2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evet çok kalabalık bir grup inşlalah herkes iyi sonuç alır benim transferim dün yapıldı tahlil tarihim 29 ocak allah yardımcımız olsun...

ınşallah olumlu sonuçlar alırsınız arkadaslar.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

arkadaşlar yarında benim yumurtalıklarım toplanıcak duacı olun bana benide listeye ekleyin:)

güzel haberlerinide yazarsın inş.heyecan başlıyor yarın :))

evet çok kalabalık bir grup inşlalah herkes iyi sonuç alır benim transferim dün yapıldı tahlil tarihim 29 ocak allah yardımcımız olsun...

inş. tutunurlar sana hayırlısıyla canım kaç tane transfer edildi:)

canım bende pko var 2 aşılama oldu hastanede hep düşük çıktı eşimin sperm sayısı ama değişik yerlerde yaptırdık yüksek çıktı en son rapor için örnek verdi o zman bile perhizsiz 17 milyon çıktı bende yumurta oluşmuyo ilk aşılamam da pregnyl di galiba ondan 25 tane yedim zar zor 2 tane oldu çatlatma iğnesini oldum sonra eşim gitti hastaneye aşılamaya bi saat kala telefon geldi eşinizin sperm sayısı 1 milyon çıktı yıkanmış hali olumsuz olacak gibi isterseniz işlemi iptal edelim dediler ben o vakte kadar o kadar iğne yemişim eşim başladı bu sefer ben çok stres yaptım benm yüzümden oldu keşke şöööle olsaydı bööle olsaydı die bende olsun aşılama dedim şansımızı deneyelim ve tabi negatif..
şimdi doktorum bu yumurta işlemlerini bildiği için uazun protokol olsun dedi ama yasminle yarı yolda kaldım doktor da kısaya geçti
bidaha adet olmayı beklicem artıkkk:çok üzgünüm:

arkadaşlar transferin 17. günü normal gebeliğin kaçıncı haftasına denk gelir

önce daha önceden tebrik etmediysem hamileliğini tebrik ederim canım.transfer normal yumurtlama gününe hemen hemen denk günlerde yapılıyor.eğer blastosist transferi olmadıysan netteki herhangi bir gebelik hesaplayıcısından bakarak ne kadarlık hamile olduğunu öğrenebilirsin.son adet tarihini girmen ve hesaplaman yeterli bunun için.

slm ben dün yani transferimin 9. günü idrar testi yapmıştım. negatif çıkmıştı. uzun süre bakmama rağmen sonuç değişmemişti. bugün sabah tekrar yaptım testi. başlangıçta negatif çıktı. ancak yarım saat sonra baktımtıığmda hafif çizgi çıkmıştı. bu test geçerlimidir. benim normalde test günüm salı. ümitlendim birden

inşallah hamilesindir tatlım ama biliyorsun ilk 10 dk. dan sonra beliren çizgiler dikkate alınmıyor.tabiki bu bu kadar erken bakılan testler için bir kural olmamalı sonuçta idrar testleri adet günü geçtikten sonra gerçek sonucu vermeye göre düzenlenmiş testlerdir. yarın dahada erken çıkarsa neden olmasın hamilesindir belkide....inşallahhhhhhh.....

canım normalde lansor un dediğin gibi 10 dakikadan sonra yanıltıcı oluyor geçerliliğini yitiriyor ama şimdiye kadar sennki gibi 2-3 kişi gördüm hepsi sonunda pozitif sonuç aldı umarım senn de öyledir istersen salıyı bekle yada kan yaptır yarın en garantisi o dualarım sennle...

tekrardan merhaba..
Transferi olan arkadaşların hayırlı haberler almasını dilerim.
Bizim de eşimin spermlerinde problem var
Düşük doz kullanmıştım.
9 yumurta toplandı
1 tanesi olgunlaşmamıştı
2 tanesi boş çıktı
geri kalana mikroenjeksiyon yapıldı
Nedendir bilmiyorum o zaman doktorum 5 tane transfer etti
biz de tamam dedik
başımıza ne gelecek bilmiyorduk
dördüzlere hamile kaldım.

Ben 9. gün idrarda test yapmıştım ve 2 dk. içerisinde çıkmıştı
5 dk. sonrası doğru sonuç vermez diyorlar.
Ama Aillhan yarın sabah idrarıyla tekrar dene varsa kesin çıkar.
Pozitif sonuç hatası çok düşük çünkü.

Bir de tüp bebek de yine SAT'a göre hesaplanıyor diye hatırlıyorum.
yani transfer değil de SAT'a göre bakmak lazım.
benim 15. gün 1069,5 çıkmıştı çoğuldu
katlanması önemli
Herşey usg.de belli oluyor çünkü.

Wintersun bizim de olumsuz bir aşılama deneyimimiz oldu.
ırenbe 'de.
yıkandıktan sonra 2 milyon çıktı
yapalım dediler ,düşük değil mi dedim
olsun 1 tane yeterli dediler ama yetmedi.
Zamanı değilmiş dedik tam 9 sene sonra ikizlerimize kavuştuk.
Ama erkek infertilitesinde aşılama çok iyi sonuç vermiyor

Son düzenleme:
prety dördüzlere hamile kalmıştım yazmışsın 2 ye mi düşürdüler canımm
öyle doğrusu da 1 tane yetiyor ama şans faktörü ite o bi tane yolunu bulamadı bizde:)

evet dördüzlere hamile kaldım.
bol kanamalı bir 11 hafta sonunda 2 sine veda ettik
1 hafta da öyle yatak istirahati
23. haftada rahim boyu kısaldı derken 36. haftada doğum yaptım.

sonucu aldık
hadi katlandı mı
kese görünecek mi
kalpleri atacak mı

Yani hiç bitmiyor endişeler
şükür ikizlerime kavuştum.
İnşallah tek gebelik ve rahat bir hamilelik geçirmek nasip olur bu sefer
tabii hamilelik oluşursaboshayallersmile

inşallah oluşur canım veda etmek zor olmuştur heralde benm doktorum da 3 tane koyalım diyor ama hepsi tutar da sağlıkla gelişirse ne hissederim ne yaparım bilemiyorumm

BEBİŞLERİ OLAN ARKADAŞLARA HAYIRLISI OLSUN.

