2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

maalesef git gide çoğalıyoruzzyerimseniben
keşke doğal yolla olsa

merseray bence kendi kendini üzüyorsun
Bunları düşünmek yerine ,öncelikle bebeklerinin sağlıkla sana tutunmasına konsantre olmalısın
Çünkü daha hiç birşey belli değil.
Sakin ,huzurlu ve mutlu geçirmek çok önemli bu dönemi.

kızlar bende vardım lıstenızde ama pek gıremıyorum suan kafam cok karısık ben ılk denememı umutta ulun beyde denedım ama tutmadı nasıp degılmıs ama ben o merkeze ve ulun beye cok guvenıyorum fakat maddı ımkanlar yuzunden 2,yı baska merkezde yapmayı dusunuyorum sızden bılgı almak ıstıyorum yedı tepe unıversıtesı raporu kendı cıkarıyormus ama raporu cıkardıgında orda tup yapmsk gerekıyorumus benım sorum yedıtepede hıc tup bebek tedavı goren varmı nasıl bır yer ıyımı doktorların ılgı allası bılgısı nasıl kızlar bılgı verırmısnız.sımdı bırde yenı bır kanun cıktı rapor aldıgında ozel hastaneler katkı payı alıyormus bılgısı olan varmı hoscaklaın bılgılerınızı beklıyorum kızlar

merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi sonuç bekleyenlerede sabır diyorum.benim transferim oldu.çarşamba günü test günüm dört gözle bekliyorum .2 gündür karnımda bi şişlik var benim gibi olan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

evet en zoru bu aşama beklemek çok zor..
sabah kahvaltını yap git erken alırsın öğlene öğlene gitsen akşama kalır anca en iisi sabah canım..

Evet cnm benimde ilk 3 gün şişlik oldu karnımda ilaçlardan olabilir diye düşünmüştüm 4 .gün şişlik felan kalmadı ama bu bile beni endişelendirdi neden şişlik gitti diye. bilemiyorum sebebini ama bendede oldu yani benim bugün 8.günüm beklemek çok zor

Şişlik belirtilerin içinde var cnm ama bu kullandığımız ilaçlardan bize yapılan işlemlerden de kaynaklanabiliyor. Pozitif sonuç almak nasip olsun cnm.

cnm az kalmış Allah hayırlı pozitif sonuç almayı nasip etsin

slm ben bugün testim olmadığı için yapamadım. ama sabah bir damla leke şeklinde kan gelince biraz endişelendim .mecburen yarın kan sonucunu bekleyeceğiz.

slm güzel haber alan arkadaşları tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin. bende yarin başlayacagım tüp bebege 2denemem negatifle sonuçlandı bu 3cüsü inşallah bu sefer herşey yolundadır stres yaratmıyorum kendime saldım çayıra mevlam kayıra napıyım stüp bebektede 12gün yattım ama bu sefer 3gün yatacagım yatmak stres yapıyor doktor önermiyor yatmayı yatınca sonuç alamıyoruz diyor sadece 3gün sonrası normal hayat dua edelim arkadaşlar hamilelerin duası çok geçermiş lütfen başlayın dua etmeye

canım merhaba bende 3.deneyecem bende gurgan klınıgı dusunuyorum ne zaman baslayacaksın sen

canım merhaba ayın 14 de gittim muayene oldum eşim bugün semen verdi kırılmalara bakacaklarmış bir kaç kan testi istediler onların sonucunuda yarın öğleden sonra alacağım inşallah çarşamba günü bütün sonuçlarla gideceğim. Allah hepimiz için hayırlısını verir.

Sen nezaman başlayacaksın canım

Allah hayırlısını versin, İnşallah hayırlısı ile hamiş kalırsın. Valla bana son denemede 4 embriyo transfer ettiler ama hiçbiri maalesef tutmadı. bir embriyo transfer bile etseler aldığımız ilaçlardan dolayı bir tek embriyo ikiz hatta üçüz olabilir. Sen içini rahat tut tatlım meraklanma Cenabı Hak hepimiz için hayırlsını versin fazla vesevese yok kendini rahat bırak stres yok aklına fazla birşey getirme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…