yarın belli olacak benimki.çok heyecanlıyım..Allah hepimizin gönlüne göre versin..sağlıklısını hayırlısını versin..nete girmeye fırsat bulur bulmaz sizlerle paylaşıcam..bana dua edin..sevgilerimle..
yok canım kesin olmuyormuş çocukları hiç sperm yok sıfır
günaydın isiltürk ne yaptı acaba haber yok ya girerim demişti inşallah iyi haberdir
beklemedeyiz sen ne yaptın nurcan nasıl gidiyor
kızlar merhaba bugun hastaneden aradılar transferım ctesı olcak ınsallh 5.gun yanı ınsallh hayırlısı olur 5. gun trasferı olan var mı bırde baya sıskınlıgım var bu normal mı..herkese ıyı geceler cvp beklıyorum saglıcakla...
günaydın hayırlı cumalar
nerdesiniz ya kızlar herkes bayrama telaşındamı ne kimsecikler yok diger topikte sessiz
midem bulanıyo yazcak halim bile yoooooooookkkkkkkkk arada giriyom bişiler yazıp yatıyom
günaydın canım dün biz diger topikten iki arkadaşla facebook konuştuk tanıştık daha güzel oluyor valla bilgem ve su
midem bulanıyo yazcak halim bile yoooooooookkkkkkkkk arada giriyom bişiler yazıp yatıyom
normal canım eğer gebelik oluşursa o şişkinlik kalacak 3-4 aylık hamile gibi gözükücen hatta ama adet olursa tutmazsa inecek 5. gün embriosu çok sağlam diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?