nezoo canım gözün aydın eğer yeterli sayıda embiryon oluşursa
5. Gün transferi iste daha başarı oluyormuş
günaydın canım bilmiyorum bugun 3 oldu yumurtalar toplanalı ama bilmiyorum bakalım merkezden haber verilcekk nasıl heyecanlıyım anlaytamam:)
bilmezmiyim
orada seni mekleyen melekelrinden haber almak insanı ne kadar heycanlandırır
aynen öyle canımmm alalh yüzümüzü kara çıkarmasın da en kısa zamanda meleklerimiz içimizde olsun sag saglimmm
günaydın kızlar.........medikal park suha sönmez tüp bebek düşünüyorum dr hakkında bilgisi olan varmı ....hakkında iyi şeyler duydum ama çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?