2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

dilek canım hadi hayırlısı ben diger arkadaşlardan bildigim kadarıyla sancısı olmayan genelde tutuyor diye biliyorum tabi bu bünye farkı da olabilir . az kalmış maşallah bende bugün ignelere başladım fostimon ve lucrin ya acaba gonal f ne zaman kullanılacak ki bana 12gün sonra toplama işlemi yaparız dedi hakkımızda hayırlısı olsun

ınsallh hayırlısı olur hepımız ıcın dua edıyorum..gonal f kullanmaya ben yumurta toplamadan bır hafta once basladım ama doktorun daha ıyı bılır ınsallh haırlı pozıtıf sonuclşar alırız..tedavınde hayırlı olsun bol sanslar canım...

mrb kızlar sonuç pozitiifken dün negatif haberini aldık yani yokk artık..bugün biraz toparlandım çok şükür dün harap oldum ama topladım tüm gücümü yeniden başlayacağız Allahın izniyle yalnız adet olmadım ben hala..

canım allah yardımcın olsun ınsallh...yanlız anlayamadım nasıl oldu pozıtıfken negatıf emınmısınız

Allah razı olsun..evet 4 gün önce değer düşük olmasına rağmen gebelik vardı..9.11 di değerim..ama doktorum bu değerden 3 gün sonra yine test yapın değer yükselmişse sorun yok dedi bizde dün özel bir hastanede tekrar yaptık bize negatif dediler bizde durumu doktora anlattık o da adet olmamışsa teste bir yanlışlık olabilir deyip yarın yani bugün testi daha güvenilir bir hastanede yapmamızı istedi bugün yaptık ve sonuç pozitif ti..ama değer düşmüştü yani gebelik yok dendi bende hala anlamış değilim...adet olmadım transferin 17.günü değer yükselmemiş aksine düşmüş ama pozitif görünüyor doktor progesteron dışında diğer ilaçlarıma devam etmemi söyledi çok ama çok az bir umut olabilir dedi ama biz kestik idrarda da çıkmadı zaten

Son düzenleme:
büyük ihtimalle kimyasal gebelik olabilir ama sen yinede ilacını netleşene kadar kullan 17 gün dede negatif benim hep negatifti bebek geç tutmuştu

kan değerin kaçtı peki?şimdi hamile misin?hamileysen Allah bağışlasın..inşallah bende olurum birgün

kızlar herkese ıyı aksamlar...ben bugun dayanamadım ve test yaptım cok pısman oldum moralımı bozdu negatıf cıktı.bugun 7.gunum adet olcak gıbıyım ya ama ben olmak ıstemıyorum dua edın bana

herkese günaydın canlar
yaaaaaaaaaaaaa sayfaları okyamıyorum

kızlar herkese ıyı aksamlar...ben bugun dayanamadım ve test yaptım cok pısman oldum moralımı bozdu negatıf cıktı.bugun 7.gunum adet olcak gıbıyım ya ama ben olmak ıstemıyorum dua edın bana

dilek23 canım neden acele ettin
keşke bekleseydin
yani bazı arkadaşların 7.8 günde negatif (idrardan yapılan )olup test günü pozitifolanlar vardı çıkmaya biliri
erken yapmışsın
sakın moralini bozma
her şeyin hayırlısını dile
inşş bebeğin seninledir
ve test gününde opzitifle sana süpriz yapar

Hayıırlıı akşamlar herkese 2. deme dondurulmuş emriyo 9 gün oldum luceine başlayalı sıkıntı stresten zona oldum.

Selam arkadaslar.. Benimde tüp bebekde ikinci denemem.. Ilk tüp bebek denememde bir embryo denendi ve allaha sukur tuttu.. ve simdi 2 yasinda bir oglum var.. Su an ikincisi yerlestirildi ama iki tane yerlestirdiler dondurulmus oldugu icin tutma orani tazeye gore daha zormus neyse mecburu iki tane yerlestirmelerini kabul ettim ve bugun 4.gunum.. Insallah hepå beraber hayirli cevaplar aliriz

kızlar ıyı aksamlar..bız bugun dayanamadık ine olmaya gıdınce bıde kan testı yaptırdık degerım 124.86 cıktı yanı hamıleyım demı ordakı hemsıre tutmus dedı ınsallh oledır dua edın bana nolur bugun 8.gunum

bu arada bırde sırt agrım var sankı adet olcam gıbı bıde cok azcık kahverengı bı akıntım oldu normal mı lutfen bana yardımcı olun herkese ıyı aksmlar

bu arada bırde sırt agrım var sankı adet olcam gıbı bıde cok azcık kahverengı bı akıntım oldu normal mı lutfen bana yardımcı olun herkese ıyı aksmlar

Selam Dilek.. Insallah hamilesindir.. Moralini bozma.. O tutunma akintisi yada kanamasi olabilir.. Hemsireye güven.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…