kızlar merhaba bugun hastaneden aradılar transferım ctesı olcak ınsallh 5.gun yanı ınsallh hayırlısı olur 5. gun trasferı olan var mı bırde baya sıskınlıgım var bu normal mı..herkese ıyı geceler cvp beklıyorum saglıcakla...
Canım Yaaaa Allah şifaa versiinnnyapıyo tabi mink yaramaz annişe böle şeyler
ay kıyamam canım ya geçer inşallah ne kadar sürecek bu bulantı böyle
dilek inşallah tutar canım ya allahtan dualarımız seninle
nurcanım bulantı zor valla kardeşim 15 gün zor geçirdi ya amanolsunda tek razıyım hatta birazda şımartılmak isterim
yapıyo yapıyo valla akşama doğru rahatladım biraz doktora gittik kalbimiz atıyo teyzeleri çok şükür gelişimide iyi sayılır kardeş beklioruz hadi :) çabuk olun benim başka olma ihtimali kalmadı gibi bişi sizinkilerle oynıcak :)))))))))))))
yapıyo yapıyo valla akşama doğru rahatladım biraz doktora gittik kalbimiz atıyo teyzeleri çok şükür gelişimide iyi sayılır kardeş beklioruz hadi :) çabuk olun benim başka olma ihtimali kalmadı gibi bişi sizinkilerle oynıcak :)))))))))))))
amin kızlar amin o güzel sesi 2 yıl sonra tekrar duymak okadar harika bi duyguki inanılmaz mutlu oldum bebeğimi görünce eşim diğer oğlumu ultrasonda hiç görmemişti oda çok şaşırdı eli ayağına dolandı gerçekten okadar kalpten istiyorumki allahımın inşallah sizede benim orda duyduğum hissettiğim herşeyi sizlerede yaşatsın eşlerinizede yaşatsın anlarım derinim valla üzüyo ama üzsün razıyım abisinin ömrü az oldu allahım onu bana bağışlasında ben mide bulantısını 9 ayda çekeyim :)))))))))))
bebeğim canım inşş bebğin uzun ömürlü sağlık olsun
amin canım
inşş bizde o güzelikleri yaşarız
anne baba aile oluruz
her sabaha o meleğin kokusyla uyanırız
küçük ellerini avuçlarımıza alıp gezmelere gideriz
bir bayram sabahı biz annemiz gitmeden o melek bize gelir
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bu ve daha binlerce güzeliği bizlere yaşatır
inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallaaaaaaaaaah amiiiiiiiiiin
Allah dualarımı kabul etti..çok şükür..bu mutluluğu ancak yaşayan bilir..HAMİLEYİM....inşallah devam eder..onu orada tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırım...sabır herşeyin ilacı arkadaşlar..hepinize teşekkür ederim..tecrübeli arkadaşlara sorayım..ne yemeliyim yada yememeliyim..bana yazarsanız sevirim.. sevgiler..
Allah dualarımı kabul etti..çok şükür..bu mutluluğu ancak yaşayan bilir..HAMİLEYİM....inşallah devam eder..onu orada tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırım...sabır herşeyin ilacı arkadaşlar..hepinize teşekkür ederim..tecrübeli arkadaşlara sorayım..ne yemeliyim yada yememeliyim..bana yazarsanız sevirim.. sevgiler..
allah dualarımı kabul etti..çok şükür..bu mutluluğu ancak yaşayan bilir..hamileyim....inşallah devam eder..onu orada tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırım...sabır herşeyin ilacı arkadaşlar..hepinize teşekkür ederim..tecrübeli arkadaşlara sorayım..ne yemeliyim yada yememeliyim..bana yazarsanız sevirim.. Sevgiler..
canım hayırlı olsun balım oh sısı sıskı tutun dinlen kalkma hemi canım dr na sor bence sana bir liste versin herkes birşey der olmaz ayyyy eşin ne yaptı nasıl havalara uçmuştur allah hepimize nasip etsinoleyyyyy nerdesinizkızlar sevinelim bagıralım
amin kızlar amin o güzel sesi 2 yıl sonra tekrar duymak okadar harika bi duyguki inanılmaz mutlu oldum bebeğimi görünce eşim diğer oğlumu ultrasonda hiç görmemişti oda çok şaşırdı eli ayağına dolandı gerçekten okadar kalpten istiyorumki Allahımın inşallah sizede benim orda duyduğum hissettiğim herşeyi sizlerede yaşatsın eşlerinizede yaşatsın anlarım derinim valla üzüyo ama üzsün razıyım abisinin ömrü az oldu allahım onu bana bağışlasında ben mide bulantısını 9 ayda çekeyim :)))))))))))
canım ınsallh hersey gonlunce olur allah tamamına erdır..cok mutlu oldum herseyın noral olmasına rabbım bızede tattırır ınsallh..benım bugun trasferım oldu cok heyecanlıyım ınsallh tutunur bebıslerım he bu arada doktorum cıft transfer ettı dualarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?