2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun

canım ne güzel çok sevindim 2 konması şansını yükseltiyo bakarsın ikiside tutar ama unutma 3 gün sadece tuvalet için kalk ondan sonra iş yapma ama yavaş yavaş dışarıya çık gez kendi kendine evde kurma ani harreket etme ve yalnız kalma yanında hep muhabbet urabileceğin biri olsun

mrb kızlar ben yenı başladım tup bebek tedavısıne..gurkan klnıkte yaptırıyoruz.şimdi iğnelerden vurunuyorum bakalım nolcak bilmiyorum....inş tutar:)

mrb kızlar ben yenı başladım tup bebek tedavısıne..gurkan klnıkte yaptırıyoruz.şimdi iğnelerden vurunuyorum bakalım nolcak bilmiyorum....inş tutar:)
hayırlı uğurlu olsun bebeişli olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

3.tüp bebek denememi yapacam nerde yaptıracagıma karar veremedim

canım rabbim kolaylık versin tedav süreci zor ve stresli
tecrübelisin ama yine yazmak isterim mekez çok önemli içine sinecek bir yer olasına dikaet

yeterkı bebısım tutsun 1 ay yatmaya razıyım allah emeklerımızı bosa cıkarmasın bu arada bayram tatılıne denk gelmesı ıyı oldu esım evde kardeslerımde gelcek bugun(bu arada hem benım hem esımın kardeslerı ıkız ınsallh bızımde olur)...bırde canım saga sola yatmamda bı sakınca olmaz demı sen tecrubelısın nede olsa bıde nelere dıkkat edım yıyım ıcım falan ne bılım aklına gelen bıse olursa yaz olurma cok opuyorum dua ıle...

canım sağa sola yatmanın bir sakıncası olmaz
çok fazla iş yapma
özelikle ilk 3 gün yukarıya uzanma
aslıma gibi hareketlardan kaçın ani olan bütün hareketlee dikkat et
bol sıvı al
ve kabız olmamaya dikat et
evin için de 10.15 dk lık yürü kendini yorma stres yapama
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
BEBİŞİN SESİNLE OLSUN
sımsıkı tutnsun sana

amın ınsallh rabbım hepımızın gonlunde olanı versın ınsallh buyuk bı heyecanla beklıyorum

amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım rabbim emeğini ve heycanını pozitifle taçlandırsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımben sağa sola yattım ama il 3 gün geçtikten sonra ilk 3 gün ya sırt üstü yat yada otururgibi yat arkana yastık koy sadece lavaboya kalk 3. günden sonra artıık yavaş yavaş gezin ama kendini yinede yorma sakın çünkü bazı bebişler geç tutuna biliyo antep fıstığı kabak çekirdeği ve genelde tatlı tükettim ben hani enerji olsun diye aaaaaaaa bide ben bebiş tutunana kadar çay kahve gazlı içecek ağızıma sürmedim sürekli kayısı suyu içtim kuru kayısı ye hergün mutlaka lavaboda sakın ıkınma yapamazsan çık hemen bekleme kesinlikle bebişin büyüyüp 2-3 aylık olana kadar kabızlık yasak iş tutunsada bebişin 3 aylık olanakadar sakıncalı gene takıldığın biyer olursa sor benim aklıma bunlar geliyor hııııııııı bana göre en öönemli şey pisikoloji ben özellikle evimde kalmadım annemde kaldım biz 6 kardeşiz gırgır şamata eğlence hiç aklıma gelmiyodu transfer moraini yükksek tut ki bebişin nekadar mutlu bi hayata tutunacağını bilsin kardeşlerinin yanında olacak olması avantajın gerçektewn heleki bizimkiler gibi kafa dengi ise çok rahat geçer günlerin ben günleri anlamıyodum bitek akşam yataga girince bide sabah uyanınca aklıma geliyodu bol bool dua et

mrb kızlar bende bayramdan sonra iğnelere başlıycam ama çok huzursuzum nasıl olucak hiç bilmiyorum çok zormuş yaaa.

yok canım hiç bir zorluğu yok iğneleri kendin yapacaksan merkez sana anlatır nasıl yapacağını sakın stres yapma
sakin ol pozitif ol
RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

amın ınsalllh cok umutluyum allah herkesın gonlune gore versın ınsallh...80 yasında zekerıya a.s,duası uzerıne ıbrahım aleyhısselama ogul ve meryem aleyhısselama babasız evlat nasıp eden rabbım bızlerın dualarınıda onlarınkıne katıp bu hac mevsımınde kebul eder ınsallh...

canım cok saol allah daıma gonlune gore versın..moralımızı hıc bozmadık neselıyız hep ınsallh 10 gun sonra dahada artacak..kardeslerımın hepsı cok tatlı bırazdan burda olcaklar..bana destek olan dua eden uzak yakın herkesten allah razı olsun gonullerınde ne varsa rabbım nasıp etsın ınsallh..ben bebıslerımle konusuyorum hep cağırıyorum onları ınsallh annelerını uzmezler bu arada ben ıkı trasfer oldu dıede hep ıkız olcak sanyom

inşallah ikiz olur bzler zor anne olan insanlarız zaten ikiz olusa en azından 2 evlat sahibi olmuş oluruz bir kerede benimki tek yüklendi doktor genede ikiz olabilir demişti ama tek bunada şükür şikayet edecek durumda zaten depilim ama bidahada bebek sahibi olma olasılığım çok zor inşallah bu sağ sağlim doğar ama sizlere inşallah rabbim 2 tane versin kardeşlerine selamlar seni fazla pc başında tutmasınlar:)))))))))))) bu arada geçen arkadaşlarada yazdım bebişlerini Allahu tealaya ve Hz. Muhammede emanet et sana sağ salim olaşana kadar bebişlerini korumalarını iste hatta ben arkadaşlara yazmıştım diğer topic te dur sana kopyalıyım oku onu

Allahım ne sen nede habibin Hz. muhammed mustafa ki dünyada bile ona düşmanlarının verdiği emanete ihanet etmedi benim emaneimede ihanet etmezsiniz rahmime bırakılan yavrularımı önce sana sonra habibin hz. muhammed' e emanet ediyorum yavrumu ölmekten .düşmekten veya herhangi bir şekilde tutunamamaktan koruyun siz onları sağ salim bana bağışlayın sonrada ben sizin bana bağışladığınız emanete inşallah layıkıyla bakıp onu dinine, vatanına ve anasına .babasına bağlı hayırlı bi evlet olmuş olarak yetiştiriyim diye dua edin Allahım inşallah emanetiniz, size ulaştırır ama unutmayın gerekirse yazıp yanınızda taşıyın bide transferdsen sonra da her gün yatarken euzü besmele çekin ve allahım bebeğimi bütün erkek ve dişi şeytanlardan düşmekten .veya herhangi bir şekilde ölmekten koru diyip uyuyun

canım ben bunu okumuştum hergünde dua ettim bunuda başka bi topic de çok ümitle gebe kalmalarını istediğim 2 arkadaşpm var onlara yazmıştım inanırsan oku tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…