2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

günaydın kızlar nurcan canım ben hem okudum hem agladım allah herkesin çocugunu korusun

canım allah razı olsun ınsallh bebişini sağ salım kucagına alırsın kı zaten suphe yok alcam sen en guzel yere emanet etmıssın...bızede dua et cok opuyorum

mmrb kızlar bugün kan testi yaptım transferden 12 gün geçti değerim 9.11 doktor düşük değer ama hamilesin dedi acaba erken mi yaptm normalde transferden kaç gün sonra test yapılıyo???

mmrb kızlar bugün kan testi yaptım transferden 12 gün geçti değerim 9.11 doktor düşük değer ama hamilesin dedi acaba erken mi yaptm normalde transferden kaç gün sonra test yapılıyo???

hayırlı olsun canım bildigim kadarıyla 5 ve üzeri hamilesin demek yarın tekrar yaprırır dr eger yüksekliyorsa tutunmuş kesin hadi inşallah kaçıncı denemen canım bilgi versene

canım giz doğru sölemiş gebesin ama önemli olan 3 gün sona yaptırcağın testin sonucu eğer ozaman değer yüksekse normal gebelik düşükse kimyasal gebelik

hayırlı olsun canım bildigim kadarıyla 5 ve üzeri hamilesin demek yarın tekrar yaprırır dr eger yüksekliyorsa tutunmuş kesin hadi inşallah kaçıncı denemen canım bilgi versene

çok sağol canım ilk denememdi.inşallah sorun yoktur emin olamıyorum bir türlü

offff çok kötü oldummm kesin kimyasal gebeliktirrrrr

canım benimkide düşük çıktı bi çoğu aarkadaşa nazaran o bebek küçük ondanda düşük çıkabiliyo benim bebek tektive çok ufaktı hatta kan testinde pozitif çıktıktan sonra bile idrarda negatif çıkıyodu sen mutsuz olma ilaçlarına devam et hayırlısı allahtan ben burda sonucu çooooooook yüksek çıkıp kimyasal gebelik olan gördüm

canım benim içime su serptin çoook sağol inşallah öyledirr benim pek bilgimde yok inan ilk denemem ve duyduğum herşey beni karamsar yapıyor hemen en kötüsü olacakmış gibi hissediyorum

canım benim içime su serptin çoook sağol inşallah öyledirr benim pek bilgimde yok inan ilk denemem ve duyduğum herşey beni karamsar yapıyor hemen en kötüsü olacakmış gibi hissediyorum

karamsarlıga yer yok canım bizim en büyük düşmanımız steres zaten bak ben adet olacagımı bile bile 2gündür yaradana yalvarıyorum tabiki hayırlısı vermezse yine bildigi var sen içini rahat tut ki bebeginde sıkıca tutulsun

inşallah tutar en içten dugularımla söylüyorum Allah bu bayram ağzı hepimizin yüzünü güldürür inşallah

benimde ilk denemem canım bilmediğim için bende tutmadı diye düşünmüştüm herkez test yaptırıyo 150-200 sonuç alıyo idrar testi yapıyo çıkıyo ben hergün negatfi alıp oturuyodum allaha şükür şimdi gelişimi iyi

kızlar kaynatmışızın
sayfalara bakamadıım bile

[/kızalrrrrrrrrrrrrr iyi bayramlar
belki bayramda görüşemeyiz
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşş
COLOR]

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..
ben ekim-kasım ayında tüp bebek yaptırdım, sonucumu öğreneli 3 gün oldu ve negatif..
şimdi 6 adet dondurulmuş embriyom var blastokist aşamasında. önümüzde adet dönemimi bekliyorum onlardan birini transfer ettireceğim..
1. denememde sürekli forumlarınızı takip ediyordum..umut olmuştu bana çok. ancak negatif sonuç beni çok sarstı.
ben 9 yıllık evliyim, 5 sene korunduk erken evlendik diye, daha sonra 1-2 sene denedik olmadı. sonra da eşim ve ben avustralyaya gittik. o dönemde de istemedik tam anlamıyla sonra ben geldim türkiyeye..1-2 yıldır eşim ve ben tatillerde 2 hafta falan ancak araya geliyoruz. biz doktorada gittik önceden sebepsiz infertilite demişlerdi..bu tatillerden birinde bu yıl ocak ayında hiç planlamamışken hamile kaldım. ancak 8 haftalıkken kalbi hala atmadığı için kürtaj oldum, hatta bu hamileliği geç farkettim 7 haftalıkken ve ölümden döndüm. temmuz ayında da bir düşük oldu. bir arayada gelemiyoruz diye tüp bebeğe giriştik ve olumsuz sonuçlandı..
şimdi dondurulmuş embriyo transferim yapılcak sanırım 2 adet, aranızda var mı bu deneyimi yaşamış olan? ne türde ilaçlar kullanılıyor, hangi gün transfer yapılıyor, hangi gün test yapılıyor vs...şimdiden çok teşekkür ederim sizlere..

kızlar herkese hayırlı bayramlar...bugün transferimin 6.gunu hıc bıse hıssetmıyorum hıc bı belırrtım yok dun nadet olcak gıbıydım ama gectı tutmadımı acaba normal mı bole seler off gunler gecsın bı an once ogrenmek ıstıyorum dua edın bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…