benim en kolayı yumurta toplamaydı
sabah gittik
gazetemizi okuduk
sonra giyindim ve uyudum
uyandığımda bitmişti ve hayatımda uyuduğum en güzel uykuydu
asıl transfferde zorlandım
sıkışık olarak beklemek çok zordu
slm ben bugün kan testini yaptırdım . sonuç bcg değerim 24 çıktı. kanamamda var. büyük ihtimal biyokimyasal gebelik geçirdim
benim 9 yumurta toplandı
8 tanesine işlem yapılmıştı
bizim de sorun spermlerde
sayıda ve morfolojide sorun var
merak etme başarı oranı en yüksek infertilite ,erkek infertilitesinde
ben 2006 yılında ikizlerime kavuştum
bu sene 3. bebek için tekrar başlıyacağız kısmetse
arkdaaşıom klomene başladım demişsin bende klomenle üniversite hastanesinde 2 aşılam a geçirdim rapor için kabul etmediler iğne ile aşılama olması gerekiyormuş keşke bu aşılamalar için vakit ve para kaybedeceğine tüp bebek deneseydin çünkü aşılama insanın psikolojisini bozuyor umarım hayırlsı olur benim devlet rapor vermediği için özelde tüp bebel oldu inşallah senin gerek kalmadan olur..
ok şimdi gördüm allah bağışlasın canım
peki 3. üyü mü düşünüyorsunuz ikizlere bakmak zaten zor değil mi?
kaçıncı günü olduğu önemli
12. günü 50 ve üstü sağlıklı gebelik deniliyor
12. gün gelmediyse ,yükselebilir
kanama olması sorunu gösteriyor ama kanamalı şekilde hamile kalıp ,ve sağlıkla dünyaya getiren bir çok kişi tanıyorum
ama şayet kimyasal gebelikse ,değerin 0 a inene kadar testi tekrarlatıyorlar .
evet 3.yü istiyoruz
Çocuk yapmak en doğal hakkımız
benim anaokulum var
ikizlerim yanımda ,
Çok şükür sorunsuz çocuklardı ,ikisine 2 yaşlarına kadar tek baktım.
Şimdi okuldayız.
rahat sorunsuz bir gebelik sonunda 3. bebeğimize kavuşmak istiyorum inşallahh
hamilelik günlerinizin değerini bilin derlerdi gerçekten doğruymuş.
çok özlüyorum o günleri ,minicik hallerini
süper ne güzel genelde zorlukları konuşulur ya o yüzden sordum tabiki çocuk yapmak en doğal hakkınız imkanınız maddi ve manevi gücünüz varsa neden olmasın ama siz zaten bu işin içinde çocuklr için uygun bir ortamda çalışıyorsunuz ne güzel..
benim iki transfer edilince ister istemez düşünüyorsun ya ikiz olursa diye sorucaksınız istemiyormusun diye kesinlikle istiyorum ikiz olmasını allahım versinde sağlıklı olsun..
kafam o kadar çokkarıştı ki şimdi ben ilk aşımamda 9. gün idrarda bakıp çiftçizgiyi görmüştüm meğerse çatlatma iğpnesinin etkisiymiş bu sefer temkinliyim bana ne aman idrrada bakmam gerektiğini söyler misiniz..
12 ocak akşam çatlatma iğnesi
14 ocak yumurta toplama
16 ocak 2 adet embriyo transfer
merkezden de tahlil kağıdı verdiler 29 ocak tahlil günü yani transfer gününüde sayarsak 14. gün çok geç değil mi herkese 12. gün test günü verilmiş peki idrar etstini ne zaman yapmalıyım:?
kızlar transferimin 10 uncu gününde lekelenme gelmişti (yani dün) çok korktum ama bugün test yaptırdım 11. günde sonuç pozitif değerim 364 çıktı.....allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
inşallahh ikiz olur
Allah bili,yor ya
13. gün kan testini yaptırdık 286 çıktı
10. gün 121,8 di
doktor tek gibi dedi
üzüldüm.
çünkü o kadar iğne yiyorsun parayı zor toparladık olmuşken ikiz olsun dedik
sonra usg. de çoğaldılar bebişlerim.
Ama ikiz annesi olmak gerçekten çok zevkli
Binlerce şükür zorluğunu pek yaşamadım
Sanırım eğitimci olmanında etkisi büyük
Şimdi okuldayız böceklerimle
Annelerinin yanındalar ,keyifleri yerinde..
evet prety izmirdeyim Bornovada
tedavim smyrna art ta oldu transfer günü sayılmazsa 13. gün oluyor dediğin gibi.
12 ocak gece23 te iğneyi oldum yarın 8. gün bitmiş oluyor ama ben 24 ocaktan itibaren her sabah ilk idrarla 29 ocak hariç idrar testi yapmayı düşünüyorum pazar pazartesi salı çarşamba perşembe..bakalım ne göstericek bize allahım inşallah ikinci çizgiyi gösterir..
benim 9 gün pazartesi oluyor o zaman...gün gün yazarım burdan inşallah sonucu güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?