inş güzel sonuç alırsın canım şişlik duymadım hiç
çarşamba günü yaz olurmu sonucnu
merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi sonuç bekleyenlerede sabır diyorum.benim transferim oldu.çarşamba günü test günüm dört gözle bekliyorum .2 gündür karnımda bi şişlik var benim gibi olan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi sonuç bekleyenlerede sabır diyorum.benim transferim oldu.çarşamba günü test günüm dört gözle bekliyorum .2 gündür karnımda bi şişlik var benim gibi olan varmı yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Evet cnm benimde ilk 3 gün şişlik oldu karnımda ilaçlardan olabilir diye düşünmüştüm 4 .gün şişlik felan kalmadı ama bu bile beni endişelendirdi neden şişlik gitti diye. bilemiyorum sebebini ama bendede oldu yani benim bugün 8.günüm beklemek çok zor
canım merhaba bende 3.deneyecem bende gurgan klınıgı dusunuyorum ne zaman baslayacaksın sen
selam kızlar benim dün sabah transferim yapıldı, 2 embriyo konulmasını istedim ben ama dr bana 3 tane koyulmasının gerektiğini, zaten embriyo gelişimlerinin iyi olmadığını ve tutma ihtimalinin %45 olduğunu söyledi ve 3 embriyo koydu, ben şimdi 3 ü de tutar diye çok korkuyorum çünkü 3üz gebelik çok riskli ve sorunlu olyor biliyorum sonradan birini aldırmam da mümkün değil buna çok karşıyım, arkadaş dualarınızda benide hatırlayın ne olur ben korkuyorum
merhaba kızlar nevın cıgım coooooook sevındım ben ılk konturole gıttın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?