merhaba KK arkadaşlarım bende yeni tüp bebek/mikroenjeksiyon tedavisine başlayanlardanım . işlemler ile ilgili kısaca bilgi yazmak istiyorum eğer sizde benzer özellikler gösterdiyseniz benimle paylaşabilir misiniz? çok merak içerisindeyim :/
aralığın ortasında hem genel kontrol hemde detaylı bilgi almak üzere tanınmış uzman bir doktora göründüm yanımda daha önceden yaptırdığım rahim filmi ve eşimin semen analizini de götürdüm ki fikir alabiliriz diye doktorum baktıktan sonra eşimin spermlerinde sorun olduğunu ( sayısı çok az ve olanın da 50% hareketsiz,50% yavaş hareketli ) ve mikroenjeksiyonun uygun olabileceğinde hemfikir olduk . aynı gün burun spreyi suprecur verildi ve kullanımdan yaklaşık 10 gün sonrasında adet oldum ( planlanan tarihti , önce veya gecikmeli olmadı ) adetimin 3. günü yumurtlama kontrolü için ... gonal f iğne verildi toplamda 10 gün iğne kullandım ( 5 kutu x 300 doz ) . ancak malesef ortalama bir bayanda kullanılan bu doza karşılık yaklaşık 11-15 yumurta atmem gerekirken ben sadece 6 yumurta atabildim ( doktorum da yaşıma göre bu kadar az olduğu için şaşırdı) derken dün son iğnemi kullandım ve bugün tekrar ultrason kontrolüne girdim ve çatlama iğnesi verildi . bugece saat 10'da bu iğneyi cerk edeceğim ve perşembe günü yumurtalarım toplanacak ve geri transfer cumartesi veya salı günü yapılacak. umarım tutar ...
sevgili arkadaşlar ilk defa böyle bir tedaviye başladım ve kafam oldukça karışık özellikle az yumurtlama= az şans kısmına . sizlerde de böyle birşey yaşandıysa bana en azından beni biraz telkin edecek paylaşımlarınıza ihtiyacım var
benim eşimdede varikosell varrr ve bizee dr.kesinlikle ameliyat olma olsandaa kesinlikle kendiliğinden çocuğun olmaz denildiii ve bizdee direkk tüpe geçtikk....bizeee ameliyatt olma diyeee 3 ayrı hastanee sölediii....hatta tüp denediğimizz yerdeede dr.a sordukkk kesinliklee doğrusunu yapmşsınız dedi....hakkında hayırlısı olsunn.....
ve lismize yeni katilan arkadaslar aramiza hos geldiniz tedavileri baslayanlar RABBIM yuzunuzu 1 deryam76
2 hilall85................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
3 azra2
4 witch26................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483................. :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
17 filiz33
18 meryem42
19 ceynur
20 kaymaklim
21 tuba_cüneyt
22 aaysea
23 sel76
24 handan77
25 arkamahalle
26 yesilaras
27 nevin_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
28 espoir_fr
29 NURRSEN
30 35deniz_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
31 h_l_c
32 miss_capraz
33 ftsedp
34 elvanzeynep
35 yasmin_07
36 gundogmadan
37 musenur ........ :CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
38 tok
39 yaprak1...........:CüvCüv: O BIR HAMISSSSSSS:CüvCüv:
40 hulya_1985
41 nuranC
42 kuskonmaz
42 plum12
43 böcüküm
44 kardelen086
45 arzum86
46 sudenaz
47 alinyazimkaderimsin
48 nurten74
49 haziran15
50 bademir
51 elvanzeynep
52 yasemin1983
53 gullucan
54 haymatlas_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
55 eylul08
56 yasminm
57 zuhale
58 ~silam~
59 ulfetsaccioglu
60 sudesena
61 aysenur0134
62 merseray_................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
63 guk86
64 ezine77
65 cin135
66 gulguzeli1769
