tedavin hayirli olsun guzel haberlerini bekliyorum bol bol yumoslarin olur insallahhhh
Merhaba arkadaslar,ben uzun protokoldeyim suprecur burun spreyi kullaniyorum yarin da ilk igneme basliycam.Insaallah hayirlisiyla su tedavim biterde iyi sonucu alirimmm
ben de 2010 da şubatta yaptıcam ilk tüpbebek denememi siz ler hangi hastanede yaptıcaksınız?
ben yeni üye oldum ve soru soruyorum bazen kim se bana cvp vermiyo neden se lütfen bana biraz bilgi verin ben maya tüpbebek merkezine gitcem sizler nerde yaptırcaksınız ?
ezine saol tşkr.gerçektende 16 yıl oldu dile kolay ama işte.çok zor geçti kimlerden neler duymadımki.herşeyide kendi içimde yaşadım.artık son kez gidecegim bu tüpbebege
arkadaşlaaar yaaardııımm
kızlar şimdi ben puregonla menagon vurunuyorum ama eczane bana menagonu verirken şırınga vermemiş bende evdeki daha önceden kalma normal şırıngalarla ablama vurdurdum 2 gün kalçadan, ablam bugün gitti sizce ben normal şırıngayla göbeğimden yapabilirmiyim aranızda yapan varmı acaba?
Allah nasip ederse raporumu çıakrtıp şubat ayında tedaviye başlayacağım.. ama hala ne merkeze karar verdim ne de raporu nerden ve nasıl çıkaracağımı biliyorum?
tam bir kaos((((((((
merhaba kızlarrrrr.....deryammm ne zaman tedaviye başlıycaksınnn???
benim transferim olduuu 5.günümmm...
CANIMCIM HAYIRLI OLSUN INSALLAHHHH POZITIF SONUC ALIRSINNNNNN benim bugun saat 3de randevum var bakalim dr ne diyecek herhalde bu ayki adetimle tedavim baslar senin belirtilerin varmi nasil gidiyomerhaba kızlarrrrr.....deryammm ne zaman tedaviye başlıycaksınnn???
benim transferim olduuu 5.günümmm...
canim senin transferin oldumu ne asamadasinmerhaba kizlar neolmusuz oyle yaaaaaaa
masallahhhh 75 kisiyiz rabbim kucaklarimizi saglikli ve hayirli bebeklerle doldursun insallahhhhh aminnnn
canlarim bende yeni geldim istanbuldan progesteron ignesini aldim allahim emekleriizi bosa cikarmasin ins hepinizi cok optum dularimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?