2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ben inanıyorum olacak dedim heyyyyyyyyyyyyy
CANIM İNŞŞŞ
ÖYLE OLACAKGELECEKLER ALLAHIN İZNİ İLE

benimde ilk denemem 5 sene sonunda inş. hayırlı sonuçlar alırız da allah yüzümüzü güldürürü...

ARKADAŞIM HAYILI OLSUN TEDAVİN
BEBİŞLİ OLSUN
RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

allah ın izniyle olucak iste zamanı var onları beklemmeiz gerekiyor.....allah çok bekletmesin ve çok aratmasın (amin )

amin canım
inşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yüzümüze baksın
bu yolun ne zor olduğunu iyi biliyorum
onun için hep dua ediyorum
hem kendime hem bütün arkadaşlarıma

ben de kasım adetimi bekliyorum adetin 21. günü lucrin başlayacağım.biraz karamsarım bu 2. deneme
1.üçüzdü düştü bu sefer embriyolara genetik tanı yapılacak.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızdan beni de esirgemeyin.

Allah yardımcın olsun inşallah bukez tutar ve kucağına alırsın

amin canım amin
inşşşşş her şey iyi olsun

yumurtalarım döllenmiş ama doktor öyle dedi ama kesin bilgiyi 1 saaat sonra vericekmiş....

yumurtalarım döllenmiş ama doktor öyle dedi ama kesin bilgiyi 1 saaat sonra vericekmiş....

günaydın kızlarrrrrrrr

nezoo canım gözün aydın eğer yeterli sayıda embiryon oluşursa
5. Gün transferi iste daha başarı oluyormuş

günaydın kızlarrrrrrrr

nezoo canım gözün aydın eğer yeterli sayıda embiryon oluşursa
5. Gün transferi iste daha başarı oluyormuş

günaydın canım bilmiyorum bugun 3 oldu yumurtalar toplanalı ama bilmiyorum bakalım merkezden haber verilcekk nasıl heyecanlıyım anlaytamam:)

günaydın canım bilmiyorum bugun 3 oldu yumurtalar toplanalı ama bilmiyorum bakalım merkezden haber verilcekk nasıl heyecanlıyım anlaytamam:)

bilmezmiyim
orada seni mekleyen melekelrinden haber almak insanı ne kadar heycanlandırır

aynen öyle canımmm alalh yüzümüzü kara çıkarmasın da en kısa zamanda meleklerimiz içimizde olsun sag saglimmm

öncegöbüşüne sımsıkı tutunsun
sonrada hayat boyu sizlerle olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar.........medikal park suha sönmez tüp bebek düşünüyorum dr hakkında bilgisi olan varmı ....hakkında iyi şeyler duydum ama çok kararsızım

günaydın kızlar.........medikal park suha sönmez tüp bebek düşünüyorum dr hakkında bilgisi olan varmı ....hakkında iyi şeyler duydum ama çok kararsızım

günaydın canım
hiç bir fikrim yok dr hakkında

saat 13:30 da transferim var hanımlar bana dua edinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…