2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

benimde tam tersi cnm ilk günler de bişey yoktu son günlerde şişlik oldu.ama druma sordum ilaçların etkisindenmiş merak etcek bişey yokmuş yani.inş 4 gün sonra güzel haber alırsın ....

Beni de aranıza alır mısınız preseed ile hamile kalmaya çalışanlardan geldim buraya:)) ılk görüşmemi bugün yaptım tahlillerim yapıldı..Reglimin 2.günü iğnelere başlıyorum..

Arkadaslar bu kabiz meselesinin kotulugu nedir? Bugun transferimin 4. gunu ve ben kabiz olmamayi beceremedim, bilinen ve zarar verilmeyecegini dusundugum herseyi yaptim ama uzerinize afiyet hic iyi degil durumum. tuvalette oldugum her saniye kendimi suclu hissediyorum. Cok zarari olur mu acaba?

hayırlı olsun arkadaşım. anladığım kadarıyla merkez seçiminde zorlanıyorsun. israel aruh
yaptı tedavimi.kendisinden de ekibinden de çook memnun kaldım. cumartesi sonucumu alacağım inşallah.istersen gidip bir görüş derim sana.aklına takılan ne varsa sor.

sagol nevıncıgım ıyım sukur 26 sında cınsıyetını ogrenecegız cok heyecanlıyım bu arada bebıs haberı alan herkesın gozu aydın n kadar coksunuz artık bılıyosun ılk hamıssı benım bu topıgın hatta bana 13 no yu verdıklerınde esımın dogum gunu bana ugur getırı demıstım kızlar allah hepınıze nasıp etsın ıns kalbım hep sızınle senınde ıyı haberlerını beklıyorum canım allah kucagına almayı nasıp etsın ıns:Saruboceq:
sağol canım daha gitmedim var daha 2 şubatta gidecem
senin nasıl gidiyor bebiş nasıl senin durumun nasıl öpüyorum sizi :)))

herkeze slm nasılsınız?uzun zamandır ortalarada yoktum bu arada listede gördüklerime çok ama çok sevindim darısı inşallah bizim başımıza.arkadaşlar şubatta tedaviye başlamayı düşünüyorum ama kafam hala çok karışık hangi hastane olacağına hala karar veremedim.istanbulada yaşıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

arkadaşlar merhaba ben de dün doktora gittim puregonumun 5.günüydü doktor gelişmeler iyi dedi 150 vuruyorum aynı şekilde devam edicem perşembe kontrolüm var 8.gün oluyo yani acaba yumurtalar ne zaman toplanır merak ediyorum heralde perşembe belli olur kendinize iyi bakın by

Günaydın arkadaşlar

Tedavideki bütün arkadaşların hayırlı sonuçlar almasını dilerim..
Bende de karın şişliği vardır.
Aslında tüm adet belirtilerinin hepsini gösteriyordum
Sadece farklı olarak sanırım belim biraz daha fazla ağrıyordu ama onun dışında
kramplar
karın ağrısı
göğüs dolgunluğu herşey vardı
şişkinlik.

Hatta sürekli wc.de kan kontrolü yaapıyordum o yüzden 9. gün test yaptım.
İnanamadım.
Doktorumu aramıştım.,Kramplar ve ağrılar iyidir merak etme demişti.
İçimden ne kadar rahat adam demiştim hatta:kedi:

Kabız olmamak önemli çünkü ıkınmamanız lazım.
O yüzden posalı yiyecekler tüketilmeli.

bu gün testi olan arkadaşlar ne yaptı acaba ne zaman sonuç alacaklar çok merak ediyorum işallah hepsi pozitiftir bizede moral olur

İsrael Aruhu tercih ettin demek
Ben de onu tercih etmiştim hatta tedaviye onunla başladık
Adet günü DEÜ.gittim
Cemal Posacıya

Çünkü fiyatı çok tuzluydu Kent Hastanesinin
Ben o zaman ilaç dahil 2,5 yaptırdım
Kent hastanesinde tam 5 milyardı

aradaki rakamı hamilelik ve doğumda kullandık.

Doğum sonrası kontrolde hiç bir sorun yoktu
Rahim toparlanmış ,28 günde düzenli adet oluyorum.

Kontrole gideceğim ilk önce
Sorun gözükmezse ,sanırım yine Cemal Posacıya giderim
Çünkü her zaman erkek infertilitesi ,kısırlıkta en kolay olanı
Başarı oranları en çok erkek infertilitesinde yüksek

Laboratuvarı iyi olan yer olsun yeter

Ben de 150 vurulmuştum.
Yumurta toplama adetin 12. günü olmuştu
Transferde 14. günü

Ama herkesin değişik olabiliyor .

kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

TEBRİKLERRRRRsırnaşık şeysırnaşık şey

değerin süper
çoğul olabilir

Lekelenmeler kırmızıya dönmedikçe önemli değil
benimde olmuştu meğer rahmimde tutunma kavgası varmış çoğul olduğu için.
Allah kucağına almaı nasip etsin

amin inşallah canım çok saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…