2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

saat 13:30 da transferim var hanımlar bana dua edinnnn

Nezoooo haydi hayırlı olsunn tatlımmm:)döner dönmez yaaa kaçı döllenmişşş kaç hücreliiii bak vallahii çatlarrımmmm:))))Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninlee:)Serap Hanımın şimdiden eline sağlık

iyi günle arkadaşlar sorun vardı nette sizlere ulaşamadım çatladım valla durun bir geçmişi okuyum ne ler varmış

saat 13:30 da transferim var hanımlar bana dua edinnnn

canım şimdi bebğinle bulşmuşsundur
sımsıkı tutunun birbirinize inşşşş
annesinin kuzusu hep annesiyle olsun
inşşşşşşşşş
eve gelince bol bol dinlen
bebişinle bol bol konuş ona onu ne kadar sevdiğini ihtiyacın olduğunu beklediğini anlat
her şey gönlünden geçen gibi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

giz1978
55duygu
derin2
kızlar nasılsınız

yeter ben çok kötüyüm haberin vardır belki diger topikten fadik bebegini kaybetti aglamamak elde degil ya annesini terk etti

canım hiç sorma yaaaa biz fadikle topik ilk açıldığı dönemeden buyana yazışıyoruz
2007 den buyana bebk için çabalrını biliyorum
ilk yazdığında (erkek infertilitesinin anneler topiğinde )gördüm
ve ne kadar üzüldüm ağladım anlatamam
rabbim yardımcısı olsun
kimse böylle acılar yaşatmasın

sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor benim az kaldı 9 gün evde net yok ancak bayram dönüşü haberleri verriim o zaman

sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor benim az kaldı 9 gün evde net yok ancak bayram dönüşü haberleri verriim o zaman

canım biz bir süre ara verd,k yaza inşşşş

inşş VERECEĞİN HEBRLER GÜZEL OLUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
kızlar arkadaşınıza çok geçmiş olsun sanırım tuttu ve düşük felan oldu allah sabır versin

canım fadikten söz ediyorsun sanırım
biraz daha zor durumu
doğal gaba kaldı 18 haftada erken doğum oldu

allah yardımcısı olsun hayırlısı zor atlatmak ama oda atlatır ben ve benim gibiler nasıl atlattı ise allahım oada verir sabrını

iyim canim sen nasilsin fadige uzuldun simdi okudum allahim sabir versin

amin inşşşşşşşş
kızlar çok zordur herhalde
ama ne yapsınlar (bunları yaşayanlar )allah yadıncıları olsun
allah yardımcımız olsun

slm kızlar nasılsınız benım bugun yumurtalarım toplandı kasık agrım cok var ınsallh cumaya transfer yapılcak dua edın banada allah hepımızın emeklerını bosa cıkarmaz ınsallh

slm kızlar nasılsınız benım bugun yumurtalarım toplandı kasık agrım cok var ınsallh cumaya transfer yapılcak dua edın banada allah hepımızın emeklerını bosa cıkarmaz ınsallh

canım kasık ağrısı olabiliyor opu dan sonra
ama zaten dr agrı kesici veriyor
canım
inşş yumurtaların dölenir
ve sana tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…