kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
arkadaşlar merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim.
geçen hafta bugün dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpüm ve bebişimi kaybettim. pkoluyum zaten 1,5 yıldır uğraşıyorduk. yıprandım artık direk tüp bebeğe geçmek istiyoruz birkaç sorum olacak bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
1) ilk olarak ne yapmam lazım
2) dış gebelikten ne kadar sonra işlem görebiliriim.
3)çalışıyorum ne kadar zaman izin almam lazım.
4) eşimin ne kadar izin alması lazım.
5) yumurtalarım tembel bununiçin özel bişey yapmam lazım mı?
6)ssk karşılıyor mu karşılamıorsa ücreti ne kadar?
Ben de 150 vurulmuştum.
Yumurta toplama adetin 12. günü olmuştu
Transferde 14. günü
Ama herkesin değişik olabiliyor .
slm ben bugün kan testini yaptırdım . sonuç bcg değerim 24 çıktı. kanamamda var. büyük ihtimal biyokimyasal gebelik geçirdim
merhaba arkadaşlar benimde yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılacak. ondan sonra cuma yada cumartesi duruma göre transferi yapacaklar. yarın bir geçse zaten transfer sorun değil aşılama gibi. ama yumrta toplama olayı daha korkutucu.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
tşk peki kaç yumurta toplandı arkadaşım yazarmısın bende problem yok bizim sperm sayısı düşük inşallah tutar sen ne aşamadasın pekialkisalkisalkis
güzel haberlerinide yazarsın inş.heyecan başlıyor yarın :))
inş. tutunurlar sana hayırlısıyla canım kaç tane transfer edildi:)
slm ben bugün kan testini yaptırdım . sonuç bcg değerim 24 çıktı. kanamamda var. büyük ihtimal biyokimyasal gebelik geçirdim
merhaba arkadaşlar.epeydir yazılarınızı takip ediyorum 3 senelik evliyim.korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı.bende 3 defa özel hastanede aşılama oldum. tüp bebek raporu için tıp fakültesinde 2 defa aşılama olmam gerekiyormuş özelde yapılanı kabul etmediler.geçen ay ilk aşılamayı oldum sonuç yine negatif.bu ay 2. aşılamamı olacağım.bugün klomene başladım haftaya yumurtaların durumuna göre aşılama olacak.eşimin sperm hızlı ileri sayısı düşük. bundan da umudum yok..o yüzden tüp bebek merkezlerini araştırıyorum.istanbulda yaptırmayı düşünüyorum,ş.urfadan geleceğim.benim içinde dua edermisiniz. .hangi hastane hala karar veremedim. bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?