2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Allah hepimizin gönlüne göre versin merseraycığım. İnşallah nur topu gibi bebeklerin sana sımsıkı sarılır. Dualarım seninle...

herkese hayırlı cumalar. transfer olacaklara ve test için gün bekleyenlere iyi şanslar diliyorum. bütün dualarımız sizinle. bugün bol bol dua edelim. allah hepimizinde gönlüne göre versin. bugün benimde 8. günüm. salı günü test günüm az kaldı. yarın 9. günüm acaba gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum. 9 uncu günde belli olan bir çok arkadaşımız var. yoksa biraz daha beklesemmi

günaydınlaaaaaaaaaaarrrr kızlar uyanın mutluluğumu paylaşınhihoyyyt
dün 7 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi işlem görmüştü, az önce aradılar 5 i de döllenmiş teyzeleri şimdi benim 5 tane yavrummu var Allahım çok şükür yumurtam az diye üzülüyodum, 2 embriyo koydurmayı düşünüyoruz Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah
kızlar şimdi nasıl heyecanlıyım bilseniz dört gözle pazar gününü bekliyorum yavrularıma kavuşmak istiyorum

canımmmm inşallah herşey yolunda gider ve hamileyimmmmmm diyede yazarsın sanki bunu hiç yaşamamış gibi heyecanlandım bu arada transfer sırasında monitöre iyi bak bebeklerinin boncuk gibi zıplayıp tutunmaya çalıştını göreceksin ve bu çok müthiş bişey senin onlarla buluşma anın herşey gönlünce olsun tatlım.:Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
2010 yılında biz de tüp bebek düşünüyoruz
2006 yılında başarılı bir tüp bebek denemesinden sonra ikizlerime kavuştum.

şimdi 3. bebek istiyoruz
inşallah ilki kadar güzel ve başarılı bir denemeden sonra bebeğimize kavuşuruz

benim de ilk denemem yeni hüsranla sonuçlandı 2.denememi düşünüyorum ama tam ne zaman bilmiyorum.çok ümitsizim...rabbim isteyen herkese inş hayırlısından sağlıklısından nasip eder...

Hamileyiiiimmmm :CüvCüv: diye sevinç çığlıkları atmak ve yazmak nasip olsun cnm.

merhaba kızlar bizimde şubat ayında adetimle birlikte başlıyoruz bende bi sorun yok hatta ilaçları bile düşük dozda kullanıcam fakat eşimden spermleri ameliyatla alıcaklar inşallah bir sorunla karşılaşmayız. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa bana biraz bilgi verirse sevinirim.

arkadaşlar tranferin bugün 15.günü beta hcg değerim 819.9 çıktı sizce nasıl bir değer yanıtlarsanız sevinirim.birde yeşillik yemek tehlikeli mi sizce

arkadaşlar tranferin bugün 15.günü beta hcg değerim 819.9 çıktı sizce nasıl bir değer yanıtlarsanız sevinirim.birde yeşillik yemek tehlikeli mi sizce

meltemcim değerin çok güzel allah kucağınada almayı nasip etsin umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin yeşillik meselesine gelince çokkkkkk iyi yıkanması gerek yeşilliklerin ben zararlı oldunu duymadım sadece çokk iyi temizlenmesi gerek

canım hayırlı olsun.çoğul gebelik olabilir.rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş

meltemcim değerin çok iyi, büyük ihtimalle çoğul gebelik ikizlerin olabilir şimdiden hayırlı olsın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, 15.günden önce baktırmamışmıydın? iyi sabretmişsin 15.güne kadar

değerin çok güzel canım ben 12.gün yaptım dayanamadım sen ii beklemişsin 15.günü ölürdüm ben heralde o güne kadar :)))
maydanoz nane fıstık tavuktan uzak dur canım...

canım nezman transfer son gelişmeler ne yazabilrimisin merak ettim

musenur hanım nasıl gidiyor seni merak ediyordum bebişle aranız nasıl kaç haftalık olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…