2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bende tedaviye başladım bugün 5.gnüm inşallah hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olur 2010 yılında çocuk isteyen herkesin emellerine kavuşması dileğiyle.

Allah nasip ederse raporumu çıakrtıp şubat ayında tedaviye başlayacağım.. ama hala ne merkeze karar verdim ne de raporu nerden ve nasıl çıkaracağımı biliyorum?
tam bir kaos ((((((((

canım ben anatolia tüp bebek merkezinde yaptırıyorum çok iyi olduğu söylendi aşılamalarımı yapan dr da burayı önerdi, hayırlısı olsun hepimiz için

ezine saol tşkr.gerçektende 16 yıl oldu dile kolay ama işte.çok zor geçti kimlerden neler duymadımki.herşeyide kendi içimde yaşadım.artık son kez gidecegim bu tüpbebege

hadi bakalım inşallah bu sefer hayırlısıyla sonuçlanır bu iş arkadaşım...

arkadaşlaaar yaaardııımm
kızlar şimdi ben puregonla menagon vurunuyorum ama eczane bana menagonu verirken şırınga vermemiş bende evdeki daha önceden kalma normal şırıngalarla ablama vurdurdum 2 gün kalçadan, ablam bugün gitti sizce ben normal şırıngayla göbeğimden yapabilirmiyim aranızda yapan varmı acaba?

aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz tedavisi baslayanlarin tedavileri hayirli olsun umarim bu ay hamis patlamasi yasanir listemizde ve benim gibi tedavi icin bekleyenlere sabir diliyorum bellimi olur beklerken belkide bir mucize olurda tedaviye gerek kalmaz MEVLADAN umit kesilmez canlarim listemizin son halini ekliyorum
1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray
63 guk86
64 ezine77
65 cin135
66 gulguzeli1769
67 tu_runcu
68 hayat70
69 dilserserin
70 senay1973
71 hasnada
72 maybenow
73 aybuka
74 suens
75 htcyldz

nasıl normal şırıngayla göbekten...insülin enjektörü ile göbekten yapılabilir benim bildiğim..ayrıca normal enjektörle nasıl ayarlıycaksın ki dozu anlamadım...normal enjektör mililitre ile çekiyo ilacı,sana verilen ilaçta ise dr kaç ünite yapman gerektiğini söylüyo...anlamadım...enjektörlerin uçları da farklı normalde..eğer evde kalanlar insülin enjektörü ise şayet kısa uçlu ve ünite göstergeli,onlarla kalçadan yapılmaz yine benim bildiğim ve de gördüğüm...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Allah nasip ederse raporumu çıakrtıp şubat ayında tedaviye başlayacağım.. ama hala ne merkeze karar verdim ne de raporu nerden ve nasıl çıkaracağımı biliyorum?
tam bir kaos ((((((((

bende eğer bir mucize olup hamile kalmazsam..............şubat başı gibide ben istanbulda olurum inş.6. denemem olacak arkadaşım.sende memoriale gelsene...................yerimseniben

merhaba kızlarrrrr.....deryammm ne zaman tedaviye başlıycaksınnn???
benim transferim olduuu 5.günümmm...

merhaba kizlar neolmusuz oyle yaaaaaaa
masallahhhh 75 kisiyiz rabbim kucaklarimizi saglikli ve hayirli bebeklerle doldursun insallahhhhh aminnnn
canlarim bende yeni geldim istanbuldan progesteron ignesini aldim allahim emekleriizi bosa cikarmasin ins hepinizi cok optum dularimdasiniz

kızlar ben de araştırma yapıyorum...
bu yumurta toplama , transfer işlemini bir doktor mu yapıyor ...
eşim erkek doktora karşı ne yapıcam bilmiyorum

merhaba kızlarrrrr.....deryammm ne zaman tedaviye başlıycaksınnn???
benim transferim olduuu 5.günümmm...
CANIMCIM HAYIRLI OLSUN INSALLAHHHH POZITIF SONUC ALIRSINNNNNN benim bugun saat 3de randevum var bakalim dr ne diyecek herhalde bu ayki adetimle tedavim baslar senin belirtilerin varmi nasil gidiyo

canim senin transferin oldumu ne asamadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…