canım ınsallh hersey gonlunce olur allah tamamına erdır..cok mutlu oldum herseyın noral olmasına rabbım bızede tattırır ınsallh..benım bugun trasferım oldu cok heyecanlıyım ınsallh tutunur bebıslerım he bu arada doktorum cıft transfer ettı dualarınızı beklıyorum
canım ınsallh hersey gonlunce olur allah tamamına erdır..cok mutlu oldum herseyın normal olmasına rabbım bızede tattırır ınsallh..benım bugun trasferım oldu cok heyecanlıyım ınsallh tutunur bebıslerım he bu arada doktorum cıft transfer ettı dualarınızı beklıyorum
benimde dr halil bey çok iyi dr ama çok hastası var bu yüzden yoğun
hayırlı uğurlu olsun bebeişli olsunmrb kızlar ben yenı başladım tup bebek tedavısıne..gurkan klnıkte yaptırıyoruz.şimdi iğnelerden vurunuyorum bakalım nolcak bilmiyorum....inş tutar:)
3.tüp bebek denememi yapacam nerde yaptıracagıma karar veremedim
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun
canım ne güzel çok sevindim 2 konması şansını yükseltiyo bakarsın ikiside tutar ama unutma 3 gün sadece tuvalet için kalk ondan sonra iş yapma ama yavaş yavaş dışarıya çık gez kendi kendine evde kurma ani harreket etme ve yalnız kalma yanında hep muhabbet urabileceğin biri olsun
yeterkı bebısım tutsun 1 ay yatmaya razıyım allah emeklerımızı bosa cıkarmasın bu arada bayram tatılıne denk gelmesı ıyı oldu esım evde kardeslerımde gelcek bugun(bu arada hem benım hem esımın kardeslerı ıkız ınsallh bızımde olur)...bırde canım saga sola yatmamda bı sakınca olmaz demı sen tecrubelısın nede olsa bıde nelere dıkkat edım yıyım ıcım falan ne bılım aklına gelen bıse olursa yaz olurma cok opuyorum dua ıle...
amın ınsallh rabbım hepımızın gonlunde olanı versın ınsallh buyuk bı heyecanla beklıyorum
yeterkı bebısım tutsun 1 ay yatmaya razıyım allah emeklerımızı bosa cıkarmasın bu arada bayram tatılıne denk gelmesı ıyı oldu esım evde kardeslerımde gelcek bugun(bu arada hem benım hem esımın kardeslerı ıkız ınsallh bızımde olur)...bırde canım saga sola yatmamda bı sakınca olmaz demı sen tecrubelısın nede olsa bıde nelere dıkkat edım yıyım ıcım falan ne bılım aklına gelen bıse olursa yaz olurma cok opuyorum dua ıle...
mrb kızlar bende bayramdan sonra iğnelere başlıycam ama çok huzursuzum nasıl olucak hiç bilmiyorum çok zormuş yaaa.
mrb kızlar bende bayramdan sonra iğnelere başlıycam ama çok huzursuzum nasıl olucak hiç bilmiyorum çok zormuş yaaa.
amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım rabbim emeğini ve heycanını pozitifle taçlandırsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canımben sağa sola yattım ama il 3 gün geçtikten sonra ilk 3 gün ya sırt üstü yat yada otururgibi yat arkana yastık koy sadece lavaboya kalk 3. günden sonra artıık yavaş yavaş gezin ama kendini yinede yorma sakın çünkü bazı bebişler geç tutuna biliyo antep fıstığı kabak çekirdeği ve genelde tatlı tükettim ben hani enerji olsun diye aaaaaaaa bide ben bebiş tutunana kadar çay kahve gazlı içecek ağızıma sürmedim sürekli kayısı suyu içtim kuru kayısı ye hergün mutlaka lavaboda sakın ıkınma yapamazsan çık hemen bekleme kesinlikle bebişin büyüyüp 2-3 aylık olana kadar kabızlık yasak iş tutunsada bebişin 3 aylık olanakadar sakıncalı gene takıldığın biyer olursa sor benim aklıma bunlar geliyor hııııııııı bana göre en öönemli şey pisikoloji ben özellikle evimde kalmadım annemde kaldım biz 6 kardeşiz gırgır şamata eğlence hiç aklıma gelmiyodu transfer moraini yükksek tut ki bebişin nekadar mutlu bi hayata tutunacağını bilsin kardeşlerinin yanında olacak olması avantajın gerçektewn heleki bizimkiler gibi kafa dengi ise çok rahat geçer günlerin ben günleri anlamıyodum bitek akşam yataga girince bide sabah uyanınca aklıma geliyodu bol bool dua et
canım cok saol allah daıma gonlune gore versın..moralımızı hıc bozmadık neselıyız hep ınsallh 10 gun sonra dahada artacak..kardeslerımın hepsı cok tatlı bırazdan burda olcaklar..bana destek olan dua eden uzak yakın herkesten allah razı olsun gonullerınde ne varsa rabbım nasıp etsın ınsallh..ben bebıslerımle konusuyorum hep cağırıyorum onları ınsallh annelerını uzmezler bu arada ben ıkı trasfer oldu dıede hep ıkız olcak sanyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?