cnm az kalmış Allah hayırlı pozitif sonuç almayı nasip etsin
işallah hayırlı haberlerinlerle gelirsin dualarım seninle tüm bekleyenlerleslm ben bugün testim olmadığı için yapamadım. ama sabah bir damla leke şeklinde kan gelince biraz endişelendim .mecburen yarın kan sonucunu bekleyeceğiz.
slm arkadaşlar bende yarın sonuç alcam bi türlü zaman geçmiyor..[/QUşu anki durumunu tahmin edebiliyorum benim test günümde cuma vakit geçmiyor hiç.işallah her şey yolunda gider güzel haberlerle gelirsin allah yardımcın olsun cnm
Evet cnm benimde ilk 3 gün şişlik oldu karnımda ilaçlardan olabilir diye düşünmüştüm 4 .gün şişlik felan kalmadı ama bu bile beni endişelendirdi neden şişlik gitti diye. bilemiyorum sebebini ama bendede oldu yani benim bugün 8.günüm beklemek çok zor
Şişlik belirtilerin içinde var cnm ama bu kullandığımız ilaçlardan bize yapılan işlemlerden de kaynaklanabiliyor. Pozitif sonuç almak nasip olsun cnm.
Ben olmasaydı İstanbul'a gidecektim.
O zamanlar İzmir de ,çok merkez yoktu.
2-3 tane vardı belli başlı.
Şimdi ne kadar oldu bilmiyorum.
İsrael Aruhu çok öneriyorlar
Giden herkes hamileymiş
Ben bu konularda biraz kaderciyim galiba.
Zamanı gelmediyse olmaz diye düşünüyorum.
Tam 9 sene sonra geldi yavrularım
Yanlışlıkla negatif sonuç aldım.
sonucumu karıştırdılar Şifa hastanesinde
Ve o gün karar verdik İstanbul'a gideceğiz
Sonraki gün hamile olduğum ortaya çıktı
Eğer negatif olsaydı sanırım şansımı ist. denerdim.
4 sene geçti
Ama aynı merkezde eğer 3 kere negatif sonuç alındıysa ,başka doktora gidilmesini öneriyorlar.
Wintersun aslında 5 tane içerisinde tutabilecek gibi olan 3 taneydi
Ama dört tane tuttu
Yani bölünmesi yavaş ,2. kalite denen 2 tane embriyo tuttu
Olacağı varsa sanırım herşekilde oluyor
Çünkü 1. kalite embriyolarla olmayan birçok kişiyi biliyorum.
Tabii yaşım da ilerledi artık
Merkezi iyi seçmeliyim.
Sanırım eski doktoruma gideceğim.
sağol canım daha gitmedim var daha 2 şubatta gidecem
senin nasıl gidiyor bebiş nasıl senin durumun nasıl öpüyorum sizi :)))
hayırlı olsun arkadaşım. anladığım kadarıyla merkez seçiminde zorlanıyorsun. israel aruh
yaptı tedavimi.kendisinden de ekibinden de çook memnun kaldım. cumartesi sonucumu alacağım inşallah.istersen gidip bir görüş derim sana.aklına takılan ne varsa sor.
arkadaşlar merhaba ben de dün doktora gittim puregonumun 5.günüydü doktor gelişmeler iyi dedi 150 vuruyorum aynı şekilde devam edicem perşembe kontrolüm var 8.gün oluyo yani acaba yumurtalar ne zaman toplanır merak ediyorum heralde perşembe belli olur kendinize iyi bakın by
kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
TEBRİKLERRRRRsırnaşık şeysırnaşık şey
değerin süper
çoğul olabilir
Lekelenmeler kırmızıya dönmedikçe önemli değil
benimde olmuştu meğer rahmimde tutunma kavgası varmış çoğul olduğu için.
Allah kucağına almaı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?