2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bence çok güzel olmuş kaydirigubbakcemile5

bencede liste iyi olmuşşş.....
lansorr vee deryamm teşekkür ederimm kızlarrr...inşşş hepimizz hamilee kalırrr evlatlarımıza kavuşuruzzz...

arkadaşlar ben de tedavideyim. Şu anda Gonal F iğnelerim devam ediyor, 7-8 gün sonra yumurta toplanacak. Tedaviye biraz geç cevap veriyormuşum, anlayamadığım bir şekilde polikistik overli olmama rağmen yumurta sayım da öyle çok olmadı, 7-8 yumurtayla onları da büyütebilirsem transfere gideceğiz inşallah...

merhabalar size bi sorum olucak 2008 ağustos ayında evlendim bu zamandan beri korunmuyoruz ama çocuğumuz olmadı 3 ay önce doktora gittik ve eşimde sorun olduğunu öğrendik 2 ay arayla sperm tahlili yaptırdık ve sonuç ikisindede aynı hiç sperm yok sıfır ulturasona girdi çok az bi varikosel olduğunu söledi ama bunu etkilicek kadar değil demiş isterseniz yapalım ama ondan sonra olur yada olmaz demiş 2. bi seçenekte tüp bebek başka bi çaremiz yokmuş nerden başlamamız gerekiyo tüp bebek tedavisi kaç ay sürüyo okadar üzgünüm ki ve şuan görev icabiyle kıbrıstayız temmuz,ağustos gibi türkiyeye dönücez beni biraz aydınlatabilirmisiniz bana önerebileceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var burdaki bütün arkadaşlarada sesleniyorum bana yardımcı olun bebeğim olsun çok istiyorum minicik ellerini sevmek kendi yavrumun kokusunu duymak istiyorum rüyalarımda değil gerçekte sevmek istiyorum allahın izniyle rabbim tüm isteğenlere versin hayırlısıyla sağlıklı sıhatli şimdiden teşekkür ederim.

merhaba kizlar dun doktora gittim tedavim ayin 23 unde basliyor ignelerle menopur cetroide ovitrelle verdi bakalim ilk defa kullanicam bu igneleri kisa protokol uygulucakmis bakalim neler yasancak bu tedavide dualainizi eksik etmeyin benden ve arkadaslardan kendinize iyi bakin

arkadaşlar merhaba;
ben henüz üye oldum.inşllah 2010 yılı hepimize uğurlu gelir ve bebeklerimize kavuşuruz.
malesef 2009 benim için pek iyi değildi 2 tüp bebek denemem oldu ama maesef tutmadı.

merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni geldim Rabbim nasip ederse mart ayında ilk denememizi yapıcaz Mevlam cümlemize hayır evlatlar nasip etsin eşimdeki sperm azlığından dolayı tüp bebek olacak ilk denememde tutmama şansı varmı

canım öncelikle geçmiş olsun ve umarım hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz
tüp bebekte 2 protokol uygulanıyo biri uzun diğeri kısa protokol kısa pırotokolde adetin ikinci veya üçüncü günü başlanıyo yaklaşık 15 gün sürüyo yumurtalar toplanıp işlem yapılıp transferin yapılıyo ve transferden sonra 15 gün içindede sonuç alıyosun. umarım yardımcı olabilmişimdir Rabbim hepimizin yardımcısı olsun lütfen üzülme inşallah hepimiz anne olucaz:Saruboceq:

merhaba KK arkadaşlarım bende yeni tüp bebek/mikroenjeksiyon tedavisine başlayanlardanım . işlemler ile ilgili kısaca bilgi yazmak istiyorum eğer sizde benzer özellikler gösterdiyseniz benimle paylaşabilir misiniz? çok merak içerisindeyim :/
aralığın ortasında hem genel kontrol hemde detaylı bilgi almak üzere tanınmış uzman bir doktora göründüm yanımda daha önceden yaptırdığım rahim filmi ve eşimin semen analizini de götürdüm ki fikir alabiliriz diye doktorum baktıktan sonra eşimin spermlerinde sorun olduğunu ( sayısı çok az ve olanın da 50% hareketsiz,50% yavaş hareketli ) ve mikroenjeksiyonun uygun olabileceğinde hemfikir olduk . aynı gün burun spreyi suprecur verildi ve kullanımdan yaklaşık 10 gün sonrasında adet oldum ( planlanan tarihti , önce veya gecikmeli olmadı ) adetimin 3. günü yumurtlama kontrolü için ... gonal f iğne verildi toplamda 10 gün iğne kullandım ( 5 kutu x 300 doz ) . ancak malesef ortalama bir bayanda kullanılan bu doza karşılık yaklaşık 11-15 yumurta atmem gerekirken ben sadece 6 yumurta atabildim ( doktorum da yaşıma göre bu kadar az olduğu için şaşırdı) derken dün son iğnemi kullandım ve bugün tekrar ultrason kontrolüne girdim ve çatlama iğnesi verildi . bugece saat 10'da bu iğneyi cerk edeceğim ve perşembe günü yumurtalarım toplanacak ve geri transfer cumartesi veya salı günü yapılacak. umarım tutar ...
sevgili arkadaşlar ilk defa böyle bir tedaviye başladım ve kafam oldukça karışık özellikle az yumurtlama= az şans kısmına . sizlerde de böyle birşey yaşandıysa bana en azından beni biraz telkin edecek paylaşımlarınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar;
ben de 1.tüp bebek için tedaviye dün başladım.
geçen aya aşılama yaptırdım ama olmadı pko var ben de ve baya bi dirençli çıktı.
doktorum aşılamanın zamna ve para kaybı olabileceğini söylediği için tüp bebeğe başladık.
eşimde bir problem yok.sorun sadece ben de
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
beni de listeye eklerseniz sevinirim:)

kzılarrrr aramızaa hoşgeldiniizzzz....
humusss çok yumurtadann çokk kalitelerii önemliiii..inşşş embryolarınnn kalitelii olurrr...kaç tane yumurta toplıycakmışşş dr.un söledimi sanaaa???

benim eşimdede varikosell varrr ve bizee dr.kesinlikle ameliyat olma olsandaa kesinlikle kendiliğinden çocuğun olmaz denildiii ve bizdee direkk tüpe geçtikk....bizeee ameliyatt olma diyeee 3 ayrı hastanee sölediii....hatta tüp denediğimizz yerdeede dr.a sordukkk kesinliklee doğrusunu yapmşsınız dedi....hakkında hayırlısı olsunn.....

Hilalcim hepsini toplayacaklarmis ancak embriolarin kalitesine gore yerlestirileceklermis yani dr. Gormeden embriolari birsey soylemem dogru olmaz dedi... Senin yapildi ? Umarim sonucun pozitif olur

çok güzel olmuş tatlım benimde görebildiklerim bu kadardı.herhalde diğer arkadaşlarda kendilerini bildirirler canım.inşallahhhh tüm liste hamile haberleriyle dolup taşar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
insallah canimm bol bol dua edelim birbirimize

canim insallah yumurtalarin buyur istenilen boyutta kaliteli yumoslar olur ve dollenir hersey yolunda gider guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…