MRB arkadaslar ben bır sey soracagım ben memurum yanı emeklı sandıgı saglık guvencem sımdı tup bebek yaptırmam gerekıyormus acaba bana malıyetı ne kadar olur
merhabalar.. bende aralık ayında mikroenjeksiyon deneyeceğim. iki kere aşılama oldu fakat başarılı olmadı. 2010 a hamile olarak girerim belki ama negatif olursa nasıl toparlanıcam onu bilemiyorum.. yazılanları hep okumaya çalışıyorum. herkesin birbirine destek vermesi gerçekten çok güzel. aranıza katıldığım içim mutluyum. Herkesin gönlünden geçenlerin en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle..
canimcim insallah 2010 yilina hamis girersin ama negatif dusunme pozitif dusun ne olur hayirli haberlerini beklicemmerhabalar.. bende aralık ayında mikroenjeksiyon deneyeceğim. iki kere aşılama oldu fakat başarılı olmadı. 2010 a hamile olarak girerim belki ama negatif olursa nasıl toparlanıcam onu bilemiyorum.. yazılanları hep okumaya çalışıyorum. herkesin birbirine destek vermesi gerçekten çok güzel. aranıza katıldığım içim mutluyum. Herkesin gönlünden geçenlerin en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle..
canim genel anestezi sart degil bana ilk denememde genel yaptilar turkiyede fakat burda ikinci denememde lokal yaptilar cok korkmustum ama korkulcak bisey yokmus zaten cabucak bitiyo bisey anlamiyonGünaydınlar nasıl keyifler..Canlarım..Yumurta toplarken Genel anestezi şartmı??
selam arkadaşlar ben de listeye girmek istiyorum. 2010 yılında 4. denemeye başlayacağım inş. bu sefer rabbim yüzümü güldürür bu sene zor günler geçirdim inş. 2010 daha iyi bir yıl olur hepimiz için
insallahhh canimm ekliyorumm senideselam arkadaşlar ben de listeye girmek istiyorum. 2010 yılında 4. denemeye başlayacağım inş. bu sefer rabbim yüzümü güldürür bu sene zor günler geçirdim inş. 2010 daha iyi bir yıl olur hepimiz için
Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktanMikroenjeksiyon nasıl denilir biraz anlatırmısın??
canimcim insallah 2010 yilina hamis girersin ama negatif dusunme pozitif dusun ne olur hayirli haberlerini beklicem
canim ben ilk defa duydum merak ettim simdiımsi tekniğ nedir kızlar yaptıran daha önce varmı aramızda ??
canim bende anlamadimmmmCADIARZUEvet yaaa kimse uğramıyor buraya galiba vaz mı geçtiler yoksa!!!!!!!! :lepi:
aaa kimse ugramamisss canlar nerdesinizzz
Evet yaaa kimse uğramıyor buraya galiba vaz mı geçtiler yoksa!!!!!!!! :lepi:
17 Filiz33]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
ve LISTEMIZ
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
1 deryam76
2 hilall85
3 azra2
4 witch26
5 pgt06
6 lansor17
7 sevgidolu
8 aycanisa
9 keykey
10 mergul
11 bebis_asuman
12 nazli26
13 ozlem483
14 moon_sunn
15 LaTarte
16 xBettyx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?