ALLAH OLMAYAN BİZLERE DE NASİP ETSİN,

5 TÜP BEBEK DENEMESİNİ SONUNCUSU İRENBEDE OLMAK ÜZERE BAŞARISIZLIKLA GERİDE BIRAKTIMÇok üzgünüm çoook

ARTIK HALİMDE KALMADI AMA İZMİR DE YENİ BİR MERKEZE Mİ GİTSEM ACABA DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALAMIYORUM

TAVSİYESİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA MEMNUN OLURUM

biraz uzun olacak ama yazmaya başlıyorum kızlarr....
dayımların cocuğu olmuyordu bi dönem arabistanda yaşıyolardı orda bile daha türkiye de aşılama yaygın değilken aşılama tüp bebek herşeyi denediler sonra antalyaya geri döndüklerinde de bir kez denediler en son umutlanıpta gittikleri doktor da sizin çocuğunuz olmaz bayan zaten 40 yaşındasınız dediği için vazgeçtiler artık evlatlık almayı düşünmeye başlamışlardı öyle böyle 4 sene daha geçirdiler yengemin kardeşi evlendi bayan kendisinde sorun olduğunu biliyomuş galiba direk tüp bebek merkezine gidiyor merkezin adı brüksel doktor yücel karaman..
orada hamile kaldıktan sonra yengemden bahsediyor doktora o da gelsin bi göreyim diyor yengem bıktığı için gitmek istemedi uzun bi süre sonra yeğeninin ultrasonda görmek istediği için beraber doktora gidiyolar yengemin kardeşi işte size bahsettiğim ablam diyo yücel de gel seni muayenen edelim hiçbi ücret istemiyorum diyor bakıyor şunları şunları yapalım üp bebek deneyelim die kafasına giriyo işlemler oldu ve yengem ikiz bebeklerimize kavuştu 21 yıl sonra geldi bebişler..
daha dewam ediyorum yengemlerin apartmanında da doktor bi çift oturuyor onlarda bir çok negatiften sonra bırakıyolar artık ama kadının kayınvalidesi yengemi duyunca cekio bunları son bi kez yücelle deneyin yoksa hakkımı helal etmem olmazsa da ağzımı açmam bi daha dio onlarda denediler onların da var şimdi bebişleri ilk denemede oldu:))
aynen böyle bi topikte yazmıştım etkilenen i arkadaşımla görüştük kkdan o da gitti çok şükür o da hamile ..
işte böyle kızlar ilk denememi diyarbakırda yapıcam oraya o kadar güveniyorum ki galiba hep elimin altında olsun istiyorum diyarbakır da olmassa giderim brüksele diyorum işallah gerek kalmaz....hepimiz içinnnn...

Ben olmasaydı İstanbul'a gidecektim.
O zamanlar İzmir de ,çok merkez yoktu.
2-3 tane vardı belli başlı.
Şimdi ne kadar oldu bilmiyorum.
İsrael Aruhu çok öneriyorlar
Giden herkes hamileymiş

Ben bu konularda biraz kaderciyim galiba.
Zamanı gelmediyse olmaz diye düşünüyorum.
Tam 9 sene sonra geldi yavrularım

Yanlışlıkla negatif sonuç aldım.
sonucumu karıştırdılar Şifa hastanesinde

Ve o gün karar verdik İstanbul'a gideceğiz
Sonraki gün hamile olduğum ortaya çıktı
Eğer negatif olsaydı sanırım şansımı ist. denerdim.
4 sene geçti
Ama aynı merkezde eğer 3 kere negatif sonuç alındıysa ,başka doktora gidilmesini öneriyorlar.

Wintersun aslında 5 tane içerisinde tutabilecek gibi olan 3 taneydi
Ama dört tane tuttu
Yani bölünmesi yavaş ,2. kalite denen 2 tane embriyo tuttu
Olacağı varsa sanırım herşekilde oluyor
Çünkü 1. kalite embriyolarla olmayan birçok kişiyi biliyorum.
Tabii yaşım da ilerledi artık
Merkezi iyi seçmeliyim.
Sanırım eski doktoruma gideceğim.

merhaba arkadaşlar beni de listeye eklerseniz sevinirim.lucrine başlayalı 1hafta oldu.daha önce kısa protokolle başladım ama ohss olduğum için tedavim yarım kaldı.şimdi uzun protokol uygulanıyor.1 kez de başarısız aşılamam var.umarım hepimiz:)burada güzel haberlerin içinde oluruz..

selam kızlar benim dün sabah transferim yapıldı, 2 embriyo konulmasını istedim ben ama dr bana 3 tane koyulmasının gerektiğini, zaten embriyo gelişimlerinin iyi olmadığını ve tutma ihtimalinin %45 olduğunu söyledi ve 3 embriyo koydu, ben şimdi 3 ü de tutar diye çok korkuyorum çünkü 3üz gebelik çok riskli ve sorunlu olyor biliyorum sonradan birini aldırmam da mümkün değil buna çok karşıyım, arkadaş dualarınızda benide hatırlayın ne olur ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…