perşembe büyük gün...bana dua edin..karnımda şişlik felan var ama.aslında adet belirtilerini tıpatıp yaşıyorum..sivilce felan çıktı yüzümde..göğüslerime el değmiyo..ama kötü düşünmek istemiyorum..sadece olumlu düşünmek istiyorum..sevgiler..
Selam herkese 2. deneme bu ay lucrine başlıcam inş tutat.
Allah hepinizin gönlüne göre versin kimseyi mucizesinden esirgemesin.
günaydın kızlar isiltürk kötü düşünme lütfan üzülsekte aglasakta faydası yok sadece sabır
nezooo 9 günde bitecek inşallah teyze olacasınız cadılar diye bagıracaksın neşeli ol stres yok kızdırma bizi tamam mı biz burdayız sürekli
kiminle konuşacagumı bilemiyorum eve kapandım kendi kendime düşünüyorum cocuk olmaması cok utanc birşeymiş gibi kacıyorum kimseyle konuşamıyorum
kiminle konuşacagumı bilemiyorum eve kapandım kendi kendime düşünüyorum cocuk olmaması cok utanc birşeymiş gibi kacıyorum kimseyle konuşamıyorum
derincim sen hep erdem de mi yaptırdın
Talıımm ben ağustosda serap hanımı araştırdım internnetten aradım muayene ücreti diğerlerinden farklı olmadığı için dedim doç.kadın ona gideyim:)biz sorun olduğunu bilmioduk 5 yıllık evliyiz yeni çocuk düşündük tam bi muayeneden geçelim dedik.:)planlı gebelik tabi hedefimis:)test istedi bizden yaptırdık eşimde sperm sayısı 1 milyon çıktı...şok olduk.sonra testi tekrarladım başka yerlerde sonuç aynıydı.serap hanıma görüşmeye gittik yeniden.benim sonuçlar temizdi.yaşım 25 eşimin 34 dedik beklemeyelim hemen başlayalım.21 eylülde ilk reglimde tedavim başladı.5 ekim transferim oldu.16 ekimde negatif aldım.görüşmeye giitm tekrardan birinci kaşlite emriyoydu 2. gün emriyosu 4 hücreli dediki çok stres yapma olabilir de olmaya bilirde bunda seninde benimde kabahatim yok.ben çok stres yapmıştım.dedi ki bu bile çok önemli çok kastın.kafanı boşalt önümüzde ki ay %8 lik bi ihtimalde olsa boş geçmeyelim aşılama deneyelim.bende bu ay ki reglimi bekliorum.az bi ihtimal ama aralığa kadar beklemektense boş boş deneyelim dimiibölee tatlım benim hikayemmm:))))))
kızalr bakın ablamın komşusunun çocugu olmuyormuş eşinde hiç sperme rastlanmamış
onlarda evlatlık için başvurmuşlar ama kolay ddegil önce çalışıp ev almışlar sürekli denetime geliyorlarmış hemen gidip alışveriş yapıp buzdolaplarını dolduruyorlarmış
birgün aramışlar aile olmak için elverişlisiniz diye ve ogün 15 günlük bir kız çocugunu kucaklarına alıp gelmişler tabi hazırlık yok hemen gidip kıyafet almışlar düşünün ya neler var şimdi çok mutlularmış
Alalh herkesi çocuk sahibi yapıcak değil bizler böyle sınanıyoruzz ..onlar adına çok sevindim Alalh inş. onlara kendi bebeklerinide verir de ama bu bebegin kıymetini unutmazlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?