2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam kıslar bende çok heyecanlıyım bügun tranfen 3.günü kadıldı geriye 9 gün:)

Selam herkese 2. deneme bu ay lucrine başlıcam inş tutat.
Allah hepinizin gönlüne göre versin kimseyi mucizesinden esirgemesin.

Son düzenleme:
Selam herkese 2. deneme bu ay lucrine başlıcam inş tutat.
Allah hepinizin gönlüne göre versin kimseyi mucizesinden esirgemesin.

amin canımm en kısa zamanda sende aramıza katıl da tahlil gününü bekle ...

günaydın kızlar isiltürk kötü düşünme lütfan üzülsekte aglasakta faydası yok sadece sabır
nezooo 9 günde bitecek inşallah teyze olacasınız cadılar diye bagıracaksın neşeli ol stres yok kızdırma bizi tamam mı biz burdayız sürekli

efett kocaman kocaman yazıcam hemide
sagol canımm...
gayet rahatım zaten.....

kiminle konuşacagumı bilemiyorum eve kapandım kendi kendime düşünüyorum cocuk olmaması cok utanc birşeymiş gibi kacıyorum kimseyle konuşamıyorum

kiminle konuşacagumı bilemiyorum eve kapandım kendi kendime düşünüyorum cocuk olmaması cok utanc birşeymiş gibi kacıyorum kimseyle konuşamıyorum

neden utanıyorsun ki csanım bilgi ver bskalım kendinden ne kadarlık evlisin sorun ne yaş kaç

kesinlikle sıkma canınnı kaç sene sonra< olanlar var ya da bu tedavileri yaptıramayanlar var onlsrı düşün....

canım benim o ne biçim sözler yawww(anlat bakalım sorun ne niye böle düşünüosun,ne kadarlık evlisin ne denedin olmadı bak hepimizz evlat hasretiyle çabalayan insanlarızzz.anlat bakalım hayatım konuşalım vardır herşeyin bi hal yolu.yok umutsuzluk bizdee:)

orda dur bakalım niye utanıyorsun sen kötü birşey mi yaptım sakın onu aklından çıkar üzülebilirsin evet ama onun tesellisi eşinde eger ki biri sana birşey söylerse bu yüzden agzının payınıda vereceksin bak bana 2.5 yıl oldu kaynanam agzını bile açamıyor sıkıysa açsın maddi yönden destek mi var yok o zaman çenelerini tutsunlar

beklemcim bende öyleyim bak 5 sene sonunda inş. hayırlı haberleri alıcamm sıkma sakın canını moralini her zaman yüksek tut kimseden fayda yok kendi kendine zarar verirsin....

derincim sen hep erdem de mi yaptırdın

Talıımm ben ağustosda serap hanımı araştırdım internnetten aradım muayene ücreti diğerlerinden farklı olmadığı için dedim doç.kadın ona gideyim:)biz sorun olduğunu bilmioduk 5 yıllık evliyiz yeni çocuk düşündük tam bi muayeneden geçelim dedik.:)planlı gebelik tabi hedefimis:)test istedi bizden yaptırdık eşimde sperm sayısı 1 milyon çıktı...şok olduk.sonra testi tekrarladım başka yerlerde sonuç aynıydı.serap hanıma görüşmeye gittik yeniden.benim sonuçlar temizdi.yaşım 25 eşimin 34 dedik beklemeyelim hemen başlayalım.21 eylülde ilk reglimde tedavim başladı.5 ekim transferim oldu.16 ekimde negatif aldım.görüşmeye giitm tekrardan birinci kaşlite emriyoydu 2. gün emriyosu 4 hücreli dediki çok stres yapma olabilir de olmaya bilirde bunda seninde benimde kabahatim yok.ben çok stres yapmıştım.dedi ki bu bile çok önemli çok kastın.kafanı boşalt önümüzde ki ay %8 lik bi ihtimalde olsa boş geçmeyelim aşılama deneyelim.bende bu ay ki reglimi bekliorum.az bi ihtimal ama aralığa kadar beklemektense boş boş deneyelim dimiibölee tatlım benim hikayemmm:))))))

hmm anladım canımm inşallah aşılamada kalırsında bir daha o işlemlere girmesiin gerçekten hem maddi hem de manevi çökertiyor insanı

hiç bizaman utanmadım valla canım sende utanma çocuğu olan kadınların bizden bir üstünlüğü yok ki etrafına bak çocuklarınıı hak etmeyen okadar anne varki kenndimde bi kusur göremiyorum

kızalr bakın ablamın komşusunun çocugu olmuyormuş eşinde hiç sperme rastlanmamış
onlarda evlatlık için başvurmuşlar ama kolay ddegil önce çalışıp ev almışlar sürekli denetime geliyorlarmış hemen gidip alışveriş yapıp buzdolaplarını dolduruyorlarmış
birgün aramışlar aile olmak için elverişlisiniz diye ve ogün 15 günlük bir kız çocugunu kucaklarına alıp gelmişler tabi hazırlık yok hemen gidip kıyafet almışlar düşünün ya neler var şimdi çok mutlularmış

Alalh herkesi çocuk sahibi yapıcak değil bizler böyle sınanıyoruzz ..onlar adına çok sevindim Alalh inş. onlara kendi bebeklerinide verir de ama bu bebegin kıymetini unutmazlar....

yarın belli olacak benimki.çok heyecanlıyım..Allah hepimizin gönlüne göre versin..sağlıklısını hayırlısını versin..nete girmeye fırsat bulur bulmaz sizlerle paylaşıcam..bana dua edin..sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…