2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bende eğer bir mucize olup hamile kalmazsam..............şubat başı gibide ben istanbulda olurum inş.6. denemem olacak arkadaşım.sende memoriale gelsene...................yerimseniben
canimmmmm RABBIM emeklerini bosa cikarmasin bolll bolll hayirli bebisler versin sana bu yolda cokkk caba sarfetmissin

Merhaba,
Bölümünüzden sorumluyum.
Kafanıza takılan,yanlış yaptığınız bir şeyler,canınızı sıkan durumlar,müdahaler olduğunda lütfen bana ulaşın.
Biz yönetim olarak anında müdahaleye hazırız..
Sevgilerimizle..

kızlar merhaba listede benimde adım var fakat uzun zamandır giremedim iğnelere başladım buayın ortasında transfer olucak inşallah güzel yumişler gelişir allah herkesin gönlüne göre versin..

selam arkadaşlar
kızlar cuma günü yani 1 ocakta başladım iğneleri vurunmaya bugün 4.gün yumurtalar 9mm olmuş sizce nasıl iyimi? 300doz puregon, 2 toz 1 su menagon ve bir tane femara içiyorum günlük, sizce gelişimi nasıl? günde tahminen kaç mm büyüyor biliyormusunuz? sizce tahminen ne zaman vururum çatlatma iğnesini? bu süreci yaşamış arkadaşlar sizin yumurtalar reglin kaçıncı günü toplandı? çok soru sordum biliyorum ama bugün çok moralsizim çok gerginim pozitif devam etmem lazım ama kendimi daha şimdiden çok yorgun hisediyorum

kızlar merhaba listede benimde adım var fakat uzun zamandır giremedim iğnelere başladım buayın ortasında transfer olucak inşallah güzel yumişler gelişir allah herkesin gönlüne göre versin..

merhaba deniz, iğnelerinin kaçıncı günündesin?

tedavın hayırlı olsun bollll bollll yumıslerın olsun mujdelı haberını beklıyorummm

merhaba deryacım.şeyyy:kedi: sana bir önerim olacak hani ilk sayfada listemiz var ya oraya tedavide olanlarıda eklesen nasıl olur.arkadaşlarımızın son durumlarını daha rahat takip ederiz. gerektiğinde test günlerinde dua ederiz.heyecanlarına ortak oluruz.ne dersin iyi olmaz mıyerimseniben

canımmmm heresey guzel olur ınsallah benden adetın 14.gununde yumurta catlatma ıgnesı olmustum ve 16.gunu transferım olmustu bolll saglıklı yumısler dılıyorummm

canım neden olmasın sızlerde yardımcı olursanız bırlıkte guzel bır lıste yaparız

1 deryam76
2 hilall85................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
3 azra2
4 witch26................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
63 guk86
64 ezine77
65 cin135
66 gulguzeli1769
67 tu_runcu
68 hayat70
69 dilserserin
70 senay1973
71 hasnada
72 maybenow
73 aybuka
74 suens
75 htcyldz
76 gülgüzeli1769
77 berfin81
78 tubayok

CANIM NASIL OLMUS EKSIK VARSA SOYLE GUZELIM GOZDEN KACIYO BAZEN

canımmmm heresey guzel olur ınsallah benden adetın 14.gununde yumurta catlatma ıgnesı olmustum ve 16.gunu transferım olmustu bolll saglıklı yumısler dılıyorummm

teşekkür ederim deryacım ya kafam duygularım çok karmaşık , sen şimdi beklemedemisin?

çok güzel olmuş tatlım benimde görebildiklerim bu kadardı.herhalde diğer arkadaşlarda kendilerini bildirirler canım.inşallahhhh tüm liste hamile haberleriyle dolup taşar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…