canım hayırlısı olur insallah annecıklerıne sıkı sıkı tutunsunlar da yuzumuz gulsun
selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar
günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşınhihoyyyt
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum
günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşınhihoyyyt
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum
Hamileyiiiimmmm :CüvCüv: diye sevinç çığlıkları atmak ve yazmak nasip olsun cnm.
arkadaşlar tranferin bugün 15.günü beta hcg değerim 819.9 çıktı sizce nasıl bir değer yanıtlarsanız sevinirim.birde yeşillik yemek tehlikeli mi sizce
arkadaşlar tranferin bugün 15.günü beta hcg değerim 819.9 çıktı sizce nasıl bir değer yanıtlarsanız sevinirim.birde yeşillik yemek tehlikeli mi sizce
meltemcim değerin çok iyi, büyük ihtimalle çoğul gebelik ikizlerin olabilir şimdiden hayırlı olsın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, 15.günden önce baktırmamışmıydın? iyi sabretmişsin 15.güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?