1 deryam76
2 hilall85................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
3 azra2
4 witch26................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
63 guk86
64 ezine77
65 cin135
66 gulguzeli1769
67 tu_runcu
68 hayat70
69 dilserserin
70 senay1973
71 hasnada
72 maybenow
73 aybuka
74 suens
75 htcyldz
76 gülgüzeli1769
77 berfin81
78 tubayok
CANIM NASIL OLMUS EKSIK VARSA SOYLE GUZELIM GOZDEN KACIYO BAZEN
Merhaba,
Bölümünüzden sorumluyum.
Kafanıza takılan,yanlış yaptığınız bir şeyler,canınızı sıkan durumlar,müdahaler olduğunda lütfen bana ulaşın.
Biz yönetim olarak anında müdahaleye hazırız..
Sevgilerimizle..
merhabalar size bi sorum olucak 2008 ağustos ayında evlendim bu zamandan beri korunmuyoruz ama çocuğumuz olmadı 3 ay önce doktora gittik ve eşimde sorun olduğunu öğrendik 2 ay arayla sperm tahlili yaptırdık ve sonuç ikisindede aynı hiç sperm yok sıfır ulturasona girdi çok az bi varikosel olduğunu söledi ama bunu etkilicek kadar değil demiş isterseniz yapalım ama ondan sonra olur yada olmaz demiş 2. bi seçenekte tüp bebek başka bi çaremiz yokmuş nerden başlamamız gerekiyo tüp bebek tedavisi kaç ay sürüyo okadar üzgünüm ki ve şuan görev icabiyle kıbrıstayız temmuz,ağustos gibi türkiyeye dönücez beni biraz aydınlatabilirmisiniz bana önerebileceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var burdaki bütün arkadaşlarada sesleniyorum bana yardımcı olun bebeğim olsun çok istiyorum minicik ellerini sevmek kendi yavrumun kokusunu duymak istiyorum rüyalarımda değil gerçekte sevmek istiyorum allahın izniyle rabbim tüm isteğenlere versin hayırlısıyla sağlıklı sıhatli şimdiden teşekkür ederim.
merhabalar size bi sorum olucak 2008 ağustos ayında evlendim bu zamandan beri korunmuyoruz ama çocuğumuz olmadı 3 ay önce doktora gittik ve eşimde sorun olduğunu öğrendik 2 ay arayla sperm tahlili yaptırdık ve sonuç ikisindede aynı hiç sperm yok sıfır ulturasona girdi çok az bi varikosel olduğunu söledi ama bunu etkilicek kadar değil demiş isterseniz yapalım ama ondan sonra olur yada olmaz demiş 2. bi seçenekte tüp bebek başka bi çaremiz yokmuş nerden başlamamız gerekiyo tüp bebek tedavisi kaç ay sürüyo okadar üzgünüm ki ve şuan görev icabiyle kıbrıstayız temmuz,ağustos gibi türkiyeye dönücez beni biraz aydınlatabilirmisiniz bana önerebileceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var burdaki bütün arkadaşlarada sesleniyorum bana yardımcı olun bebeğim olsun çok istiyorum minicik ellerini sevmek kendi yavrumun kokusunu duymak istiyorum rüyalarımda değil gerçekte sevmek istiyorum allahın izniyle rabbim tüm isteğenlere versin hayırlısıyla sağlıklı sıhatli şimdiden teşekkür ederim.
insallah canimm bol bol dua edelim birbirimizeçok güzel olmuş tatlım benimde görebildiklerim bu kadardı.herhalde diğer arkadaşlarda kendilerini bildirirler canım.inşallahhhh tüm liste hamile haberleriyle dolup taşar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tabikide ekleriz canim RABBIM guzel sonuclar amayi nasip etsin guzel haberlerini bekliyorumkızlar benıde ekleyın lısteye yarın transfer gunum
canim insallah yumurtalarin buyur istenilen boyutta kaliteli yumoslar olur ve dollenir hersey yolunda gider guzel haberlerini alirizarkadaşlar ben de tedavideyim. Şu anda Gonal F iğnelerim devam ediyor, 7-8 gün sonra yumurta toplanacak. Tedaviye biraz geç cevap veriyormuşum, anlayamadığım bir şekilde polikistik overli olmama rağmen yumurta sayım da öyle çok olmadı, 7-8 yumurtayla onları da büyütebilirsem transfere gideceğiz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?