2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

derya76 canim bende listendeyim ama gelismeleri hic bildirmedim:))ben su an yumoslarimi büyütmeye basladim lucrin ignemi vuruyorum yani....
Cok az kaldi yakinda bende bebkelerimle olcam insallahhhhhhhh

teşekkür ederim 35deniz arkadaşım açıklaman için. psikolojim bozuldu zaten.bu işlemler için gaziantepe gidip geliyorum sürekli.sen hangi hastanede yaptırdın tüp bebeği.bu ay içerisinde bari onu araştırayım gelecek ay daha fazla zaman kaybetmeden istanbula gelip işleme başlarız artık.seninde inşallah güzel haberlerini alırız.

bebis_asuman,

mesaj sayilarim henüz 50 olmadigi icin, özel mesaj yazamiyorum sana.
Bana gönderdigin mesaj icin tesekkür ederim.
Maalesef ayni kaderi paylasiyormusuz, ama ben cok umutluyum. Tip cok ilerledi, nelere care buluyorlar, tip bize de care olur insallah.

Tedavin icin simdiden bol sans dilemek istiyorum. Insallah ikiz veya ücüz bebeklerin olur.

Tüp bebek konusunda hic bir bilgim yok. Onun icin bir takim sorularim olacak.

1. Hangi kriterlere göre tüp bebek merkezini sectin
2. Daha önce bir ön görüsme yaptin mi?
3. Tedavi ne kadar sürüyor, yani tedavi icin ne kadar türkiyede kalman gerekiyor
4. sperm sayisinin az olmasindan kaynaklanan infertilitenin tek caresi gercekten sadece tüp bebek mi?
5. Tüp bebek tedavisinin ücreti ne kadar?

Selam ve dua ile

arkadaşlar ben şimdi kan testi için gidiyorum bugün 10.günüm ama 9.günde yaptığım idrar testi negatif çıktı benimde tüm ümitlerim bitti oyüzden daha fazla bekleyip kendimi ümitlendirmek istemiyorum direk teste gidiyorum dediğim gibi bi bekletim kalmadı artık.işallah sizlerinkinden güzel haberler alırız teselli olur en azından.

cnm benim sorunum aynı ben şaun transferimin10.günündeyim umut tüp bebek de oldu 3. denemem ben memnunum merkezden inş. hayırlı sonuç da alırım.daha önceki iki denmem başka merkezde oldu bende araştırarak umuta gittim senin içinde hayırlısı neyse o olur inş.

Selam htcyldz, bu sorunu ne kadar cok paylasanlar varmis, oysa genelde sorunlarin bayanda oldugunu düsünürler.
transferimin 10. günündeyim herhalde transfer olali 10 gün oldu demek. Sonucunu ne zaman alirsin? Insallah diledigin gibi olur.
Tedavi süreci ne kadar? Yani ne kadar istanbulda bulunmam gerekiyor.
Sorun erkekden kaynaklanirsa, kadinin yasi tüp bebekte ne kadar önemli?

Selam ve dua ile

canım idrar testine üzülme sakın genelde negatif çıkar
sonucuu yaz gelince olurmu

2 gün sonra güzel haberini alacaz inş. canım seninde

çok sevindim allah bağışlasın darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah yarın muayenem var puregonun 8.günü olucak bakalım kaç yumurta var toplama günü belli olur heralde adetiminde 10.günü oluyo hepimiz için hayırlısı olsun

serapcım dualarım seninle sonucunu alır almaz yaz, inşallah müjdeli haberle dönceksin

bende merak ettim canım
sen nasılsın merseray nasıl gidiyo kaçıncı gündesin varmı belirti felan

canım benim sonuç tarihim 29 ocak..heyecenlandım birden listeyi görünce inşllah o bir hamiş yazarsın benimkinin yanına:))

canım benimd egöğüslerim de acı ve uçlarda ağrı var egnel olarak da baya hassas ve normalden dolgun..iğnelerdendir belki ama inşlalah güzel haberlere delalettir...

ben ızmirde özle bir hastanede yaptırdım devlet raporu için daha zamanım vardı evlilik yılı olarak dolmamıştı inşallah seninde olumlu sonuçlanır canım ya hepimizinki de..

Son düzenleme:

arkadaşım bende sana bilgi vermek istedim soruların hakkında..ben kendi yaşadıklarımdan da bahsederek anlatmak isterim

1.tüp bebek merkezini netten araştırarak buldum olumlu olumsuz her merkezin yorum yapanı mutlaka vardır bunu unutma ben izmirdeyim ve 3-4 merkez aradım aklıma yatanlarada ön görüşme için gittim sonra hepsini kafamda karşılaştırdım ve birine mutlaka için ısınıyor
eğer vaktin yoksa almanyadan gelmeden orda netten hangi şehirde yaptıracaksan ordaki en iyi 3-4 merkez seç hepsine aynı gün ya ada peş peşe randevu al tabiki türkiyeye gelmenle bağlantılı olarak..
ön görüşmeni yapar tedavi sürecini dinlersin tedavi 1 ay doğum kontrol hapı+adet dönemi+7-10 gün iğne kullanımı +yumurta toplama +transfer ve sonuç alma olarak tam 2 ay..
erkek infretilitesinde malesef sperm azlığı olunca tüp bebek tek çare aşılama bile çok düşük bir ihtimal..

tüp bebek maliyeti raporlu ve raporsuz olmak üzere ikiye ayrılıyor raporlu yaptırırsan ki bunun için aylarca türkiyedeki bir hastanede tadavi olup rahim filmleri çektirip aşılamalar yaptırman gerekiyor ki buna harcıyacağın para ve zaman kaybı..
raporsuz özel bir merkezde 5000 liradan başlar 7000 civarına kadar devam eder ortalama..hastanenin aldığı miktara bağlı çünkü kullandığın iğneler heryerde aynı fiyat ..

kullanılan dozuna göre değişir o ayrı
ben 3200 merkeze ödedim
2000 lirada iğneler ve ilaçlar

ben merak ettim almanyada da gelişmiş merkezler vardır niye burda yaptırmak istiyorsun?

merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katılıyorum....bu sizlere ilk merhabam

ben de ilk tüp bebek tedavime pazar günü başladım.bu gece 4. iğnemi olucam
bugün doktora muayene oldum ve 11mm lik 5 tane yumurtam oluşmuş. doktorum bu durumu yeterli görmedi ve ilacın dozunu arttırdı...sizce yumurtalarımın sayısı zaman geçtikçe çoğalırmı yoksa hepi topu olacağı bu kadar mı??

bu arada listenize beni de eklerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…