67 tu_runcu
68 hayat70
69 dilserserin
70 senay1973
71 hasnada
72 maybenow
73 aybuka
74 suens
75 htcyldz
76 gülgüzeli1769
77 berfin81
78 tubayok
79 hannemehtap
80 bebekhasreti................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
81 ilyada79
82 esri
83 sakura79
84 melcan81
85 humus................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
86 kaerin................TEDAVISI BASLADI GUN SAYIYOR
ve lismize yeni katilan arkadaslar aramiza hos geldiniz tedavileri baslayanlar RABBIM yuzunuzu guldursun guzel haberlerinizi bekliyorum bol hamisli bir yil olur INSALLAH
merhaba KK arkadaşlarım bende yeni tüp bebek/mikroenjeksiyon tedavisine başlayanlardanım . işlemler ile ilgili kısaca bilgi yazmak istiyorum eğer sizde benzer özellikler gösterdiyseniz benimle paylaşabilir misiniz? çok merak içerisindeyim :/
aralığın ortasında hem genel kontrol hemde detaylı bilgi almak üzere tanınmış uzman bir doktora göründüm yanımda daha önceden yaptırdığım rahim filmi ve eşimin semen analizini de götürdüm ki fikir alabiliriz diye doktorum baktıktan sonra eşimin spermlerinde sorun olduğunu ( sayısı çok az ve olanın da 50% hareketsiz,50% yavaş hareketli ) ve mikroenjeksiyonun uygun olabileceğinde hemfikir olduk . aynı gün burun spreyi suprecur verildi ve kullanımdan yaklaşık 10 gün sonrasında adet oldum ( planlanan tarihti , önce veya gecikmeli olmadı ) adetimin 3. günü yumurtlama kontrolü için ... gonal f iğne verildi toplamda 10 gün iğne kullandım ( 5 kutu x 300 doz ) . ancak malesef ortalama bir bayanda kullanılan bu doza karşılık yaklaşık 11-15 yumurta atmem gerekirken ben sadece 6 yumurta atabildim ( doktorum da yaşıma göre bu kadar az olduğu için şaşırdı) derken dün son iğnemi kullandım ve bugün tekrar ultrason kontrolüne girdim ve çatlama iğnesi verildi . bugece saat 10'da bu iğneyi cerk edeceğim ve perşembe günü yumurtalarım toplanacak ve geri transfer cumartesi veya salı günü yapılacak. umarım tutar ...
sevgili arkadaşlar ilk defa böyle bir tedaviye başladım ve kafam oldukça karışık özellikle az yumurtlama= az şans kısmına . sizlerde de böyle birşey yaşandıysa bana en azından beni biraz telkin edecek paylaşımlarınıza ihtiyacım var
sayı önemli değil az yumurta kaliteli embriyo önemli canım.
hilalim bende çarşambaya yapacam daha çok varrrrrr 13nde
rıcaederım canım guzel haberlerını beklıyorumderyam76 beni de hemen farkedip listeye eklediğin için çoookk teşekkür ederim.umarım listenin tamamı hamişe döner:)
arkadaşlar yarın kontrole gidicem bakalım 4.günde kaç yumurta var rahim kalınlığı vs nedir durum göreceğim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım hazırana kadar ınsallah kendılıgınden hamıle kalırsınmerhaba deryam 76,
biz de haziran ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdik.erkek infertilitesi yüzünden bebek sahibi olamıyoruz.sizden ricam bu listedeki arkdaşlar hangi merkede tedavi olduklarının yazarsa bizler için fikir vermiş olur.ben de merkez araştıranlardanım.teşekkür ederim.
yazarım tabıkıde canımmmm enkısa zamanda hamısss bıle yazarız ınsallahhhhhhhderyam76 bende başladım tedaviye benim yanıma da tedaviye başladı diye yazarsan sevinirim canım bugün lucrinin 4.günü canım hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?