canım kasık ağrısı olabiliyor opu dan sonra
ama zaten dr agrı kesici veriyor
canım
inşş yumurtaların dölenir
ve sana tutunurlar
dilek hadi kolay gelsin canım inşallah,
nezoo hayırlı haberle gel inşallah yumoş olgunlaşır güzelce haber ver bize
adetin 2. Günü iğnler başlıyos hergün aynı saatte iğne ve vitaminle kor aspirin alıyosun yumurlrın istenlen seviyye gelince çalatma iğnesi yapılıyo 35 saat sonra yumutalar topluyolr 48saat sonra ortalama transfer oluyo vajinal jel bant ve ilaçlara devam ediosun sonada 12 gün sonra gebelik testi yapılıyo :)) benim testi yaptımama 7 gün kaldı şimdiy kadar çok sakindim ama en zoru beklemekmiş...
teşekkür ederim..aşılama gibi çatlama iğnesine kadar aynı ...inşallah tutar sabırsızlar için daha zor ben 3.kez aşılama yaptırıyorum tüp bebek için rapor çıkarıcam..dr araştırdım bir süre hiç heyecanlı değilim bende umudum yok allah bize sağlıklı bebekler bağışlar inşallah ...........hayırlısı canım inşalllahhhhhhhhhh ikizlerin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aramsar olmayın kızlar ümitli olun Allahım verir elbet zzamnı vardır daha odan gelmiyodur bebişler
teşekkür ederim..aşılama gibi çatlama iğnesine kadar aynı ...inşallah tutar sabırsızlar için daha zor ben 3.kez aşılama yaptırıyorum tüp bebek için rapor çıkarıcam..dr araştırdım bir süre hiç heyecanlı değilim bende umudum yok allah bize sağlıklı bebekler bağışlar inşallah ...........hayırlısı canım inşalllahhhhhhhhhh ikizlerin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umudu kaybetmemek lazım inşallahh ikimiz içinde hyırlısı olur gzel haberler alırızz inşallahhhhhhhhhhh
kızla ne haber bü gün anneme geldim köydeyim şimdi
Bende bu ay yaptırdım..2. .denemem.inşallah tutar sevgiler..
haklısın ama olmuyor umutlu olmak daha çok yıpratıyor insanı .....sen hangi dr gidiyosun bide dr araştırmak beynimi çatlattı bu stresle gelde hamile kal...buldum ama tek bir şansım var oda tutmaz şansım yoktur benim
canım ben özele bile gitmedim benim pat diye oldu zaten tüp bebek olcak gel adet olunca dediler ertesi gün bi uyandım adetim gittim 2 haftada ineler transfer yapıldı gata da yptırdım kadıköyde allah razı olsun sigorta olmasına rağmen özel gibi ilgilendiler ama artık tüp bebek yapmıyo orası ben son hasalarındanım tüp bebek bölümü kapandı canım tek tavsiyem işlemdden geçtiğinizi unutun
in karşılığını versinbende bu ay yaptırdım..2. .denemem.inşallah tutar sevgiler..
oh gez bakalım gezmeci bizler çalışalım stres at da gel oldumu
bir dr buldum aşılamam sonuçlansın ona göre tüp bebek suha bey varmış oan git diyor ablamlar heralde ona giderim herkes farklı farklı dr söylüyo karar vermekte zorlanıyorum hayırlısı olsun ben şuan aşılama yapacağımı bile unuttum hiç kafama takmıyorum yarın yumurta takibi yapacak dr 6 yumurta varmış bide bayram tatili iyi oldu dinlenirim allah yardımcımız olsun bu ne çiledir böyle
perşembe büyük gün...bana dua edin..karnımda şişlik felan var ama.aslında adet belirtilerini tıpatıp yaşıyorum..sivilce felan çıktı yüzümde..göğüslerime el değmiyo..ama kötü düşünmek istemiyorum..sadece olumlu düşünmek istiyorum..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?