2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

a.s. Tebrik ederim Allah tamamını göstersin.

kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.inşaallah banada o sevinci yaşamayı nasip eder allah.

Allah sağlıkla kucağınada almak nasip etsin inşallah darısıda bizim başımıza.

Arkadaşlar bende 3 aşılama ve 2 tüp bebek bu arada iki düşüğün ardından verdik startı valla. ığnelerime devam ediyorum ama bu sefer yumurta biraz az. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

doracım gözlerin aydın 11 gün değerin çok yüksek çoğul bu hayırlısıyla dokuz ayı sorunsuz geçirirsin inş.

tebrik ederim cnm allah herkese nasip etsin işallah.çok sevindim sen şimdi hamilesin artık bizlere dua et..

Allah tamamına erdirsin canım valla ikiz üçüz bile olabilir değerin çok yüksek. İnşallah olmayan herkese rabbim verir iyi sonuçlar.

merhaba arkadaşlar benimde yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılacak. ondan sonra cuma yada cumartesi duruma göre transferi yapacaklar. yarın bir geçse zaten transfer sorun değil aşılama gibi. ama yumrta toplama olayı daha korkutucu.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim.
geçen hafta bugün dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpüm ve bebişimi kaybettim. pkoluyum zaten 1,5 yıldır uğraşıyorduk. yıprandım artık direk tüp bebeğe geçmek istiyoruz birkaç sorum olacak bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
1) ilk olarak ne yapmam lazım
2) dış gebelikten ne kadar sonra işlem görebiliriim.
3)çalışıyorum ne kadar zaman izin almam lazım.
4) eşimin ne kadar izin alması lazım.
5) yumurtalarım tembel bununiçin özel bişey yapmam lazım mı?
6)ssk karşılıyor mu karşılamıorsa ücreti ne kadar?

çok geçmiş olsun canım tüpbebekte kaç kişiyiz topiğinde meldir var oda dış gebelik geçirdi oradan sor istersen ona

Ben de 150 vurulmuştum.
Yumurta toplama adetin 12. günü olmuştu
Transferde 14. günü

Ama herkesin değişik olabiliyor .

tşk peki kaç yumurta toplandı arkadaşım yazarmısın bende problem yok bizim sperm sayısı düşük inşallah tutar sen ne aşamadasın pekialkisalkisalkis

slm ben bugün kan testini yaptırdım . sonuç bcg değerim 24 çıktı. kanamamda var. büyük ihtimal biyokimyasal gebelik geçirdim

merhaba arkadaşlar.epeydir yazılarınızı takip ediyorum 3 senelik evliyim.korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı.bende 3 defa özel hastanede aşılama oldum. tüp bebek raporu için tıp fakültesinde 2 defa aşılama olmam gerekiyormuş özelde yapılanı kabul etmediler.geçen ay ilk aşılamayı oldum sonuç yine negatif.bu ay 2. aşılamamı olacağım.bugün klomene başladım haftaya yumurtaların durumuna göre aşılama olacak.eşimin sperm hızlı ileri sayısı düşük. bundan da umudum yok..o yüzden tüp bebek merkezlerini araştırıyorum.istanbulda yaptırmayı düşünüyorum,ş.urfadan geleceğim.benim içinde dua edermisiniz. .hangi hastane hala karar veremedim. bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin dualarını kabul etsin.

doktorumla görüştüm zaten perşembe günü tekrar kan testi verecem .0 a düşmesi gerekiyormuş o değerin.

alihan canım kaçıncı gün değerin bu???
benimde ilk denememde 13.gün 38.34 dü benimde değer düşmüştü...ama 38 den 52 ye çıkmıştı ondan sonra düşmüştü...
sen ilaçlarına devam ediyormusun??

benim en kolayı yumurta toplamaydı

sabah gittik
gazetemizi okuduk
sonra giyindim ve uyudum
uyandığımda bitmişti ve hayatımda uyuduğum en güzel uykuydu

asıl transfferde zorlandım
sıkışık olarak beklemek çok zordu

tşk peki kaç yumurta toplandı arkadaşım yazarmısın bende problem yok bizim sperm sayısı düşük inşallah tutar sen ne aşamadasın pekialkisalkisalkis

benim 9 yumurta toplandı
8 tanesine işlem yapılmıştı

bizim de sorun spermlerde
sayıda ve morfolojide sorun var
merak etme başarı oranı en yüksek infertilite ,erkek infertilitesinde

ben 2006 yılında ikizlerime kavuştum

bu sene 3. bebek için tekrar başlıyacağız kısmetse

güzel haberlerinide yazarsın inş.heyecan başlıyor yarın :))

inş. tutunurlar sana hayırlısıyla canım kaç tane transfer edildi:)

6 yumurta toplandı 3 ü boş çıktı birde bölünmedi 2 tane embriyo transfer edildi hayırlısı artık burda en erken kaçıncı gün idrar testi yapıpta pozitif gören arkadaşlar var mı acaba?

slm ben bugün kan testini yaptırdım . sonuç bcg değerim 24 çıktı. kanamamda var. büyük ihtimal biyokimyasal gebelik geçirdim

kaçıncı günü olduğu önemli
12. günü 50 ve üstü sağlıklı gebelik deniliyor
12. gün gelmediyse ,yükselebilir

kanama olması sorunu gösteriyor ama kanamalı şekilde hamile kalıp ,ve sağlıkla dünyaya getiren bir çok kişi tanıyorum

ama şayet kimyasal gebelikse ,değerin 0 a inene kadar testi tekrarlatıyorlar .

arkdaaşıom klomene başladım demişsin bende klomenle üniversite hastanesinde 2 aşılam a geçirdim rapor için kabul etmediler iğne ile aşılama olması gerekiyormuş keşke bu aşılamalar için vakit ve para kaybedeceğine tüp bebek deneseydin çünkü aşılama insanın psikolojisini bozuyor umarım hayırlsı olur benim devlet rapor vermediği için özelde tüp bebel oldu inşallah senin gerek kalmadan olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…