arkadaşlar tranferin bugün 15.günü beta hcg değerim 819.9 çıktı sizce nasıl bir değer yanıtlarsanız sevinirim.birde yeşillik yemek tehlikeli mi sizce
arkadaşlar tranferin bugün 15.günü beta hcg değerim 819.9 çıktı sizce nasıl bir değer yanıtlarsanız sevinirim.birde yeşillik yemek tehlikeli mi sizce
slmi arkadaşlar ben de tüp bebek merkezleri araştıranlardanım daha önce yaptıran memnun olan arkadaşlar, hamiş olan arkadaşlar, sebepsiz infertilete de hangi merkez daha başarılı bilenler yardımcı olursanız çok sevinirim bütün sayfaları okuyamadım
tavuktaki bir maddede düşüğe neden oluyormuş hiç tüketmeyin kızlar
merhaba kizlar opuyorumnanaktan nasilsiniz umarim bir sorun yoktur
ben hala bekleme asamasindayim adetimle beraber baslicam nasip olursa insallah
humuscum transferin hayirli olsun allahim hayirli habere almani nasip etsin insallahhhhhhh
hepinizi cok optum kendinize iyi bakinnnn a.s.opuyorumnanaktan
askolsun kızlar bana cevap veren yokmuuuu?????
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar transfrein 16. günü normal gebeliğin kaçıncı haftasına denk geliyor
nevin canımm tavuk olayını kim söledii sana dr.mu???
merhaba kızlar bugün hiç giremedim haber veremedim size, 5 yumurtam döllenmişti biliyosunuz, bugüne 1 tane yavrum veda etmiş bana, diğer 4 taneden 2 sinin gelişimi iyiymiş diğer 2 si biraz yavaş gelişiyormuş, duruma üzüldüm desem yalan olur zaten 2 yumurta koydurmak istiyoruz, sabah 9da transferim kızlar ne olur dualarınızı bekliyorum ne olur bu kardeşinizi de dualarınızda anın, ben sizin dualarınıza çok güveniyorum
merhaba canım bende sebepsiz inferiliteyim ve bende araştırma içindeyim şubatta tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum 4 aşılama 1 düşüğüm oldu senin hikayen nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?